πες σε τι διαφερουν οι φασεις να σου πω οτι κανω πλακα μπας και σταματησει η κλαψα λιγο
οχι αλλα δακρυα χουανιτα..
έχεις δίκιο, το χέρι στον τελικό δεν διαφέρει σε τίποτα από το χέρι στο 0:40 του αποπάνω βίντεο.
ξεκολλάτε με το πέναλτυ,γελάει ο κόσμος.
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
GG ηθελα να σε ειχα σε αλλα χρονια....τοτες που με ΟΛΟ το χρημα ετρωγες 6 απο μενα και 6 απο αεξ
σαλιαρης εισαι
τοτε κλαψουριζες χειροτερα
φαε το ''αραπακι'' σου και μοκο...be an υπαλληλος στα φορουμια και πεσε για υπνο...παλι αλβανια και φετο...αμμωνια ολε
ποτε τρωγαμε εξαρες απο αεκ καλε??? εχει ριξει μια???
ε ενταξει.
και σεις αλλη μια στις σερρες που μαζευε ο μπανιωτης τη μπαλα με το χερι μεσα στην περιοχη επειδη ακουγε σφυριγμα.
να χαρεις μινμινμιν, μην(μην!) μου αρχισεις τωρα "πωπω το 1979 σου χα ριξει μια τεσσαρα"
ειμουν αγεννητος, δε με ποναει (οσο ποναει/τσαντιζει δηλαδη ενα αθλητικο αποτελεσμα) ιδιαιτερα το θεμα.
εντιτ. δεν εχει γινει η φαση με τον Μπανιωτη στο 6-1. κανω λαθος.
Last edited by Mitsmann; 25-09-2009 at 01:33.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εγώ θυμάμαι βαμβακούλα να κάνει το ίδιο![]()
Rock or Nothing
βαμβακουλας ρε...![]()
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
6-1 απο αεξ τελη 70 και 6-1 απο μενα επι χωσεκοτα
η ''μικρη'' ομαδα του ΠΑΟΚ που οταν ανελαβε ο μπαρμπας η θυρα θειοδωσελεφτα απαιτησε να κερδαει στην νΤουμπα και να κερδαει τον Θαπαναικο
συγχαρητηρια
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
μπραβο μιμη κλαπ κλαπ τωρα και αντε ποτε θα παρουμε την πολην
πουλο κα εσυ τωρα και πες του τοντωρα να φερει πισω τον γκαγκατση
η παραιτηση εγινε δεκτη,οι μετοχες θα επιστραφουν
και στη τελικη τι πεταγεσαι σαν πουτσα,ακομα να χωνεψεις το διπλο στη καυτη ντουμπα και φοβασαι οτι ο δανεισος μουν θα κοστισει περισσοτερα?
εσυ ειαι παπαρακι και να ομιλας καλυτερα....το λεβεντικο διπλο στην νΤουμπα το ειδαν τοσοι κιαι τοσοι...εσυ ο γαυρος οχι ε?...ρε τον πεσετερο,κανει δουλεια ο κιαρατας
την ΚΑΥΤΗ ΤΟΥΜΠΑ σε την εχουν πει GG...να εισαι σεβαστικος στην μονη εδρα που δεν πατησες ποτε και μια φορα εκανες μαγκια με πλατες μπατσων....μονοι εναντια σε ενα ανυπερασπιτο αγαλμα
ρε τα γεγονοτα μιλανε
η τουμπα πλεον ειναι το εξοχικο μου τι θες να κανω,εσυ κατσε να αναπολεις πριν 15 χρονια που με κερδισες,
πλεον για τον παοκ η χρονια τελειωσε-εκτος αν με πετυχεις στο κυπελλο
και του χρονου
παω για υπνο γιατι ο κοκκαλης δεν μου εδωσε ρεπο αυριο