Quote Originally Posted by Death MD View Post

ενταξει δεν παιζει καλα βεβαια καθως απο τη μεγαλη του περιοχη και περα δεν μπορει να παρει τα ποδια του ..και εδω και στο λονδινο ..ενας αμυντικος μονολογος ητανε και του κατσε 1 απο τις 3 ευκαιριες του, αλλα μεχρι στιγμης μια χαρα τα παει..
αποψη μου ειναι οτι εισαι λαθος, καθως δε μπορεις να κρινεις κανενα απ τα 2 ματς. το σημερινο, ακομα και με 141 επιθετικους να ειχαμε στο ροστερ παλι ετσι θα παιζαμε, το πολυ πολυ να τρωγαμε παραπανω, και με την Αλκμααρ, δεν νομιζω οτι υπηρξε πιο ματς "ειδικων συνθηκων και αναγκων" για τον Ολυμπιακο την τελευταια τριετια.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post

Το στενάχωρο είναι το πόσο έχει μικρύνει ο Ολυμπιακός σαν ομάδα. Πριν δυο χρόνια κερδίζαμε Βέρντερ - Λάτσιο εκτός ενώ και στο Μπερναμπέου παίζαμε μπάλα. Ακόμα και πέρυσι τις τεσσαροπεντάρες μας τις ρίξαμε σε Μπενφίκα - Χέρτα.

Λαθος ειναι αυτο ε.
ο ιδιος Ολυμπιακος, που κερδισε σε Βρεμη κανοντας ενα εκπληκτικο για εκτος εδρας 2ο ημιχρονο και Ρωμη παιζοντας ενα εκτος εδρας (παλι εκπληκτικο για ολυμπιακο) ματς στα ισια, πηγε στο Λονδινο και εχασε 3-0 απο Τσελσι μη κανοντας ουτε μια ευκαιρια.

Δεν εχω προβλημα με αυτο. Απλα δε μπορουμε στην Αγγλια. Δεν μπορει να γινει κατι γι αυτο. Δεν μ αρεσει, αλλα το εχω αποδεχτει.
Μωρέ δεν έχεις άδικο, αλλά ακόμα και όταν τρώγαμε τις 5άρες από Μάντσεστερ κτλ υπήρχε πολύς κόσμος που πίστευε ότι μπορεί να γίνει και το θαύμα, στο σημερινό παιχνίδι όλοι περίμεναν τη συντριβή. Ας πούμε πέρυσι δε θα θεωρούσαμε επιτυχιάρα τη νίκη επί της Άλκμααρ. ΟΚ, τραυματισμοί μπλα μπλα μπλα, αλλά μπάλα δεν έχουμε δει ούτε για 10 λεπτά φέτος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Το ότι παίζουμε με 10 αμυντικογενείς παίχτες εδώ και 5 αγώνες είναι σαφής απόδειξη για τις τραγικότητες του καλοκαιριού.

ε καλα. οτι το καλοκαιρι ο κωλογερας επαιζε το γερικο πουλιδι του ειναι γνωστο. Απο κει και περα και με ετοιμο ροστερ νομιζω οτι μονο τα ακραια χαφ θα ηταν διαφορετικα σημερα, δηλαδη Γκαλετι αντι αδερφουλας και Κ.Α.Χ. (Κανονικο Αριστερο Χαφ) αντι του ειμαι WBL-κι-αυτο-μαλλον-ε Λεοναρδου.