φλωρινες κουακολες και φαντες απο την Ζαχαρουλα σε καθε διαλειμμα στο δημοτικο
αφθονα playmobilia απο εναν φιλο τοτες (που μετα τα ειχε και με μια πιπιτσα που πηγε για σταρ ελλας πως λεγετε - ατιμο χρημα)
μετα συστηματικη κλοπη Μπλεκ και Αγορι και Mazorette (ετσι γραφετε?)
απειρους γκλους (μπιλιες...βωλους ρε φλωροι)κοκκινακια γαλαζακια τζαδες και γαζουδες για τους γνωστες (δελτακι παουα) και καποτες απο το εμπορικο της θειαζμ και ολοκληρα βυτια Sinalco
οταν ανακαλυψα οτι το τσουτσουνι μου φουσκωνει το ριξα στην λεηλασια Tutti και Open ( μικρο μεγεθος και βολευανε,τα Σκανδαλο και Λονδινο ηταν τρανα απ οσο θυμαμε και τα αποφευγαμε αν και ηταν πιο χαρκορ)
στο γεμνασεο απειρες κασες μπυρες απο τον γκανατσα...του της σηκωναμε απο το φορτηγο,μιλαμε επι πεντε χρονια μεθουσαμε τζαμπα
στο λυκειον σε μια καταληψις εκανα μια καλη ληστεια βλιβλιοθηκης...καλη μπαζα δηλαδης γιατι ενω επι μια ωρα διαλεγα βλιβλια πανω στον πανικο μου οταν ακουσα υποφτους θορυβους αρπαξα λαθος στοιβα βλιβλια και κατεληξα με κατι παπαριες θεολογικα και θεατρικα...
cd εχω κλεψει 3 φορες...μια απο ενα μαγαζι που ειμανε ντισκτζοκευς την ημερα που με απελυσαν(δικαια) το Broken Arrow του Neil Young(applause ρε)...το Yes απο Morphine αλλα οκ οχι κανονικη κλεψια,με το πασαρε στην ζουλα ο ντισκτζοκεης...το αισχος μου ομως ειναι οτι εκλεψα απο black brotha τα δυο χειροτερα Pink Floyd,Final Cut και Delicate Sound Of Thunder
Babayaro οπου και να 'σαι αν δεν λαλησες απο το Jenkem σε ζηταω συγνωμη