χαχαχ, θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι αρούγκανος σαν τους τύπους που θέλω να χτυπήσω με κάποιο μπουκάλι άμστελ που πετάχτηκε κατα λάθος από το μπαλκόνι του σπιτιού μου κατευθείαν πάνω στο κεφάλι τους.
χαχαχ, θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι αρούγκανος σαν τους τύπους που θέλω να χτυπήσω με κάποιο μπουκάλι άμστελ που πετάχτηκε κατα λάθος από το μπαλκόνι του σπιτιού μου κατευθείαν πάνω στο κεφάλι τους.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
άσε τι θέλεις να πιστεύεις και πες μου τι πιστεύεις!
τεσπα, αν εννοείς αυτούς που απλά κάθονται πεζόδρομο τότε ναι (καμιά φορά), αν εννοείς την συγκεκριμένη παρέα τότε όχι.
Για την συγκεκριμένη ευρύτερη παρέα μιλούσα, πεζόδρομο κάθεται πολύς κόσμος που και που.
Χτες ήσαν κάτι μαλακιστήρια μέχρι τις 5+ τα χαράματα, και αισθανόμουν πως κάτω από το σπίτι μου βρισκόταν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και γιορτάζονταν τα εγκαίνια του. Σπάνε μπουκάλια, γκαρίζουν, είναι καθυστερημένοι, κάτι πρέπει να γίνει.
Σε άλλα νέα,
στο πρώτο ντου, το βράδυ της Πέμπτης, αρκετών λογιών μπάτσοι έσκασαν στον πεζόδρομο. Κάτι παιδιά τους έβριζαν του στυλ "παρτε πουλο ρε μαλάκες" και "τι θέλετε γαμώ το σπίτι σας πάλι" και "πηγαίνετε σπίτια σας" και τελος παντων πιάσατε το νόημα. Μία γυναίκα κατέβηκε κάτω να ζητήσει εξηγήσεις γιατί την έβρισαν (οι μπάτσοι) και έλεγε ότι θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, βάζω τα γέλια από το μπαλκόνι και της λέω ότι η αστυνομία είναι ήδη εδώ. Σε κάποια φάση, κι ενώ τα παιδιά βρίσκονταν μέσα σε μία πολυκατοικία και κοιτούσαν τι παίζει με την όλη φάση, οι μπάτσοι κάνουν ντου κανονικό μέσα, κι αρχίζουν να τους δέρνουν-κλωτσιές-μπουνιές-ξύλο-και-κάτω. Φωνές μαλακίες, κατεβήκαμε κάτω καμιά τριανταριά άτομα που βλέπαμε τι γίνεται και μαζευτήκανε κι άλλοι από τον θόρυβο, τελικά απ' όσο είδαμε δεν μάζεψαν κανέναν και τους άφησαν χάμω να φτύνουν αίμα.
Τι προκύπτει όταν μπουκάρουν έτσι μέσα σε πολυκατοικίες; Είναι επιτρεπτό;
edit: Α, τίγκα ασφαλίτες συνοδεία btw με τους ΜΠΑΤΣΟΙ, τουλάχιστον 15 άτομα. Η γειτόνισα από τ' απέναντι μπαλκόνι είχε βγει με φωτογραφική μηχανή για τυχόν υλικό και της εγνεψα να τραβήξει φάτσες τους λίτες, εσείς οι indymedaioi έχετε δει να 'χει ανέβει τίποτα; Δεν έχω και ίντερνετ όσο είμαι κάτω και δεν βλέπω εξελίξεις.
Last edited by 12 stars circle your brow; 12-10-2009 at 00:39.
![]()
Είπα ήδη ότι μέσα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν τότε υπήρχε και μπάτσος να χτυπάει αυτοκίνητο, άρα αποδεικνύεται ότι συμβαίνει ΚΑΙ αυτό. Τώρα αν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι οι κουκουλοφόροι μπάτσοι με τα καδρόνια πήγαιναν στις πορείες απλώς για να κόψουν κίνηση και ότι κράταγαν τα καδρόνια για καλύτερο blend-in, είναι ελεύθερος να το πράττει.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
χαχαχαχ, ο τύπος που κοροϊδεύει τον ικόνοκλαστ!
