και εγω τα ειδα χθες μαζεμενα και στηριζω..να δουμε και τα επομενα πως θα πανε
και εγω τα ειδα χθες μαζεμενα και στηριζω..να δουμε και τα επομενα πως θα πανε
ελα ρε νταξ ικανοποιητική αρχή εκανε.
αλλα φυλαω τα ρούχα μου.
στα συν, οι μετριοι εως καλοί ηθοποιοί
στα πλην το ότι για ακομη μια φορα στα χρονικα το παιδακι ειναι στυλ "I see dead pipol"
κατα τα αλλα κλασσική συνομωσιολογία, κλασικό τελείωμα επισοουντ με ακουστικα φλωροτραγουδα και αργες σκηνες απελπισίας και αγαπης. Αυτή η σουπερ ντουπερ τεχνολογία με ξενερώνει αρκετα, καθώς και οι αναποφευκτοι πανεξυπνοι που με 2-3 φανταστικα φάνσυ προγραμματακια λύνουν τα μυστήρια.
Καμια συγκριση με λόστ, ξεκολλάτε να το αναφερετε (όχι τίποτα αλλο, αλλα αναφέροντας το λοστ ανεβαζετε το επιπεδο κι οταν θα ερθει η φαπα θα ψαχνεστε).
Πιο πολύ εχει φαση να σκεφτομαι το τι μπορεί να γίνει όταν λιποθυμήσουν όλοι, παρα να μου το δείχνει. Αυτη η αρχική ιδεα ειναι καλή.
Σκανε και τα διδαγματα, και οι προβληματισμοί να ούμε, φτιαχνουμε μόνοι μας το μελλον, οχι ειναι ετοιμο, όχι εσυ ευθύνεσαι, όχι ειναι ενα παιχνίδι που απο το μελλον αποφασισαν να παιξετε, και ποιος ειπε ότι το μελλον ειναι το σωστό, και αμα πας να κανεις το μελλον θα κανεις το σωστο, και λοιπες πιπούλες.
με λίγα λογια ειναι λίγο νωρίς.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Είδα και το δεύτερο. Καλά συνεχίζει. Εντάξει, πέφτει στην παγίδα του Terminator στο θέμα του χρόνου και της γνώσης του μέλλοντος μάλλον. Πάντως είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Θα το παρακολουθώ.
παιζει σημερα το 3ο.
φιξξερ το δες λάιβ μήπως?
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Eχασα ενα λεπτο γιατι ο μαλακας εβλεπα NBC και λεω "γιατι στο διαολο ξεκιναει αλλη σειρα?" Δε φαινοταν το γαμημενο ειναι μακρια η τηλεοραση
Edit: οχι ρε μλκ, παιζει κι η μητερα της Κλημεντινης Φορντ, πολυ αλλαξοκωλια εχει πεσει
Last edited by FIXXXER; 09-10-2009 at 03:12.
Τι ειπα ρε, επειδη ειπα οτι παιζει ενας γερμανος? Σιγα το σποιλερ
Harbinger μετά από μερικά eps στείλε με pm αν αξίζει να ασχοληθώ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Χαχαχκατεβάζω τρίτο τώρα και θα κάνω τα κουμάντα μου.
w00t
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Mέτριο το τελευταίο με μοναδικό *oomph* σημείο, το τελευταίο 2 λεπτο. Γενικά προβλέπω μεγάλο σεναριακό fail όσο προχωράει και πρέπει να εξηγήσει γιατί γίνονται όσα γίνονται. Προς το παρόν καλό είναι πάντως...
We revel in our time.
Loipon, kalo kai to 3o alla aporia:
Spoiler
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Χμ όντως το χουν ψιλοχάσει μάλλον στο θέμα, απ'ότι κατάλαβα εννοούν ότι
Spoiler
Σαν επ μέτριο μου φάνηκε και οι διάλογοι στα θέματα ηθικής ήταν δημοτικού, αλλά οκ τα τελευταία λεπτά ήταν δυνατά, να δω πως θα το εξηγήσουν