εγω μαναρι μου βρήκα και κατεβασα ενα το οποίο εχει ψιλομουντο ήχο ρε γαμωτο. αυτό βρηκες?
ή θες να σου δωσω αυτό?
εντιτ ενα που ειναι πανω απο 100 μεγκαμπαιτ
εγω μαναρι μου βρήκα και κατεβασα ενα το οποίο εχει ψιλομουντο ήχο ρε γαμωτο. αυτό βρηκες?
ή θες να σου δωσω αυτό?
εντιτ ενα που ειναι πανω απο 100 μεγκαμπαιτ
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Αυτό βρήκα
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ε ακου αυτο τι να κανουμε τωρα
μ'ότι εχουμε, μ'αυτό θα πορευθώμε.
Παντως εστω κι ετσι τραντζίστορ 4καναλο φορητό, διακρίνω την βαρεμαρα στο δίσκο... Σα να τους είπαν πρεπει να παιξετε ριφφ
Ισως βρίσκω λιγο ενδιαφερον το 4ο κομμάτι Frailty (δε ξερω, ίσως γιατι "τρεχει" λιγακι). Ειμαι στη δευτερη ακρόαση.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Λολ. Τοσα ξερεις απο παρανται λο, τοσα μπορεις να ακουσεις. Ο δισκος δεν εχει ουδεμια σχεση με τον προηγουμενο και ειναι απειρως καλυτερος. Τον εχω λιωσει γιατι τον εχω εδω και πολυ καιρο και μαρεσουν ολα τα κομματια ειτε λιγο ειτε πολυ εκτος απο το ογδοο που το θεωρω τρισβαρετο, υπερμονοτονο και αχρειαστο. Το First Light και τα δυο τελευταια (δεν μετραω το μπονους) ειναι ο ορισμος της τελειοτητας. Και γενικα, ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟΜΟΥ πραγματικα η αποψη του καθε μεταλλα H. και του καθε καρχαρτ που ποτε δεν του αρεσε ουτε μισο κομματι παρανται λο αλλα παρολαυτα γραφει σταθερα σε καθε θρεντ γι αυτους. Εμεις οι φανμποηδες ειμαστε ευχαριστημενοι και ευτυχως μετα απο μετριοτητα ειδαμε καλο δισκο. Ρωτα και τον λοσταικον και αλλους λοστακηδες αμε
ΧΑχαχαχα, πιο πολύ για να κόψω αντίδραση παρά γιατί είναι τόσο σωστό αυτό που είπα έκανα το προηγούμενο ποστ Κι έπεσες μέσα στις προσδοκίες μου.
Τέσπα, έχει 4 ενδιαφέροντα κομμάτια ο δίσκος (μόλις τον ξαναβάλω θα πω και ποια) αλλά τίποτα παραπάνω. Φίξξξερ, κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφεις εδώ, η άποψή σου δεν πιάνεται είσαι υπερβολικά φανμπόης (ε ρε τι έχω να ακούσωωωω).
Τι να ακουσεις ρε, το ειπα ξεκαθαρα πιο πανω, η αποψη οσων ακουνε 200 δισκους το χρονο απο μια-δυο φορες με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Κάτσε, ώπα, με ποιο κριτήριο εντάσσομαι εκεί? Είσαι λάθος σε αυτό
Αλλά και να μην ήσουνα δεν βλέπω το πως έχει σχέση το πόση μουσική ακούει κάποιος με το κατά πόσο μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτήν η πόσο έυστοχα μπορεί να την θέσει.
Άμα δηλαδή άκουγα 50 δίσκους τον χρόνο θα τον έβρισκα γαμάτο? wtf?
εσείς που θέλετε λινκ, στο angriechairs.blogspot.com κάτι έχει.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Αποψη κατα τη γνωμη μου δε μπορει να εκφερει ο οποιοσδηποτε για οποιοδηποτε αλμπουμ εχει ακουσει μολις μια φορα, περαν του απολυτα δικαιολγοημενου και σεβαστου "δε μου αρεσε". Τωρα οι αναλυσεις και τα παραφερναλια μονο για τις εντυπωσεις γραφονται μετα απο ενα ακουσμα, κι οχι απο σοβαρη κριτικη.
Μολις τελείωσα 2η προσεκτική ακρόαση.Επιγραμματικά εντυπώσεις: Πολύ διαφορετικό απο το "in requiem", χωρίς τα πολλά και πολύ ευκολομνημόνευτα σημεία του.Πιο απαιτητικός δίσκος αλλά κατα έναν περίεργο τρόπο διαφορετικά γαμηστερός. Επίσης, ok θα ακουστεί μαλακία, αλλά τούτος εδώ δεν έχει ένα πολύ περίεργο stonerάδικο groove που λένε και στο χωριό μ;
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ίσως λίγο αργά, αλλά αν κάποιος δεν έχει βρει ακόμη το album σε καλό rip (πέρα από κάμποσα χάλια που κυκλοφορούν), ορίστε:
Μάλιστα αυτό έχει και 2 bonus remixes κομματιών.Code:http://rapidshare.com/files/286156521/P.L-F.D.U.D.U.U-2-D.E_09.rar
Συνολικά, μετά από 3-4 ακροάσεις, το δισκάκι έχει πολύ ψωμί. Καμία σχέση με το "Draconian Times pt2" που έχω διαβάσει σε κριτικές άσχετων. Εδώ δεν έχουμε εκείνη τη straight φιλοσοφία σε καμία περίπτωση, εδώ θέλει να αφιερώσεις χρόνο.