είμαι στο νετ καφέ και δίπλα μου κάθεται 25χρονη σαλεμένη που βλέπει στο youtube βιντεοκλιπ της Καλομοίρας, τραγουδάει και κάνει χορογραφίες.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
zita webcam apo ton kompiouteranthrwpo strepsti pros to meros tis kai pata eggrafi
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
καθείστε να δείτε πως έχει. εγώ σαν άτομο δεν έχω πρόβλημα με τους κυπρίuς. η προφορά τους μόνο με εκνευρίζει, αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα. ντάξει δεν έτυχε να γνωρίσω και πολλούς... βασικά μία ξέρω καλά. την είχα καθηγήτρια. συμπαθέστατη, πηγαίναμε και για μπάσκετ μαζί, αλήθεια. ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ λέμε.
τελοσπάντων, μην τα πολυλογώ αυτά μέχρι χθές.
απο το πρωί ρε πούστη είναι δυο κύπριες σκύλες δίπλα στην πολυκατοικία.. σφάζονται. κλάματα, φωνές ,λέμε στριγλίες όχι αστεία, να σου σπάνε τα τύμπανα και ότι άλλο. και όλα αυτά στην γνωστήν διάλεκτον.
Θα έκλεινα τα διπλά τζάμια μου και θα μπαινα μέσα να μην τις ακούω τη Σκύλα και τη Χαρυβδη, αλλά περα του ότι δεν έχω διπλά τζάμια, μετά δε θα πιανα και ιντερνετ
(μου προσφέρει γείτονας προς το παρόν γιατί είμαι καινούριος στην πολυκατοικία και πιάνει στην βεράντα μόνο, σε συγκεκριμένο μέρος)
Θα πήγαινα καμιά βόλτα σε κανένα μαγαζί αλλά είπαμε είμαι καινούριος, όχι στην πολυκατοικία, γενικά στο Μέρος και δεν ξέρω τι πολυπαίζει. ένα μαγαζί μόνο ξέρω που πήγα προχθες με έναν μαλάκα, λίγος κόσμος και καλός και φοβερή μουσική έχωνε ο τυπάς ..έβαλε και του ρακιτζή τα καινούρια!
.. νταξ πλάκα κάνω![]()
![]()
![]()
μέταλ κυριώς έπαιζε. γαμώ ήταν.
ΑΛΛΑ ο μαλάκας που λέγαμε που παρεπικτόντως είναι και ο μόνος μαλάκας που ξέρω εδώ ,στο Μέρος και μπορούσα να πάρω για παρέα έφυγε σήμερα Πίσω ,να ψηφίσει μη χάσει.. ο μαλάκας.
να δεις πως το λένε ..FUCK MY LIFE
έχουν τώρα καμία ώρα που ησυχάνε πάλι καλά..παίζει να αλληλοσφαχτίκανε
Last edited by Figure; 03-10-2009 at 01:17.
μπορω να σου γραψω απειλιτικο μηνυμα στα κυπριακα να τους το βαλεις κατω απο την πορτα.
μπορεις να ανοιξεις την πορτα και να φωναξεις : "φάουσαν-να-φκάλετε" που ειναι η βρισια για το βγαλτε τον σκασμο. (φαουσα ειναι ο καρκινος στις φωνητικες χορδες)
υπομονή
πρωην κυπριος. και δεν κοιταω πισω!
υπομονή
ase re malaka. pali kala pouse kuprios na les.
Λοιπόν. Όσα χρόνια κι αν παραγγέλνω από ίντερνετ, αυτό το πράγμα δεν έχει ξανατύχει.
Παραγγελία αξίας 50 ευρώ από indiemerchstore, πρώτη φορά από κει, έχει διάφορους τρόπους ταχυδρομείου. Επιλέγω τον πρώτο, DHL συστημένη φάση, γρήγορα και ασφαλέστερα. Λέω γιατί όχι, θα δώσω 2 εως 3 φορές την αξία του απλού ταχυδρομείου που έχει σαν επιλογή επίσης μα στην επόμενη βδομάδα θα τα 'χω. Πράγματι δεν κλείνει η βδομάδα και σήμερα το πρωί στις 10 με παίρνουν τηλέφωνο.
Για να μου πουν οτι πρέπει να δώσω 98 ευρώ για εκτελωνισμό του δέματος αν θέλω να μου το κάνουν αυτοί ή 45 και να πάω ως το Ελ. Βενιζέλος.
98 ευρώ. Για δέμα που κοστίζει 50.
- Μα όσα χρόνια παραγγέλνω πράγματα και με πολύ μεγαλύτερη αξία, δεν μου έχει συμβεί αυτό!
- Ναι, παραγγέλνετε όμως με ΕΛΤΑ; Μην μου πείτε με ΕΛΤΑ, άλλο τα ΕΛΤΑ.
...
Από την Πέμπτη και μετά αρχίζουν να με χρεώνουν για υπηρεσίες ΑΠΟΘΗΚΗΣ. Fuck off.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ΑΠΟΘΗΚΗ'Σ ΡΙΒΕΝΤΖ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Γαμώ τα τελωνεία. Εγω έχω παραγγείλει εδω και 1 μηνα από unique leader πολλά cd και ακόμα να έρθουν, ελπιζω να μην είναι σε κανα τελωνειο. Και απορώ γιατι να περάσουν τελωνειο, δεν είμαστε έμποροι ρε γμτ έλεος πανε να κονομησουν απο μας τωρα.
Ένα φούτερ και 2 καπέλα ε, πρόσεξε με: γαμημένοι.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()