αλλού αυτά ΨΗΛΕ
αλλού αυτά ΨΗΛΕ
e re malaka oxi edw!
allou eprepe!!
Έχω ακόμα εκείνες απ' το χόστελ, θα φέρω.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρη πως δεν το πήρε από κάνα βιβλίο, για το Λόκη μιλάμε.
Καλά, μην αγχώνεσαι βρε Λόκη, δε θα σου αρπάξουμε και θα το βάλουμε στα πόδια με το όσκαρ πουστιάς σου.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
όταν ήμουν 10, ένας συμμαθητής μου είχε πει ότι είχε τη φιγούρα του Storm Shadow, εγώ την έψαχνα πολύ καιρό και είχα πορωθεί, οπότε του λέω να πάω σπίτι του να την δω. την πρώτη φορά μου είπε ότι την είχε στο χωριό, την άλλη ότι την έδωσε σε έναν φίλο και την τελευταία ότι την έχασε. έλεγε ψέματα το αρχιδάκι. οπότε κι εγώ νευρίασα και όταν δεν κοιτούσε του πήρα άλλα 2 gi joe, δε θυμαμαι τώρα ποια, και 2 φουτουριστικά αμαξάκια με μια "τρόμπα", που την πατούσες και έβγαζε αέρα και τα αμαξάκια εκτοξεύονταν μακριά.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Δεν την ζουλούσες απλά την τρόμπα, την χτυπούσες με την γροθιά σου και τα αυτοκινητάκια πετάγονταν μακρυά. Τι έπος..
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
και για να είμαστε οντόπικ, θα σου δείξω το μίνι μπατμομπίλ και την φιγούρα του Ultimate Warrior που σούφρωσα από την "Παιδική Χαρά" στους Αμπελόκηπους, όποιος ξέρει τώρα θα έχει δακρύσει.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
bump
Χτυπατε εισιτηριο; Φταινε οι αυστηροι ελεγκτες; Ποιος κλεβει ποιον; Ποιο ειναι το Σωστο; Τι λεει το Δικαιο; Ποιος πρεπει να αποδωσει Δικαιοσυνη;
Η κατασταση σιγουρα ειναι τραγελαφικη.
Ντισκας.
Χτυπάμε.
Νταξ, το να επικαλείται τους νόμους για να εκδικηθεί ελεγκτή που του έκοψε πρόστιμο ΕΝΩ ΤΟ ΑΞΙΖΕ, είναι αρχιδιά. Και ακόμα και βυσματίας να 'ναι, δε σου δίνει το δικαίωμα να μη χτυπάς εισιτήριο.
Φυσικά εφόσον παρανόμησε κι ο ελεγκτής, ψόφο. Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο τούτο, τι πρέπει να κάνει ο ελεγκτής τυπικά;