Page 262 of 934 FirstFirst ... 162212252260261262263264272312362762 ... LastLast
Results 3,916 to 3,930 of 14000

Thread: Music off topic thread

THRASHER Razor's Avatar

για αλλη μια φορα δεν αφηνουν την αληθεια να λαμψει

ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Mόνο UTUK XUL και CULTES DES GHOULES.

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post

Αυτή η μπάντα είναι πραγματικά όμως ότι λέει το όνομα τους. Καμία έκπληξη που δε το γουστάρει ο Ρέιζορ αυτό εδώ, ούτε thrash, ούτε black είναι ουσιαστικά, αλλά γαμημένα καταστροφικό, επικό μέταλ (καθόλου τυχαίο που είναι από τις αγαπημένες μπάντες του άλαν των primordial). Επίσης, μία από τις ελάχιστες μέταλ μπάντες σήμερα που γράφουν σημαντικούς στίχους, ούτε hornedgoat666, ούτε αυτοαναφορικές αγαπάμε το το χέβι μέταλ μαλακίες. Ναι, αυτοί οι Destroyer 666. Αλλά ακούτε καινούργια-άλμπουμ Ιμμόρταλ και Ντάρκθροουν εσείς, που μας κάνουν χαβαλέ!

Is it with sadness you hang your head, or shame?
    Is it your burden that leaves you bloodstained...?
    No song, no words, will ease your regret.
    No drug, no love will let you forget.

For they are but fleeting, like words in the wind,
    Wild nights, sobered by the dawn.
    For they are without meaning, like honourless men
    Broken vows laid bare before the dawn.

Like a wild dog ensnared, you'll eat yourself free
    To rejoin the shadow of the hunting jaguar.
    I once believed I held the answer in the palm of my hand,
    And toyed with it like a child.

No song, no words, will ease your regret.
    No drug, no love will let you forget.

On the brink of self-annihilation,
    A lightning strike revelation:
    How easily that we lie for our shallow love and hollow pride,
    How vainly we do attempt to stem the tide of consciousness,
    How easily we are led on the merry dance to our death.
    How willing that we follow to our doom, to our sorrow!

How entranced we are by the fire,
    Or enslaved to our own desires.
    Human - all too fucking human!

Watch the naked ape,
    Grovelling before the stars,
    Scratching at the sky.
    Your trials and tribulations,
    They reek of self-infatuation.
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΑ,αλλα το συγκεκριμενο αλμπουμ δεν ακουγεται πλην το μπλαντ φορ μπλαντ που βγαζει μια καλη σκατιλα
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Δράκος ikonoklast's Avatar

λολ, έπος. κατεβαίνει.

Φθώγγε μη λες αηδίες. Ίδιο είναι μωρέ οι τελευταίοι Darkthrones και οι Immortals με τους Destroyer 666;

Τα παλιά άλμπουμ των Immortal και Darkthrone είναι σίγουρα καλύτερα από τα παλιά άλμπουμ των Destroyer 666. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτό το καινούργιο άλμπουμ των Destroyer 666 θα είναι πολύ καλύτερο από τα καινούργια άλμπουμ των Immortal και Darkthrone. Το πρόβλημά μου είναι ότι αυτές οι μπάντες έχουν γίνει καρικατούρες του εαυτού τους, δε γράφουν μουσική επειδή έχουν κάτι να βγάλουν, αλλά λόγω προγράμματος, λόγω εταιρειών, λόγω ρουτίνας. Δεν έχουν πάθος, δεν έχουν καύλα, δεν έχουν νόημα. Έτσι τα καταλαβαίνω τουλάχιστον εγώ. Δε μου φτάνει πλέον μια γαμάτη παραγωγή και μερικά καλά ριφ.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Γιατί, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι τα καινούρια darkthrone γαμάνε πιο πολύ απο τα παλιά;;;

Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πει καμια άποψη ΤΑΜΠΟΥ σ' αυτό το φλόρουμ!

Κοίτα, όταν θα γράψω εμπεριστατωμένο σεντόνι για το νέο Immortal θα δεις πως δεν διαφωνούμε κάπου. Αλλά γενικώς συγκρίνεις κάπως ανόμοια πράγματα, τελείως άλλη φάση το "Dark Thrones and Black Flags" (που δεν θα έλεγα ακριβώς πως δεν έχει κάτι να πει ε) με το "Defiance".

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Γιατί, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι τα καινούρια darkthrone γαμάνε πιο πολύ απο τα παλιά;;;

Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πει καμια άποψη ΤΑΜΠΟΥ σ' αυτό το φλόρουμ!

