εγώ είχα κλέψει το κουτί ενίσχυσης σε μια κατάληψη.
ε κοίτα συμφωνώ απλά το να τα βάζουμε την έκφραση με την ασχολία για φαί στο τραπέζι στο ίδιο wall of context είναι πρόβλημα. και η αντιμετώπιση τους από εμάς διαφέρει.
επίσης ρε μλκ ικόνοκλαστ, πέραν του ότι ξέχασες να βάλεις και ακκάουντ στο αρχικό σου ποστ, κόψε επιτέλους τις τζούφιες ηθικολογίες που κρύβεις καλά πίσω απ'το ιδιόμορφο humour σου και κάνε λιγάκι τα λεγόμενα σου πράξη. ήταν κρίμα διότι παρόλο που είχαμε τις ιντερνετικές διαφορές μας, γούσταρα να διαβάζω κείμενα σου που αφορούσαν τα πολιτικά τεκταινόμενα ακόμα και αν δεν απασχολούν σε καθημερινή βάση την ζωή μου ξέρω γω.. τώρα ρε άνθρωπε τι απ'ολα αυτά να πάρω σοβαρά όταν μας τσαμπουνάς και χιουμοριστικό τόπικ για κλοπές και παράλληλα στα αγαπημένα σου πολιτιξ μιλάς για αξιοπρέπειες και αξιοκρατείες και άλλα τέτοια. πως να σε πάρει σοβαρά κάποιος όταν δεν μένει μονάχα στην ιντερνετική σου περσόνα αλλά εμβαθύνει και στο νόημα πίσω από τα ποστ; και θα πεις στα ρχιδιαμου ρε Μαλάκα (με καλο κεφαλαίο Μ) μαρίλλιον για το τι πιστευεις και συ και ο καθείς για το πρόσωπο μου. και δίκιο θα έχεις.
αλλά άντε γαμήσου ρε άνθρωπε στην τελική. ο σάμπατακ μπορεί να γύρισε από ποστ αποχώρησης αλλά εσύ από μπαν και αυτό είναι μεγαλύτερο επίτευγμα.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έχω κλέψει τετραθέσιο καναπέ και σαλονάκι μπαμπού. Θα είχα πάρει και ένα σετ ποτήρια χαραγμένα με διαμάντι αλλά δεν είχα χέρι ελεύθερο. Για την ιστορία, μετά πήγα σπίτι και γάμησα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Έχω κλέψει πολλά γκιγκαμπάιτς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι κλοπή, αλλά μέσα μου υπάρχει σαφής διαχωρισμός από τις άλλες κλοπές, απλούστατα γιατί α. κανείς δεν θα βρει τον μπελά του και β. δεν εξαφανίζω κάτι. Η υλική κλοπή σημαίνει πως εκεί που υπήρχε κάτι στα χέρια κάποιου μετά δεν υπάρχει και δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται να κάνει μεγάλη διαφορά το συγκεκριμένο.
Κατά τ'άλλα, οκ, κάντε το κομμάτι σας και το χαβαλέ σας, αλλά σταματήστε να παρουσιάζετε και ηλίθιες δικαιολογίες. Η κλεψιά δεν είναι βάρβαρη, είναι πούστικη και το ξέρετε καλά. Ούλοι σας. Και εγώ κάνω μαλακίες και όλοι μας, αλλά δεν είναι και για να τις περηφανευόμαστε...
Εξαιρώ τους Αγιάνηδες, αλλά δεν είδα κανέναν εδώ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ενώ όταν βουτήξεις ένα σακουλάκι haribo από το σουπερμάρκετ 1) θα μαστιγώσουν τους υπαλλήλλους 2) θα έχει εξαφανιστεί από τη θέση του, πράγμα πολύ κακό και διαφορετικό επειδή -
γενικά δεν κλέβω όπως προείπα γιατί δεν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ αλλά τιμάω τα παντελόνια που φοράω, αλλά σκάστε, κανείς δεν είπε ότι είναι μαγκιά, αντικαπιταλιστικό ή κάτι να βουτάς.
Αφού το είπαν ρε ΜΠΙΝΕ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
καυλα ειναι και αντε γαμηθειτε.
