Γελάω που όλη η έκρηξη της ενίθαρμον έχει ουσιαστικά στόχο εμένα.
Κοριτσάκι μου, ο λόγος που κατα καιρούς κλέβω αλλά ευχόμουν καρκίνους σαυτούς που μου κλέψανε την κάμερα είναι ακριβώς ο ίδιος. Το οτι δε μου περισσεύουν τα γαμημένα. Και πραγματικά οποιος ΔΕΝ καταλαβαίνει τον διαχωρισμό της κλοπής μιας κάμερας κάποιου με αυτήν ενός βρακιού απο σούπερ μάρκετ είναι ντιπ για ντίπ καθυστερημένος.
Και έτσι για τα ΛΟΛΣ να αναφέρω πως η κάμερα που μου φάγανε ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, απο τον κολλητό μου που δούλευε εκεί, δώρο για τα γεννεθλια μου. Δε.Σας.Χάλασε.
Πάνω στα υπόλοιπα που συζητάτε, εντάξει, χυταρι κτλ λετε απύθμενες μαλακίες και γυροφέρνετε αρχιδιές περί ΦΑΣΗΣ και ιδεολογιών πράγμα που κανείς απο εμας τους ΚΛΕΦΤΕΣ δεν ανέφερε πουθενα.
Γέλασα επίσης πολύ με τον σκύλο και τα περί αθωότητας και τι σημαίνουν αυτά για την προσωπικότητα μας και εγω ούτε στη μονόπολη δεν έκλεβα κτλ, αλλά και στο σημείο που ειπώθηκε πως μα μου δλδ όταν θα μπείς σ'ενα μαγαζάκι και θα έχεις την ευκαιρία δεν θα φας κάτι!? Λες και μιλάμε για κλεπτομανείς που αναζητάνε ηδονή στην κλοπή ρε πούστη μου.
Τεσπά βαριέμαι να μπώ στη διαδικασία. Κλέβω όταν θεωρώ πως κάτι είναι ακριβό για την τσέπη μου και μπορώ να το κλέψω. Τώρα που δουλεύω σταθερά και έχω φράγκα, συνήθως απλώς πληρώνω. Do you see a pattern?
Κι όταν λέω κλέβω, δεν εννοώ βγαίνω βόλτα στα μαγαζιά για να τα σηκώσω, δεν το σχεδιάζω, γιατί μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζεστε ορισμένοι. Συνήθως το κάνω όταν είμαι ήδη για ψώνια για τα οποία πλήρώνω και τέλος πάντων σιγά μην απολογηθώ κιόλας
Πάντως ενίθαρμον μ'αρέσει πολύ που απ'όλους όσους πόσταραν για καναπέδες και δισκοπωλεία και την παρθενιά της παναγίας, κόλλησες σε μένα και τα βρακιά μου!
Ξυδάκι γλυκιά μου.
edit: Α και που'σαι, το σηματάκι στις φώτος το βάζω καθαρα για τη ΔΟΞΑ. Αν πρόσεξες το κοπυραιτ έχει πάρει πούλο κάμποσο καιρό και το υπο κατασκευή μπλογκ μου φέρει σηματάκι κριέτιβ κόμονς.