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Κοίτα, όταν θα γράψω εμπεριστατωμένο σεντόνι για το νέο Immortal θα δεις πως δεν διαφωνούμε κάπου. Αλλά γενικώς συγκρίνεις κάπως ανόμοια πράγματα, τελείως άλλη φάση το "Dark Thrones and Black Flags" (που δεν θα έλεγα ακριβώς πως δεν έχει κάτι να πει ε) με το "Defiance".
    E ναι μωρέ, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η σύγκριση, απλά δικαιολογία είναι για να βγάλω και το φτυάρι και γω ναι, έχει κάποια πράγματα να πει το νταρκθροουνςκαιμπλακφλαγκς, αλλά απλά δεν είναι τα πράγματα που με πολυενδιαφέρουν εμένα. Είπαμε, μακριά ο χαβαλές σας από τα μέταλς μας! Τώρα για ιμμόρταλ σε νοηματικό αισθητικό επίπεδο ας μη μιλήσω καλύτερα, άντε για τα ριφ ας πούμε ότι αξίζει και μία δοκιμή το τελευταίο.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

E ναι μωρέ, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η σύγκριση, απλά δικαιολογία είναι για να βγάλω και το φτυάρι και γω ναι, έχει κάποια πράγματα να πει το νταρκθροουνςκαιμπλακφλαγκς, αλλά απλά δεν είναι τα πράγματα που με πολυενδιαφέρουν εμένα. Είπαμε, μακριά ο χαβαλές σας από τα μέταλς μας! Τώρα για ιμμόρταλ σε νοηματικό αισθητικό επίπεδο ας μη μιλήσω καλύτερα, άντε για τα ριφ ας πούμε ότι αξίζει και μία δοκιμή το τελευταίο.
    Το χιούμορ είναι ωραίο πράγμα φθόγκε. Απείρως πιο χρήσιμο ένα "Dark Thrones and Black Flags" από concept albums Queensryche για το που φτάνει το σκοτάδι του ανθρώπινου νου, από δεκαπέντε χιλιάδες εξαναγκαστικές σοβαροκοινωνικοκοπολιτικές heavy metal σοβαρότητες.

Έξω η σοβαροφάνεια από τα μέταλς μας. Μέσα η σοβαρότητα.
    Last edited by carheart; 25-09-2009 at 16:46.

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Διερρευσε το νεο Immortal?E? ανυπομονω να σχολασω.

Το χιούμορ είναι ωραίο πράγμα φθόγκε. Απείρως πιο χρήσιμο ένα "Dark Thrones and Black Flags" από concept albums Queensryche για το που φτάνει το σκοτάδι του ανθρώπινου νου, από δεκαπέντε χιλιάδες εξαναγκαστικές σοβαροκοινωνικοκοπολιτικές heavy metal σοβαρότητες.

Έξω η σοβαροφάνεια από τα μέταλς μας. Μέσα η σοβαρότητα.
    χαχα, γιατί μου μιλάς για σοβαροφάνεια όμως εμένα, δε θυμάμαι να έγραψα για κανένα concept_queensryche ποτέ. Μαζί σου είμαι από τη μία, από την άλλη, όχι, εμένα δε με πάνε τα χιούμορς μαζί με τα μέταλ μου, σόρυ. Ούτε unintentional jokes στυλ immortal (οι οποίοι btw δεν ήταν ποτέ αυτοσαρκαστικοί, αυτοί νόμιζαν πως θα βγουν τόσο κουλ όσο τα είδωλά τους οι kiss όταν έκαναν αυτά τα πράγματα στο call of the wintermoon!) ούτε έξυπνα και μεταμοντέρνα που λέγαμε και παλιά των darkthrone. Destroyer 666 είπαμε! αυτό είναι που θέλουμε.
    Last edited by phthoggon; 25-09-2009 at 17:04.

Καλά, συγγνώμη κιόλας ασούμε που παρεμβάινω στα έτσι σας, τα καινούρια darkthrone με ποιόν τρόπο/ορισμό/αιτιολόγηση είναι "μεταμοντέρνα"; (Μιλάω για το F-SOAD (καλο χιούμορ;;) και dark thrones black flags)

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Καλά, συγγνώμη κιόλας ασούμε που παρεμβάινω στα έτσι σας, τα καινούρια darkthrone με ποιόν τρόπο/ορισμό/αιτιολόγηση είναι "μεταμοντέρνα"; (Μιλάω για το F-SOAD (καλο χιούμορ; και dark thrones black flags)
    Αναστοχασμός, αυτοαναφορικότητα, ειρωνία, στυλιστικές αναφορές, χαβαλές, σα να γράφει ένας δημοσιογράφος του wire μουσική για την μουσική που γουστάρει. Οι χεβυμεταλλάδες του 80'ς που αγαπάει ο φένριζ δεν καθόντουσαν να αναλύουν τι θα κάνουν, έπαιζαν ότι τους έβγαινε και αυτό που νιώθαν. Οι φενρίζ μου μοιάζει σαν ένα τυπάκι που έχει φτάσει σε σημείο να μισεί τα παλιά τους άλμπουμ και κάθεται στη δισκοθήκη του και βγάζει βινύλια για να αποφασίσει πιο είναι το πιο τρου, λες και διαλέγει παρέες για να πάει με τους πιο κουλ. Τα έχει πει σε ένα άρθρο του ο bone awl πολύ πιο καλά, ακόμα και οι "antihumanists" με το φέηκ κομμάτι από το καινούργιο άλμπουμ.
    Last edited by phthoggon; 25-09-2009 at 17:21.