εγω γουσταρω ακομα πιο πολυ οταν κλεβω κατι πραγματικα πολυ ακριβο,και μετα το χαριζω σε καποιον φιλο (φιλο,οχι σε εσενα καρχαρτ).
το να βλεπεις την χαρα αλλα συναμα και τρομο στα μουτρα του αλλου οταν του χαριζεις εναν δισκο αξιας 120ε δεν συγκρινεται ουτε με την πρωτη λεξη του παιδιου σου.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ας μου εξηγήσει κάποιος τώρα γιατί είναι κακό να κλέβω κουκουνάρια. την επόμενη φορά να πάω να τα πάρω κατευθείαν απ'το πεύκο αν είναι.
να αρμέξεις και ψάρια να βγάλεις χαβιάρι ΚΑΛΕ.
ουφ ... επιτέλους σε κανονικούς ρυθμούς πάλι
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Γελάω που όλη η έκρηξη της ενίθαρμον έχει ουσιαστικά στόχο εμένα.
Κοριτσάκι μου, ο λόγος που κατα καιρούς κλέβω αλλά ευχόμουν καρκίνους σαυτούς που μου κλέψανε την κάμερα είναι ακριβώς ο ίδιος. Το οτι δε μου περισσεύουν τα γαμημένα. Και πραγματικά οποιος ΔΕΝ καταλαβαίνει τον διαχωρισμό της κλοπής μιας κάμερας κάποιου με αυτήν ενός βρακιού απο σούπερ μάρκετ είναι ντιπ για ντίπ καθυστερημένος.
Και έτσι για τα ΛΟΛΣ να αναφέρω πως η κάμερα που μου φάγανε ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, απο τον κολλητό μου που δούλευε εκεί, δώρο για τα γεννεθλια μου. Δε.Σας.Χάλασε.
Πάνω στα υπόλοιπα που συζητάτε, εντάξει, χυταρι κτλ λετε απύθμενες μαλακίες και γυροφέρνετε αρχιδιές περί ΦΑΣΗΣ και ιδεολογιών πράγμα που κανείς απο εμας τους ΚΛΕΦΤΕΣ δεν ανέφερε πουθενα.
Γέλασα επίσης πολύ με τον σκύλο και τα περί αθωότητας και τι σημαίνουν αυτά για την προσωπικότητα μας και εγω ούτε στη μονόπολη δεν έκλεβα κτλ, αλλά και στο σημείο που ειπώθηκε πως μα μου δλδ όταν θα μπείς σ'ενα μαγαζάκι και θα έχεις την ευκαιρία δεν θα φας κάτι!? Λες και μιλάμε για κλεπτομανείς που αναζητάνε ηδονή στην κλοπή ρε πούστη μου.
Τεσπά βαριέμαι να μπώ στη διαδικασία. Κλέβω όταν θεωρώ πως κάτι είναι ακριβό για την τσέπη μου και μπορώ να το κλέψω. Τώρα που δουλεύω σταθερά και έχω φράγκα, συνήθως απλώς πληρώνω. Do you see a pattern?
Κι όταν λέω κλέβω, δεν εννοώ βγαίνω βόλτα στα μαγαζιά για να τα σηκώσω, δεν το σχεδιάζω, γιατί μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζεστε ορισμένοι. Συνήθως το κάνω όταν είμαι ήδη για ψώνια για τα οποία πλήρώνω και τέλος πάντων σιγά μην απολογηθώ κιόλας
Πάντως ενίθαρμον μ'αρέσει πολύ που απ'όλους όσους πόσταραν για καναπέδες και δισκοπωλεία και την παρθενιά της παναγίας, κόλλησες σε μένα και τα βρακιά μου!
Ξυδάκι γλυκιά μου.
edit: Α και που'σαι, το σηματάκι στις φώτος το βάζω καθαρα για τη ΔΟΞΑ. Αν πρόσεξες το κοπυραιτ έχει πάρει πούλο κάμποσο καιρό και το υπο κατασκευή μπλογκ μου φέρει σηματάκι κριέτιβ κόμονς.
Last edited by Drumsick; 12-10-2009 at 19:49.
ωραια ταγκς![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Μην την ψάχνετε, ο λόγος που κλέβουν όσοι κάνουν αυτές τις μικροκλοπές κτλ είναι ένας: ότι η κλεψά ειναι γλυκιά