Για πείτε όσοι το είδατε πώς ήταν ο αγώνας.
Τι θα ακούμε από τα παόκια; Πούστης Κάκος ή πούστης Σάντος;
Για πείτε όσοι το είδατε πώς ήταν ο αγώνας.
Τι θα ακούμε από τα παόκια; Πούστης Κάκος ή πούστης Σάντος;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
πουστη Τζαστιν
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
πότε?
Ποτέ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μπαλαρα ο απογονος.Και επισημα η πιο κωλοφαρδη ομαδα παγκοσμιως.
Мама Люба давай, давай, давай
i need feminime venoms in order to function with the system.
Λοιπόν. Σχετικά με εμας, σήμερα, μπορεί να κερδίσαμε, όμως παίξαμε χειρότερα απο τον αγώνα με την Γαλατά.Πάντως ήταν χρυσή νίκη απο κάθε άποψη. Ψυχολογία, Βαθμολογία, Κατευνασμός (έστω και προσωρινός) όσων καραδοκούν να βλάψουν την ομάδα, και η πρώτη ανατροπή σκορ για φέτος. Παρ' όλα αυτά το τρίποντο - τρίποντο, και αυτό είναι που μετράει.Κι εγώ δεν ξέρω απο πότε έχουμε να κάνουμε το 4Χ4 σε αρχή πρωταθλήματος. Επίσης, πόση γκαντεμιά και οι 3 αλλαγές να είναι αναγκαστηκές; Τέσπα. Με σοβαρότητα πάμε την άλλη βδομάδα στον αγώνα με την αεκ44.ΑΝ είμαστε σοβαροί κάποια κιτρονόμαυρα στοματάκια που βγάζουν απρόκλητα πολλή γλώσσα τελευταία, θα μουγκαθούν.
Υ/Γ: Ρε παόκια, μες την "κόλαση" της τούμπας, με τον πούστη να είναι πιο σάπιος απο ποτέ, να μην έχει μισή ντουζίνα βασικούς, να μην έχει προπονητή, να έχει επιπλέον ματς μεσοβδόμαδα και να σας παίρνει μες το σπίτι σας????....ε αλλάξτε άθλημα ρε σεις. Ούτε στο αεκ τέτοια λουζεριά
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ε μήπως ήταν οφφσαιντ ο αβρααμ και επηρρεαζε τη φαση στο 2ο γκόλ?
νομίζω πως ναι.
ο-πότε πούστη κάκο.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Δεν έχει αθλητική Κυριακή σήμερα να δούμε τα γκολ; Ή καμιά άλλη εκπομπή έστω.
ε μαναρι μου εχει ενα σάιτ εδω
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...ID=31545&Ln=En
στο πλαι στα δεξια εχει όλα τα γκολ
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
ας πουμε και μια ποδοσφαιρικη αληθεια για το παιχνιδι.
Σιγα μην εχανε ο Ολυμπιακος απ τον μεγαλυτερο πελατη του σ ολο το γαλαξια, φερνανδο σαντος.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ναι αλλά δεν έχει στρουμφάκια εκεί. Σχολιάστε κι αυτό όσοι είδατε τον αγώνα :
Καυστική ανακοίνωση αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης (2-1) για την τέταρτη αγωνιστικής της ελληνικής Superleague εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Η ομάδα του Άρη διαμαρτύρεται για τη φάση που ο Σαριέγκι ανέτρεψε τον Κάμπορα μέσα στην μεγάλη περιοχή των «πρασίνων» με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μιχάλη Ντάκο να δείχνει «συνεχίζετε».
«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ... *Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά συγνώμη από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές (αλλά και τον κόσμο που παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς) για τον μη σχολιασμό του αγώνα ΠΑΟ-ΑΡΗΣ, όπου ΟΛΟΙ είδαν τι συνέβη...», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.
αθλητική κυριακή στις 12, μετά το μπάζγκεντ.