ο H. έχει δίκιο
Δεν έχει ακριβώς δίκιο, πάντως μιλάει βάσει μιας λογικής. Όπως και να 'χει πάντως είναι ο Ι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
εσένα ακόμα σε θεωρώ μικροαστό για τη "βάση του 10"![]()
Μάθετε να μιλάτε βάσει αυτών που σας λέει ο άλλος και όχι βάσει της γνώμης που έχετε γι'αυτόν. Ο Η. οφκόρς και είχε δίκιο, ικόνοκλαστ υπάρχει ελληνική γλώσσα και πέρα από αυτά που συζητάτε στα εαακ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
- Βάλε το cd μου τέρμα.
- Το αυτί δίπλα στο ηχείο.
- Γεια σου rage for order συνείδηση της τάξης (μία είν' η τάξη).
- Γεια σου dragonlord δάσκαλε του διαλόγου.
- Ο όρος "αποστασία", ειδικά όταν κάποιος αναφέρεται στον μητσοτάκη, πέρα και έξω απο το τι λέμε "στα εαακ" ή πιο σωστά στην πασπ, είναι χρωματισμένος με το ιστορικό του μπακραου όπως ας πούμε η "αλλαγή", η "βάρκιζα", τα "ζιβαγκο", οι "πατάτες", το "μουνί της μάνας" κλπ. Όλα αυτά βέβαια είναι ευθέως ανάλογα και με το ποιόν μιλάς και το δικό του μπακράου, αν γκουγκλάρεις "αποστασία" θα σου βγάλει πράγματι τα ιουλιανά αλλά θα σου βγάλει και για τον χριστιανισμό, όπως αν γκουγκλάρεις για τον "πέτρουλα" πολύ πιθανό να σου βγάλει και για την "πετρούλα". Αν κάποιος άλλος έλεγε αυτό που λέει ο Ι., θα είχε αναμφίβολα δίκιο γιατί.. εσύ αποφασίζεις! Ωστόσο:
- Ποτέ κανείς δεν είπε οτι εγώ ποστάρω για να συζητάω. Ο Ι. είναι κομπλεξικός, ηλίθιος και κάθαρμα, ό,τι πιο χαμηλό υπάρχει σε άνθρωπο. Στο δικό μου βιβλίο δεν έχει ποτέ δίκιο, θα του φέρομαι όπως θέλω, όποτε θέλω και μη με διορθώνετε γιατί πραγματικά στο μπούτσο μου.
Γεια σου ικόνοκλαστ που ποστάρεις κατεβατό για να μας πεις ότι "πραγματικά στο μπούτσο σου".
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Είναι εξήγηση-επένδυση για το μέλλον!
γίνομαι καντιρού και αντιγράφω από blog
ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
this topic is now about καλά παιδιά
hmoun metaksy tou na pw oti grafoun oi logikoi an8rwpoi (enitharmon, trikalos) kai tou na se doulepsw giati nai, eisai o H, oso k an exeis dikio se auto to topic.
se euxaristw pou mou edeikses to swsto dromo.