to atomo pou egrapse ta parapanw exei dady issues, h exei 3exasei ton egkefalo tou sto xwrio tou.
to atomo pou egrapse ta parapanw exei dady issues, h exei 3exasei ton egkefalo tou sto xwrio tou.
~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~
έχει κανένας το why so tziprious του αττίλα να του κλείσουμε το στόμα.
Ok gays, να το δούμε κομμάτι κομμάτι
εγώ δεν τους πάω περισσότερο λόγω του ότι είναι(σχεδόν όλοι) μαλάκες, είναι γάιδαροι με μεγάλα αυτιά,
κλασσικό παράδειγμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, γενίκευσης και δαιμονοποίησης.
έχουν φόρουμς σαν το varkoyme όπου γράφουν σαν κύπριοι, μιλάνε περίεργα,
το φόρουμ αυτό δεν το ξέρω, αλλά το τι μπορώ να πω για αυτά που έχουν οι έλληνες και το πώς μιλάνε οι έλληνες μπορείτε να τα υποθέσετε.
έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση αμέσως μετά το λύκειο κι έχουν γίνει εκσαιτίας αυτού στρατόγκαυλοι και εθνικόφρονες,
τελίως φάυλο συμπέρσμα, ξεχνάει ότι είναι η μοναδική χώρα της μέσης ανατολής και της ευρώπης με κυβέρνηση σαφούς διεθνιστικού και μαρξιστικού προσανατολισμού. Ειδικά από ελληνάρα, το συγκεκριμένο συμπέρασμα χαίνει γιατί μετρημένα η εδώ είναι η πιό ξενόφοβη και μισαλλόδοξη κοινωνία στην ευρώπη. Κι ας μην κάνουμε στρατό στα 18.
κινούνται μόνο σε κλίκες μαζί με άλλους κύπριους
όντως, αν και αναφέρθηκε παραπάνω αυτό που κάνετε εσείς σε όολη την ευρώπη ελληνάρες μου
τους δίνεται το δικαίωμα να διαμορφώνουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα φοιτητικών συνελεύσεων με τις πλάτες της πασπ ή της δαπ για θέματα εργασιακά μέχρι το τέλος.
λολ ατ γελοίο εακίτη που νομίζει ότι οποιοδήποτε φοιτητικό αποτέλεσμα θα κάνει ότιδήποτε στον εργασιακό χώρο, και επιπλέον λολ ατ ηλίθια φερέφωνα ανόητων επιχειρημάτων, που με την λογική τους θα έπρεπε όποιος ψηφίζει σε φσ να μην βγαίνει από τα σύνορα της χώρας για δουλειά ή μεταπτυχιακό. Το πιό ηλίθιο πράγμα που έχω διαβάσει εδωμέσα.
Για να τελιώνουμε ούτε αδέρφια ούτε τίποτα δεν ήμαστε με τους έλληνες, αλλά το να το παίζουνε διάφοροι ότι χρωστάμε και τέτοια, ε είναι τραγικό και καθυστερημένο. Αν εδωμέσα έσκαγε αντιαλβανικό μέτωπο ή αντικομμουνιστικό μέτωπο, όλοι θα μιλάγανε για ρατσίστας και τέτοια. Τώρα?
~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~
όποιος απαντάει στο από πάνω τρολλ τρώει δέκα πόντους ποινής.
μπάμπη μπακάλη με άποψη μεγάλη
σαρέσει να την βγαίνεις σαν της πούτσας το κεφάλι
την είπες πάλι
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Ήμουν μαζί σου Μπάμπη μέχρι που μας είπες Έλληνες.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Έχουν μια κουλτούρα σοβαροφανή και συντηρητικοστρεφή, έναν εθνικιζμό στο αίμα τους και τα λοιπά, δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.
Τώρα όσοι γράφετε "ναι ρε παιδιά, όχι όλοι", "μην είμαστε ρατσιστές και δαιμονοποιούμε" σοβαρευτείτε λίγο, πώς θα γίνει τζέρτζελο, στο ηάρ είμαστε.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
μπράβο
και τώρα επίσης εξήγησε στα παιδια πως θα κάνουν triforce
και μετά αποκάλυψε τους ότι ότι ο άντμιν είναι στην πραγματικότητα γένους θηλυκού να τα ξέρουν όλα τα νιουμπάδια.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Έγραψα την τελευταία πρόταση ακριβώς έτσι για να δω πόσες απαντήσεις αυτού του τύπου θα μαζέψω.
Προβληματίσου.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Μωρέ αυτές τις κλίκες τους να μην είχαν στη σχολή...εμείς θέλαμε να τους κάνουμε παρέα αλλά ήταν αδύνατον. Έναν Κύπριο θυμάμαι μόνο που ήταν πολύ cool ατομάκι και μίλαγε με όλους.
Α επίσης, πώς μπορούν και τρώνε την σεφταλιά και το χαλούμι?! Όταν τα μύρισα νόμιζα ότι θα ξέρναγα πάνω στον μπουφέ.