δώσε λινκ, με ψήνουν τρελλά κάτι τέτοιες μαλακίες
Πω το Arkham Asylum δεν υπαρχει ε.
plaka kaneis. fake. elpizw.
edit: to forklift ennow![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
oxilinkslemepmsgooglesearchftw , για rs στο warez-bb. Δεν το πιστεύω ότι το θες σοβαρά
Ingolemo όχι, όντως έβγαλαν τέτοιο πράγμα.
edit, και τρέιλερ
Last edited by Ingolemo; 23-09-2009 at 18:50.
WATWhile there aren’t many details about the heritage of this mod, what we can see from the picture is that the little droid is loaded up with a Dreamcast, an Xbox, an N64, an Atari 2600, a SEGA Saturn, an NES, an SNES and a PlayStation. It’s also got a projector and sound system built-in for good measure.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Μόλις τέλειωσα το Bioshock και ομολογώ δεν κατάλαβα γιατί όλο το hype. Οκ είναι καλό αλλά σιγά, δεν είναι το game που θα αφήσει και εποχή ξέρω γω. Αισθητικά ήταν αρκετά κακόγουστο.
Χμ, ωραίο ήταν το όλο 50ς φήλινγκ. Από εκεί και μετά ήταν πιο πολύ console oriented από όσο έπρεπε.
Εν συντομία SS2 δεν είναι![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Δε με χάλασε το 50s feeling αλλά η όλη ατμόσφαιρα της πόλης, οι εχθροί κλπ, η οποία ατμόσφαιρα υποτίθεται είναι το δυνατό του σημείο. Πρέπει να είναι και το μόνο game που έχω παίξει που αντί να γίνεται πιο δύσκολο όσο προχωράς γίνεται πολύ πιο εύκολο, με αποκορύφωμα την τελευταία μάχη που είναι πιο εύκολη από έναν big daddy.
Τι είναι το SS2;
Last edited by cloud; 24-09-2009 at 14:22.
System Shock 2
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Πολύ αργά μεν, αλλά δείτε κι αυτό, αντί για codecs:
http://smplayer.sourceforge.net/downloads.php
Ο mplayer είναι μακράν ο καλύτερος player που έχω δει, με άπειρες δυνατότητες. Πράγματα που για άλλους player είναι αδύνατα, στον mplayer είναι 2 κουμπιά συνήθως. Είχα κατεβάσει μια ταινία με μετατοπισμένο ήχο. Έψαξα το man page, είδα τα κουμπιά που προσθέτουν audio delay και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ταινία βλεπόταν.
Το Smplayer είναι από τα πιο πλήρη frontend του mplayer, έχει επιλογές για τα πάντα σχεδόν, και επίσης έχει και πάρα πολλές γλώσσες οπότε τα βλέπετε και στα ελληνικά αν το θέλετε, για πιο εύκολη εύρεση επιλογών.
Το codec pack που έρχεται με τον mplayer παίζει της παναγιάς τα μάτια, από avi και wmv μέχρι flv και 3gp. Και είναι φτιαγμένο ώστε να μην υπάρχουν ασυμβατότητες, προβλήματα κτλ, να δουλεύει τέλεια με τον mplayer.
Το μόνο του μεινέκτημα, που ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχει λόγος που δεν το φτιάχνουν, γιατί το πρόγραμμα είναι ακόμα under maintenance, είναι πως το seeking, παρ' ότι γρήγορο και βολικό, έχει μικρότερο διάστημα που μπορείς να ψάξεις μπρος πίσω, 10 δευτερόλεπτα, που στα windows για κάποιο λόγο τις περισσότερες φορές είναι 20.
Ειδάλλως είναι η τελειότητα η ίδια.
Δε μ'άρεσε οπτικά ρε, πως να το πωΑν δεις π.χ. το ριβιού στο eurogamer λέει ότι ο κόσμος του είναι καταπληκτικός, immersive, έχει τρομερή σχεδίαση, ωραίο voice acting, ωραία εφφέ κλπ. Εμένα δε μου άρεσε τίποτα από αυτά, μέχρι και τα textures μου χτυπούσαν πολύ άσχημα.