Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, από τη μια είναι λίγο άδικο να κρίνουμε έναν παίκτη συνολικά με τόσο μικρό δείγμα αγώνων, από την άλλη δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι ο Καντέ. Όπως και να 'χει όποιον και να βάλει μπορεί να γίνει μαλακία και να λέμε ότι έπρεπε να βάλει τον άλλον.
Περισσότερο με χαλάει η απόφαση να παίξει δεξιά με Καραγκούνη ή Σισέ, είναι μάλλον κρίμα να χαραμίσουμε την υπεροχή στο κέντρο (λόγω των light αμυντικών χαφ της ΑΕΚ). Θα προτιμούσα Λέτο, Νίνη με εντολές να μην παίζουν στη γραμμή αλλά να ξεκινάνε πιο κοντά στον άξονα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
εχω ξυπνησει με ενα κακο προαισθημα ουφφ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
αυτος ο ντουμιτρεσκου, τι απατεωνας καταστροφεας ειναι.
πηγε στον πΑΝΘΡΑΞ, εκανε 30 μεταγραφες, απολυθηκε, καλα κρασια η ομαδα τωρα. φουντο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
όπως και να'χει, αυτό το ματς είναι ευκαιρία για την ομάδα, αλλά και περισσότερο για τον κλαριτζή να δείξει ότι έχει το ειδικό βάρος να χτυπήσει πρωτάθλημα. εμένα προσωπικά, πάντως αυτό με τον ένα επιθετικό κορυφή μου κάθεται στο λαιμό. πώς λες ότι θες να παίξεις επιθετικά με έναν στην κορυφή? τεσπά, το φοβάμαι το σημερινό.
Rock or Nothing
Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι η άμυνά μας που ήταν στραβή και την έφαγε και ο γάιδαρος (πλεον χωρις μπακ δηλαδή). Απο κει και πέρα αν είμαστε σοβαροί δεν πρέπει να φοβόμαστε. Εν τω μεταξύ πως έγινε και άλλαξε το κλίμα όλων, και πλέον είμαστε "σκεπτικοί" απέναντι σε ένα ματς για το οποίο ξεκινούσαμε τουλάχιστον "αισιόδοξοι" δεν μπορώ να το καταλάβω. Και δεν αναφέρομαι στους παναθηναικους του φόρουμ αλλά γενικότερα αυτο που πιάνω σαν αίσθηση τριγύρω τις τελευταίες μέρες
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ε, καλά, όλα σχετικά είναι, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν το κατέχεις. 7 γκολ σε 4 ματς και πέρσυ 51-52 σε 30 ματς δεν είναι επίδοση επιθετικής ομάδας. άλλο αν συγκυριακά είχαμε την καλύτερη επίθεση. παλιά όταν βγάζαμε την καλύτερη επίθεση, είχαμε πάνω από 2 γκολ / αγώνα ΜΟ.
Rock or Nothing
ισχυει αυτο που λες για τα στατιστικα αλλα δεν ειναι και αναγκαστικο το οτι αν παιζεις με περισσοτερους επιθετικους θα εχεις και πιο επιθετικη ομαδα ε..αυτο εννοει ο οντονιαν και συμφωνω
νομίζω ο 2ος στην κορυφή θα βοηθούσε και το σισέ να πάρει λίγο πάνω του.
Rock or Nothing