![]()
Ξεκινάνε από αύριο τα σχέδια για την κατάργηση του "Άβατου των Εξαρχείων". Οι αστυνομικοί θα περιπολούν στους δρόμους των Εξαρχείων ενώ θα υπάρχει και μόνιμη δύναμη στην πλατεία.
12 stars, ναι, γιατί τον "κορόιδεψα" επειδή δε γράφει πάντα σοβαρά, το οποίο κάνω εγώ πχ τα τελευταία 6 χρόνια. Κομμένες οι πλάκες παιδιά, ξεκίνησα με τον ικόνοκλαστ, έρχεται κι η σειρά σας. Πίτσφορκ τέλος τα ποστ.
Τώρα λοιπόν που κάναμε και την πλάκα μας, θέλετε να πούμε τι συμβαίνει ΝΟΜΙΚΑ και τι λέει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν το 'χω και πολύ σαφές μέσα στο κεφάλι μου;
![]()
Δες το λινκ στο τβχς που δόθηκε νωρίτερα, λίγο ασαφές είναι για τις πυλωτές, λογικά σε είσοδο πολυκατοικίας μάλλον το ρίχνουν στην ίδια ερμηνεία. Αλλά τι λέμε τώρα, αν μπήκαν και τους πλάκωσαν όπως λες είναι παράνομοι όπως και να έχει, λες και θα ήταν οκ αν τους πετύχαιναν στο δρόμο.
Επίσης σοβαρά μλκ, πες μου αν σε πρόσβαλε ή σε ενόχλησε πραγματικά κάτι στο ποστ μου ή έπρεπε απλά να μου την πεις από αλληλεγγύη στο σύντροφο ικόνοκλαστ. Ο τρόπος μου να πω "παράνομο είναι αλλά τρέχα γύρευε" ήταν, έλεος δηλαδή.
re dragonl;ord auto pou sumvainei tis teleutaies meres einai outws h allws paranomo. xekathari kataxrhsh. omws kanei kra oti exoun oloi entoles na ta kanoun auta apo panw, opote anarwtiemai an mporei na ginei kati. ektos apo ta na exoume neo noemvri. de vlepw pws tha apofexthei auto. eilikrina
sto kafeti ti paizei? giati diavaza kai ousiastikalegan oti evgazan ama apo ekei mea kiets. tha katevw tetrath na dw
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δεν με προσέβαλλες καθόλου, πούτσα και ξύλο στον ικόνοκλαστ και το μόνο που ήθελα ήταν μία απάντηση σοβαρή για το τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις! Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, η ερώτηση μου στο τέλος ήταν ειρωνική προς πάσης φύσεως deggials, λόγω της τροπής που πήρε το θρεντ και όσα διάβασα σε προηγούμενες σελίδες.
Να, δες-δες:![]()
![]()
τελος
τεταρτη κατεβαινει ο μπερνης,μουναρες το νου σας![]()
Ο μπάτσος του αμαξιού το πολύ πολύ να του έκανε ένα μικρό βαθούλωμα (κοίτα που τον υπερασπίζομαι). Αυτό από το να του ρίξει βενζίνη και να το κάψει έχει τόση διαφορά όσο μια λογική απόδειξη από τη δική σου.
Κουκουλοφόροι μπάτσοι με καδρόνια πηγαίνουν στις πορείες ακριβώς για ταιριάζουν με τον κόσμο και για αν έχουν ένα όπλο σε περίπτωση άμυνας/επίθεσης. Μπορούν επίσης όταν ξέρω γω κάποιοι έχουν ήδη χιλιοραγίσει μια βιτρίνα να πάνε και αυτοί και να συνεισφέρουν έτσι για το blend-in. Το να χρεώνεις όμως το σπάσιμο ενός μαγαζιού ντε και καλά στην αστυνομία (και να νομίζεις ότι έχεις αποδείξεις για αυτό) και κάθε φορά που ακούς για μία "χαζή" καταστροφή να σκέφτεσαι την προβοκάτσια σε εμποδίζει να προβληματιστείς γιατί κάποιοι μπορεί να έκαναν αυτή την πράξη, τι πήγε στραβά στη ρουφκιάνα την κοινωνία κτλ κτλ.
de katevainw gia na kanw trampoukismous ektos kai an to niwsw me thn katastash lols
paw na piw to potaki mou sto agaphmeno mou magazaki
gamw tous mpatsoi
pote den kouvalaga tautothta panw mou gamw thn astunomia gamw
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band