Pinatero θέλω να κουβεντιάζω γενικά όσο τπτ, νομίζω είναι φανερό, ξέρω όμως στην προκειμένη ότι είναι εντελώς αδιέξοδο λόγω του ότι επειδή "είστε" ήδη με αυτό το κόμμα φάση.
Ον-τοπικ με θλίβει που το βρωμοΣΕΚ είναι μία δεξαμενή φοιτητών και πασόκων, που βγαίνει ως μπροστάρης κομμουνιστικού κόμματος και αναλώνεται σε αριστερίστικες αρχιδιές για ανατροπές νόμων-πλαισίων μέσα από συνελεύσεις καταλήψεις πορείες και γενικά καταστάσεις στις οποίες δεν έχει καμία θέση ταξικά (κι εκεί πάει το ηλικιακό), που κάνει αισθητή την παρουσία του παίρνοντας από πίσω εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες και αλλάζοντας το όνομά του σε κάτι σχετικό με την περίσταση, που "παρεμβαίνει" δήθεν ιδρύοντας συντονιστικά μαθητών το Δεκέμβρη, πάλι φυσικά με άλλο όνομα, που είναι τόσο γελοίο που ένοιωσε ότι έπρεπε να πει το κόμμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα πρότυπα του πηθικίσματος της γραμμής του SWP-RESPECT (λολ), και γενικά γίνεται προφανές πιστεύω ότι πρόκειται ενός φοιτηταράδικου κωλοχανίου χωρίς καμία σοβαρή απεύθυνση αλλά έντονη παρουσία με φανφάρες του κώλου. Νομίζω δε θα διαφωνήσεις-ετε καν γι αυτό το σιχαμερό καρκινιάρικο κόμμα που λέγεται ΣΕΚ οπότε ας μην το τραβήξουμε παραπέρα.