lol
Είναι η καυτή πατάτα στην Ελλάδα. Πολλές φορές όχι χωρίς αιτία, το παρακάναμε όμως όλοι μας. Πρέπει να γίνει κάποτε μια συμφωνία, ας πούμε ότι για τον πρώτο γύρο δεν θα μιλήσει κανείς για διαιτησία. Με τον όρο όμως και τα αρμόδια όργανα να εφαρμόσουν τους κανονισμούς σωστά. Νομίζω έχουμε καλούς διαιτητές, όχι όμως πως είναι και η προκατάληψη άδικη.
Υπάρχουν τα ερεθίσματα αλλά το παρακάνουμε. Διαιτησία χωρίς λάθος δεν υπάρχει. Να την αφήσουμε να λειτουργήσει. Άνθρωποι είναι και αυτοί και επηρεάζονται. Κάποια στιγμή να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία. Πρέπει να όμως και τα όργανα να λειτουργούν υποδειγματικά και θα τιμωρούνται και παραδειγματικά. Με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη
Eipe o antwniadis...
p.s. oi alithies legontai se asxeth fash kai oxi meta apo mia psolia akoma tou olympiakou
«Ο Λέτο είναι πολύ καλός παίκτης και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν με προβληματίζει αυτό. Εξαρτάται από μένα. Αν είμαι καλά και παίξω καλά, πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιον κίνδυνο από την πλευρά μου. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και δεν με απασχολεί ο αντίπαλος όταν παίζω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου», δήλωσε στη «SportDay» ο Κάρλος Αραούχο, ο οποίος αναγνώρισε την αξία του συμπατριώτη του, αλλά του έστειλε κι ένα μήνυμα εν όψει του ντέρμπι.
«Έχουμε τεθεί αντιμέτωποι στην Αργεντινή και δεν θυμάμαι να έχω άσχημες αναμνήσεις από τα μεταξύ μας παιχνίδια», είπε γελώντας ο Αραούχο.
Xese mas re araouxo
Δύσκολα τα πράγματα, έχουμε και τα 4 μπακ εκτός πλάνων (3 τραυματισμοί και ο ανέτοιμος Σειταρίδης). Ο Τεν Κάτε όπως σε όλα τα μεγάλα εκτός έδρας θα περιμένει με 3 αμυντικά χαφ, σύστημα που ξέρει τρομερά καλά και έχει δουλέψει, αλλά πρέπει και οι 3 να βοηθήσουν στα άκρα, αφού λογικά η ΑΕΚ θα το πάει σε σέντρες μέσα στην περιοχή περιμένοντας τη γκέλα, είτε από τον Βάσκο ή από τον εκάστοτε απέναντι μπακ (Καντέ, Βύντρα, Γκάμπριελ). Από τον άξονα δεν βλέπω απειλή, ακόμα και αν παίξει εκεί ο (καλός) Γκερέιρο, δεν νομίζω ότι θα βρει χώρους με Σιμάο, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο μέσα.
Επιθετικά πάμε μάλλον για τις αντεπιθέσεις και τον Κατσουράνη να ανεβαίνει όποτε είναι δυνατόν. Από τη στιγμή που τα δικά μας μπακ δε θα μπορούν να ανέβουν και της ΑΕΚ δε θα θέλουν (λόγω Λέτο και όποιου παίζει δεξιά) δε νομίζω να βρούμε πολλές φάσεις έτσι, ειδικά στην αρχή, μέχρι να μπει γκολ ή η ΑΕΚ να αποφασίσει ότι δεν την παίρνει να φέρει και άλλο κακό αποτέλεσμα.
Προβλέπω, αν δε μπει κανένα περίεργο γκολ, ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι με την ΑΕΚ να γεμίζει κι εμείς να ψάχνουμε την ατομική ενέργεια.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
και εγω καπως ετσι το βλεπω
παντως εγω ενα αγχος το εχω με τον καντε ειναι η αληθεια...θα προτιμουσα ακομα και το μαχλελη δεξια και τον βυντρα αριστερα
παιδια ο τοροσιδης ειναι οφφσαιντ στο 1-0.
μη ξεχασετε να το γραψετε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αυτον τον λατκα ουτε στους τζενεραλς δεν τον παιρναμε.
"Τι χτυπαω??"
Καλο *** 1ο ημιχρονο, κακο 2ο. οτι εχουμε προβλημα και δεν εχουμε παικτες ειναι γνωστο.
ακομα κι ετσι ενα απ τα 2 τετ α τετ να μπαινανε, θα λεγαμε ακομα λιγοτερα απ αυτα.
υπομονη, να ρθει η διακοπη, να ρθουν πισω κανα 2 επιθετικογενεις.....
*** Καλο, δεδομενων ολων των συνθηκων και τιποτα αλλο.
υ.γ. δε θελαμε αριστερο χαφ.
υ.γ.2 ο Ελευθεροπουλος δε φοραει πια το 31. Ενα ονειρο ξεθωριαζει.....
"Τι χτυπαω??"
επιτελους ειδαμε εστω ενα ημιχρονο η ομαδα να παιζει λιγο επιθετικα και να μην ειναι 10 ατομα πισω απο τη σεντρα-κετσπαγια γαμω τη καραφλα σου
στο δευτερο πτωματα ολοι-ανασες μηδεν
και ο φιλιππας με το κοντοσουβλι στο χερι πιο γρηγορα θα ετρεχε
dn eida to match alla to parakolouthousa apo to sportlive
fantazomai i ksanthi epaize to klassiko 5-5-0
me tetoies omades dn ginetai na paei mprosta to elliniko podosfairo
kai ola auta otan stis agglies "kapoia" wigan rixnei 3ara stin chelsea
anyway! kratame to 3ponto!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
5-5-0 επαιζε στο πρωτο,μετα αποβληθηκε ο Σουανης και εγινε 5-4-0.
ρε η αρειαναρα παίζει μπαλαρα και καθεστε και τσακωνεστε ακομα για τα πεναλτυ
ε να αυτοι είστε. Επιτελους ο αμπρεεεεου εβαλε το γκολ. Εβαλε λεει και στην προπονηση 3 (αλλα εχασε αλλα ποσα στο παιχνίδι)...
Ελα να φευγει το αγχος να γινεται μαγεία το γήπεδο, φετος προσφερει θεαμα.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
ΕΤΣΙ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΜΑΚΟΙ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