1. Begging Shaman itan ligo akyroi. Poly periergi mousiki gia poly perierga gousta. Egw proswpika dn mporesa na ksexwrisw, an ta thelane kai ta kanan etsi, i an apla dn kseroun ti tous ginetai.
2. Circassian poly kaloi alla theloun doulitsa sto desimo ws mpanta. Eixan poly wraies syntheseis kai enorxistrwseis me kana dyo poly gera simeia. Tha ithela na tous dw mazi me Nechayevschina kai na parw psyxedelika xapakia kai na min ksanagyrisw ston planiti gi.
3. Opws proeipe kai o apo panw, alla kai o apo panw apo ton apo panw
<<<<<STONENROW RE MOUNIA>>>>
φιλε ειμαι μελος των σικρκασιαν και σε ευχαριστω εκ μερους ολων μας για τα καλα λογια αρχικα. 2ον ομως θα θελα να ξερεις οτι εμεις και τα 18 χρονα γκομενακια μας γεμισαμε τα 3/4 του μαγαζιου, απο τις αλλες μπαντες και το προμοταρισμα δε ξερω τι παιχτηκε οσον αφορα τον κοσμο, το γεγονος οτι ηθελαν να φυγουν μερικοι αφου τελειωσαμε εμεις ειναι δικο τους θεμα αν και υπηρχε η καταπιεση απο εμας για να μεινουν να δουν ολο το λαιβ. 3ον εμεις ΔΕΝ φυγαμε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, πως σου ερχονται αυτα φιλε δε ξερω. Εγω προσωπικα ειμουν μπροστα μπροστα πανω σε ενα βαρελι ενω παιζανε οι Stonenrow οι οποιοι παρεπιπτωντως ειχαν απιστευτο ηχο και παιξαν αψογα.
4ον, σορυ φιλε, δε παιζουμε ιντι, συγγνωμη που σε απογοητευω.
Τελος θαθελα να πω οτι οι Begging Shaman αν και δεν ειχα ακουσει τον καινουργιο τους ηχο, παρεξενευτηκα αρχικα γιατι περιμενα κατι τελειως διαφορετικο αλλα εντυπωσιαστηκα παρα πολυ με το αποτελεσμα. Το μονο που θελουν κατα τη κριση μου ειναι κιαλλο ογκο, που αφορα καλυτερα οργανα και μηχανηματα. Σε καμια περιπτωση δηλαδη παιξιμο.
Παιδια ευχαριστουμε γενικα για τα καλα λογια, δεκτη και η κριτικη εννοειτε, δηλαδη να βελτιωθουμε και εμεις ως μπαντα, αλλα καποια σχολια οπως οτι παιζουμε ραδιοφωνικο ιντι (που ενταξει ρε σιγα μην ειμαστε και μεηνστημ τωρα) ή οτι φυγαμε με τα '18χρονα γκομενακια' και δεν ειδαμε στονενροου τα λαμβανω ως κατι που δεν αφορα καθλου το παιξιμο μας στο συγκεκριμενο λαηβ και οσο ναναι υπονομευουν τη μπαντα.
έγραψε ότι κάνει πλάκα ακριβώς κάτω απ'το ραδιοφωνικό ίντυ, μη τον αποπαίρνεις!
πολύ λυπάμαι που δε κατάφερα να ρθω αλλά δεν ήμουν εις θέσην. νεξτ τάημ.
μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα πιατίνια των circassian γάμησαν όμως.
tha symfwnisw me ton Circassian (sygxaritiria gia to live btw ta gamisate)
oson afora to thema Begging Shaman: pisteueis oti auti i mousiki paixtike epitides etsi i oti jammarane mexri aidias kai mas perimenan na fame auti tin mousiki, san mia paraksenia kai kati to koultouriariko?
Last edited by BibleBlackBird; 15-10-2009 at 23:22.