ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΜΟΝΟ
BLUT......AUS.....NORD
ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΜΟΝΟ
BLUT......AUS.....NORD
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
επίσης ας πεί κάποια ΠΟΥΣΤΑΡΑ (κάλκη κατά προτίμηση) με τι ν'αρχίσω από new order.
απο την αρχη και δισκο δισκο!
movement δηλαδη για το σκοτεινο ξεκινημα
και απο κει κ περα ας αρχισουν οι χοροι
αν πρεπει σωνει και καλα να ξεκινησεις με κατι πιο αντιπροσωπευτικο
τοτε η συλλογη Substance που μαζευει τα σινγκλακια/ρεμιξ τους, συνίσταται
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
This Immortal Coil - 2009 - The dark age of love [Coil reinterpretations]
This Immortal Coil is:
Yaël Naim, Bonnie Prince Billy, Yann Tiersen, Matt Elliott, DAAU, Chapelier Fou, Sylvain Chauveau, Christine Ott, Oktopus, Nightwood, David Donatien, Nicolas Jorio
http://www.thedarkageoflove.com/
σβησαν το λινκ απο το bollachas αλλα το βρισκετε ευκολα σε τορρεντ
υπάρχει κι αλλού το λινκ, όποιος θέλει, πμ. μεγάλο τρίμπιουτ.
πρωτα απ'ολα το substance που ειπε και ο παυλος. αν θες την γνωμη μου, μπορεις να αποφυγεις τα παντα απ'το republic και μετα, δεν υπαρχει περιπτωση να σου αρεσουν. power, corruption and lies ειναι εξαιρετικη νιου ορντερ αρχη οπως και το low life, ενω το movement ειναι συνεχεια των τζοι ντιβιζιον. γενικα αξιζει να ακουσεις τα παντα μεχρι το ρηπαμπλικ (οχι το ρηπαμπλικ)
this is radio freedom.
Jodis λοιπόν, Aaron Turner των Isis, James Plotkin και Tim Wyskida των Khanate, λήκαρε. Δεν το άκουσα, δεν ξέρω τι λέει.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ακούμε Gardenbox και δε μας νοιάζει τίποταλλο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
kalo einai. san xalaro, mi-skatopsyxo khanate. kalytero apo alla tou plotkin mallon. exei kai orea kathara fonitika apo ton turner (fantazomai). gia antivaro akouste kai to gnaw - this face pou tragoudaei o dubin kai paizei drums autos apo tous burning witch kai einai san khanate me mplimplikia.