Quote Originally Posted by Weiss View Post
Ikonoklast, εσύ ελπίζεις ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εγώ ελπίζω απέχοντας. Και ξαναλέω, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσω, η ύπαρξή μου δε θα αλλάξει, δε θα γίνω ξαφνικά η_γαμάτη_επαναστάτρια_που_έσπασε_τις_υπάρχουσες_κοινωνικές_δομές. Η ίδια θα είμαι στην καθημερινότητά μου, αλλά θα έχω ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
ναι, αλλα

Wer zu Hause bleibt, wenn der Kampf beginnt, und läßt andere kämpfen für seine Sache, der muß sich vorsehen: Denn wer den Kampf nicht geteilt hat, der wird teilen die Niederlage. Nicht einmal Kampf vermeidet, wer den Kampf vermeiden will, denn er wird kämpfen für die Sache des Feindes, wer für seine eigene Sache nicht gekämpft hat.

και στην τελικη αν δε μετραει το να κοιμασαι το βραδυ ξεροντας οτι τουλαχιστον εκανες μια ελαχιστη προσπαθεια, τοτε ναι, εισαι γεροντοκορη, οχι επειδη σε θεωρουν παραξενη, αλλα γιατι περιμενεις να σου φερουν το γαμπρο στην πορτα, και να αποφασισουν αλλοι για σενα, χωρις εσενα. Και χωρις να παρεις και προικα.
Η αποχη θα ηταν σοβαρη σταση, αν ειχες σοβαρη αντιπροταση, αν ταιζες παιδακια στην αφρικη, ειχες καμια κοινωνικη δραση, γενικα ησουν πολιτης κι οχι καταναλωτης. Τωρα πηγαινε χαιδεψε τις γατες σου και γκρινιαζε για την κωλοκατασταση στην Ελλαδα, αλλα περνα εξω απο το θρεντ.