Quote Originally Posted by Reject View Post
Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Καταρχήν μόνο εμένα με έθλιψε που στη συνέντευξη της ανταρσυα είδα 5 κωλόγερους να μιλάνε για το φοιτητικό κίνημα;
εισαι αρκετα χαζος εσυ ή παει με την ηλικια η κατασταση?Ξεχασα ομως,στο ΚΚΕ εχετε ολα τα τζοβενα μαζεμενα,λογικο να θλιβεσαι

"υγιεινιστες" λεει το αλλο το σουργελο.Να σε δω μαλακα καντιρου οταν συμπραξετε με κανενα ΠΑΣΟΚ εκει τι θα λες.ο τρεμοπουλος για να παρει εστω και ενα κοκκαλακι εξουσιας πουλαει και την ψυχη του στον Σορ...εχμ διαολο.
Α,να και ο κλασσικος ελληνας βλακας μεταλλας φορντ,με την κριτικη πολιτικη του σταση.ρε δεν πας στο διαολο λεω γω?τοσα χρονια ψηφιζες πασοκ και νδ και σου φταιει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
εκλογες φετος στηριζουμε ανταρσυα,τερμα και τελειωσε.
αυτό που θέλουμε οι πιο ριζοσπαστικοί σε αυτή την συγκυρία είναι να πιάσουμε ένα 2,8-2,9 για να δηλώσουμε το στίγμα μας. Αμα βγούνε κάποιοι, είναι θέμα απόφασης της Γεν. συνέλευσης αν θα συνεργαστούμε ή όχι με το ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν θέλω, αλλά επειδή για να μην υπάρξει αναταραχή και νέες εκλογές είναι μια σκέψη και με κάποιο πολιτικό αλλά αμφίβολο σκεπτικό: ότι σπάει ο δικομματισμός και είναι λιγότερο επιρρεπής στην διαφθορά το πολυσυλλεκτικό κυβερνόν σχήμα από όσο ένα αυτοδύναμο που κάνει ό,τι γουστάρει στηρίζοντας απροκάλυπτα το μεγάλο κεφάλαιο και τις πελατειακές σχέσεις, χωρις την απειλή της αποχώρησης και χασίματος της αυτοδυναμίας