η νεολαία παιδί μου, που βράζει το αίμα σας, που θέτε το δίκιο και το καλό.
η νεολαία παιδί μου, που βράζει το αίμα σας, που θέτε το δίκιο και το καλό.
auto, kata pasa pi8anotita.
poios protimaei omws ta eksarxeia opws ta ma8ame tous teleutaious mines, se empolemi katastasi, me tous matades na kanoun ntou ana 3 kai ligo, me h xwris aformi, tous antimpatsous na nai etoimoi ana pasa stigmi gia na petaksoun ki autoi kati an den exoun prokalesei autoi prwtoi, kai to apotelesma na nai mia gketopoihmeni perioxi stin opoia ta prezakia ki oloi autoi oi tipoi pou mallon 8a 8elame na mi vlepame otan vgainoume gia kafe/poto/anapsiktiko (ego proswpika toulaxiston) na exoun pollaplasiastei kai oi sofrwnes na lene "pali sta eksarxeia? pali dakrygona kai fasaries gia to tipota? den pao". h protimate mia perioxi stin opoia de 8a kounietai fyllo, opws px psyrri? kai fisika kanenas nomos de grafei oti epeidi se mia perioxi sixnazoun antieksousiastes, akroaristeroi kai ola ta parelkomena (mpaxaloi, xouligkanoi) prepei auti na apotelei avato gia tin astinomia.
Εγώ προτιμώ να τσακώνεστε τις μέρες που δεν κατεβαίνω τα εξάρχεια, μπορώ να σας λέω ποιές είναι από πριν.
πάντως η αλήθεια είναι ότι μετά τα πογκρόμ οι τοξικομανείς στην πλατεία πολλαπλασιάστηκαν. παράλογοοο;
γιατί είναι πρώην συνεργάτες υπεργνωστού δημοσιογράφου, για αυτό μάλλον.
δεν ξέρω στοιχεία γιατι εκ των έσω αλλα α. έτσι κυκλοφορεί στην "πιάτσα" (εκει μπροστα στα μακντόναλτς στο σύνταγμα) και β. έχει πέσει μέσα σε διάφορες πληροφορίες μέρες και βδομάδες πριν βγούν στη δημοσιότητα. πλας ανανεώνεται 24/7 οπότε δύσκολα κάποιος θα το κάνει για το χαβαλέ του.
ε τις ώρες που πάω κι έρχομαι δεν πέφτω πάνω τους
οπότε κάνω λάθος δυστυχώς
πάντως η φωτο ειναι από την τοστίτσα
einai,an kai sthn tositsa epeidh tygxainei kai menw,ekei DEN exei mpatsous.
Μπλε
επειδης πριν δεν προλαβαινα , ντραγκονλορντ θες να μου πεις γιατι ακριβως δεν υπαρχω και γιατι το αργκιουμεντ μου ειναι ινβαλιντ?
ωραια κουβεντα ανοιξαμε πορνε, εγω μενω ζ. πηγης, ελα να πιουμε καφε
αλλα τοστιτσα και [καθετη που περνα απο το πολυτεχνειο] δεν εχει μονιμη διμοιρια?
εφυγαν κι αυτοι?
πολύυυυυυυυ χαμηλά...η φώτο είναι τοσίτσα/σπ. τρικούπη νομίζω.
i need feminime venoms in order to function with the system.