"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ξεχασα, με 1,30 θα μου μεινουν και ρεστα!!! να παρω Ντερμπυ.
(τη σοκολατα)
"Τι χτυπαω??"
Δεν μείωσα τη νίκη. Αυτονόητο είναι ότι όποιος περάσει από Τούμπα έχει κάνει μεγάλη νίκη. Στον παοκ τα έχωσα.
δυστυχως εχει κλεισει στη γιουβεντους..Οσο για το "Τορογιδης", λολ, παρακαλια θα κανε ο Τεν Κατε να τον εχει στην ομαδα δεξι μπακ/χαφ
αχαχαχ, μεινε με τον Γκαμπριελ και τον Βυντρα και τα λεμε.
"Τι χτυπαω??"
1. To ματς το πήραμε με την καρδιά του πρωταθλητή και δεν ξέρω τι άλλο έχει γράψει ο πρωκ σήμερα (δεν έχω διαβάσει πρωτοσέλιδα ακόμα). Βγάζει χαφ, βάζει επιθετικό, αρχίδια *να* από τον υπηρεσιακό μας, ήδη είναι ο θρυλικότερος υπηρεσιακός του θρύλου, πινκ από εδώ μέχρι Λεμονή.
2. Πάνκη, ευελπιστώ ότι δεν θα αρχίσεις κλαψομουνίαση για Κάκους, δε σας φταίει κανείς. Τσάμπα η καβάντζα. Κάντε το καθήκον σας με τα βαζέλια, ξέρετε τι μπινελίκι σας έχουν ρίξει από χτες;
3. Τορογίδης; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
4. Φέτος θα έχει ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Καλά, περίμενε, δεν έχουμε παίξει ακόμα. Και ο Μπάγεβιτς δεν είναι Σάντος.
Κατατάλλα, έγραφα ένα μεγάλο ποστ πριν μερικές μέρες και ξαναδιαβάστε το, γιατί όσο "πεσμένος" να είναι ο γαυρος φέτος, είναι ακόμα πολύ καλύτερη ομάδα από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της σουπερλίγκας. Ακόμα και αυτό το "αν όχι τώρα, πότε" που είπα κι εγώ για το ματς στην Τούμπα, μάλλον αστείο ακούγεται όταν παίζουν διπλάσια μπάτζετ.
Χαίρομαι που αναπτερώθηκε το ηθικό τον γαυρων και όταν έρθει η ώρα θα το διασκεδάσουμε πιότερο.
Δίκαιε μιτσμαννε, δεν έγινε η φάση τελικώς; Κανείς γαυρος δεν την ανέφερε!![]()
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
εγω γενικα ειμαι αδικος, αλλα ποια φαση?
"Τι χτυπαω??"
αμα δε ζητησε ο Γκαρσια αποβολη, ηταν μη σκοπιμη.
ο ντιογο παντως δε βλεπει και δεν σκαει αγκωνια, κανει την κινηση με χερι, απλα ο Βιερινηα ειναι 1,56 και την εφαγε στη μουρη.
θα μπορουσατε να πειτε οτι αλλα βλεπω και αλλα λεω, αλλα ετσι μου φαινεται.
"Τι χτυπαω??"
ισχύει. σχεδόν δεν το πίστευα όταν το είδα.
γενικά στο αθλέτιξ πετάς τα καλαμπούρια σου αλλά σαν κι αυτό κανένα.
να κάμω και τη διαφήμισή μου
η Επαναστατική Αγωνιστική Οργάνωση ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ θα ανακοινώνει και επίσημα τις θέσεις της από την τοποθεσία maolympiakos.wordpress.com
και τα τρία μέλη μας έχουν καυλώσει. με το καλό από αύριο θα είμαστε έτοιμοι, να μας τσεκάρετε![]()
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
αχαχαχαχαχαχ
"Τι χτυπαω??"
To mats ths tetarths pws to vlepetai oi osfp? Den uparxei kai kanenas aektzhs dld na kanoume kouventa. Elpizw na mhn katevasei kamia amuntikogenh 11-ada o vatra3 meta thn nikh sas sthn toumpa. Na pai3oume mpala dld, giati alliws soupaki to kovw. Den nomizw oti o gavros kaigetai toso polu gia nikh, gia auto.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
εμεις, μετρημενα κουκια ειμεθα.
Νικοπολιδης,
Ζεβλακοφ, Κλωνος, Βικινγκ, Ραουλ Γκαλεα
Λεντεσμα
Ιερο, αποπαντουντου
Μπραης Μουν, εε, σορρυ, Τοροσιδης, Λεοναρδο
Ντιογο
με πιθανη την χρησιμοποιηση Ζαιρι αντι Λεοναρδου, η Ζαιρι αντι Στολτιδη, και να παιζει ο Τορογιουβε αντι Στολτιδη.
στο β ημιχρονο χωνουμε και αγγλακι και καγκουρα αν χρειαστει, αυτοι ειμαστε.
η ΑΕΚ δε νομιζω οτι ψηνεται να ανοιχτει, πισω ειναι ροφλ.
Οσο για το αν καιγομαστε η οχι για τη νικη, η ψυχολογια ειναι στο φουλ, και παει να παρει το ματς 1000% ο Ολυμπιακος. αν του κατσει εχει καλως.
η ομαδα θα ειναι και τιγκα κουρασμενη και εναλλακτικες δεν εχουμε.
"Τι χτυπαω??"
Μμμ, μάλλον για νίκη θα πάμε, εδώ πήγαμε για νίκη στην Τούμπα που δεν ήταν ο ΠΑΟΚ στην δεινή θέση που βρίσκεστε εσείς. Προσωπικά μέχρι και Χ είμαι ικανοποιημένος, καθώς δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Γιαννιού και έχουμε σοβαρότατα προβλήματα ακόμα. Η πρόβλεψή μου είναι νίκη.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος