ε πανκη, τωρα που σε πετυχα, δε με λες, παίζει να κατσει να δω τους Anti Nowhere League, για δώσε καμια συμβουλή κανα ίνφο. Ειναι καλοι ρε παιδί μου για να τα γουσταρεις? Γιατι στα μπ3 μια χαρα μου φαινονται Μοτορχεντ φαση.
Για πε.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Anti nowhere league συμπαθητικη μπαντα αγγλικου πανκ 82,τσεκαρε τους 3 καλυτερους τους δισκους (we are the league,scum,kings and queens) και τα σιγκλακια τους στο complete singles collection.
στα λαιβ επειδη τους εχω δει ειναι πολυ καλυτεροι,τους παει αυτο το χυμα.
βλακα ρεηζορ,απο ελληνικες πανκ μπαντες παντα αγοραζω κατι,αρκει να ειναι φθηνο.ακομα και να μην μου αρεσει,ετσι απλα για να στηριξω την ΦΑΣΗ.![]()
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
καλα ακομα κι εγω το πηρα (αντιγραφη μου το εδωσε ο λευτερης)
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
εμενα τα προηγουμενα μου τα χαρισε....τεσπα,εδω εχω αγορασει δισκακι των terrorismo musical που πραγματικα δεν ακουγονται,μονο και μονο λογω φιλιας με τον μαουρα...
okeik πανξ, θενξ. τοτε νομίζω ότι θα τιμήσω λάιβ.
10 λίρες ειναι στο λοντον. ε χαλαλι λεω.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
χεχε.πανε ρε.καλα θα περασεις.
εδω ελλαδα ειχαν παιξει το 2003?2002?δεν θυμαμαι...με 12ε.
εχουν και σαππορτ?ξερεις?
δεν εγραφε κατι το προγραμμα ρε συ, θα ξανατσεκαρω αλλα δε σκαω και τόσο γιατί δε θέλω να φαω και όλο το βραδυ εκει. Αν όλα παν καλα και σακατεψω και τ'αλλο γόνατο, θα κανω ριπορτ![]()
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Το άκουσα αρκετά σήμερα και ψιλογαμάει αυτό εδώ.
And so it came to pass
The field is amassed
By the holy avengers of Set
From the gates of hell they ride
Bearing forth the serpent sign
Judgement draws closer at hand
![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Νέο burial ε (oι γερμανοί)
πάνκη άκουσες;
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
auto to shemhamforash ti kommatara re pousti mou!
kai to alas
kai to the seed of i
kai ola!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
8a dw Clutch re mounia....
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it