Page 10 of 29 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 422

Thread: ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

to atomo pou egrapse ta parapanw exei dady issues, h exei 3exasei ton egkefalo tou sto xwrio tou.
    ~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~

Senior Member rage for order's Avatar

έχει κανένας το why so tziprious του αττίλα να του κλείσουμε το στόμα.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    εγώ δεν τους πάω περισσότερο λόγω του ότι είναι(σχεδόν όλοι) μαλάκες, είναι γάιδαροι με μεγάλα αυτιά, έχουν φόρουμς σαν το varkoyme όπου γράφουν σαν κύπριοι, μιλάνε περίεργα, έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση αμέσως μετά το λύκειο κι έχουν γίνει εκσαιτίας αυτού στρατόγκαυλοι και εθνικόφρονες, κινούνται μόνο σε κλίκες μαζί με άλλους κύπριους, τους δίνεται το δικαίωμα να διαμορφώνουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα φοιτητικών συνελεύσεων με τις πλάτες της πασπ ή της δαπ για θέματα εργασιακά, παρ' όλο που μετά το τέρμα των σπουδών τους θα ακολουθήσουν άλλο εργασιακό καθεστώς ή θα διαχειρίζονται τα χρήματα και τις επιχειρήσεις των γονιών τους που κακά τα ψέμματα στη συντριπτική πλειοψηφία τους ανήκουν στο αστικό μπλοκ.
    εχει απολυτο δικιο.
    υπομονή

Ok gays, να το δούμε κομμάτι κομμάτι

εγώ δεν τους πάω περισσότερο λόγω του ότι είναι(σχεδόν όλοι) μαλάκες, είναι γάιδαροι με μεγάλα αυτιά,

κλασσικό παράδειγμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, γενίκευσης και δαιμονοποίησης.

έχουν φόρουμς σαν το varkoyme όπου γράφουν σαν κύπριοι, μιλάνε περίεργα
    ,

το φόρουμ αυτό δεν το ξέρω, αλλά το τι μπορώ να πω για αυτά που έχουν οι έλληνες και το πώς μιλάνε οι έλληνες μπορείτε να τα υποθέσετε.

έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση αμέσως μετά το λύκειο κι έχουν γίνει εκσαιτίας αυτού στρατόγκαυλοι και εθνικόφρονες,

τελίως φάυλο συμπέρσμα, ξεχνάει ότι είναι η μοναδική χώρα της μέσης ανατολής και της ευρώπης με κυβέρνηση σαφούς διεθνιστικού και μαρξιστικού προσανατολισμού. Ειδικά από ελληνάρα, το συγκεκριμένο συμπέρασμα χαίνει γιατί μετρημένα η εδώ είναι η πιό ξενόφοβη και μισαλλόδοξη κοινωνία στην ευρώπη. Κι ας μην κάνουμε στρατό στα 18.

κινούνται μόνο σε κλίκες μαζί με άλλους κύπριους

όντως, αν και αναφέρθηκε παραπάνω αυτό που κάνετε εσείς σε όολη την ευρώπη ελληνάρες μου

τους δίνεται το δικαίωμα να διαμορφώνουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα φοιτητικών συνελεύσεων με τις πλάτες της πασπ ή της δαπ για θέματα εργασιακά μέχρι το τέλος.

λολ ατ γελοίο εακίτη που νομίζει ότι οποιοδήποτε φοιτητικό αποτέλεσμα θα κάνει ότιδήποτε στον εργασιακό χώρο, και επιπλέον λολ ατ ηλίθια φερέφωνα ανόητων επιχειρημάτων, που με την λογική τους θα έπρεπε όποιος ψηφίζει σε φσ να μην βγαίνει από τα σύνορα της χώρας για δουλειά ή μεταπτυχιακό. Το πιό ηλίθιο πράγμα που έχω διαβάσει εδωμέσα.

Για να τελιώνουμε ούτε αδέρφια ούτε τίποτα δεν ήμαστε με τους έλληνες, αλλά το να το παίζουνε διάφοροι ότι χρωστάμε και τέτοια, ε είναι τραγικό και καθυστερημένο. Αν εδωμέσα έσκαγε αντιαλβανικό μέτωπο ή αντικομμουνιστικό μέτωπο, όλοι θα μιλάγανε για ρατσίστας και τέτοια. Τώρα?
    ~~Δε Θρεντ Κιλλερ~~

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

όποιος απαντάει στο από πάνω τρολλ τρώει δέκα πόντους ποινής.

δήθεν asimoulis's Avatar

μπάμπη μπακάλη με άποψη μεγάλη
    σαρέσει να την βγαίνεις σαν της πούτσας το κεφάλι
    την είπες πάλι
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

οποιος δε γαμαει, κατανταει.
    υπομονή

Vic Ford Prefect's Avatar

Ήμουν μαζί σου Μπάμπη μέχρι που μας είπες Έλληνες.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

The Patient H.'s Avatar

Το χειρότερο είναι ότι τρολλάρουνε τα forums ΜΑΣ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    έχει κανένας το why so tziprious του αττίλα να του κλείσουμε το στόμα.
    Ναι ω θεοί!!!

Επίσης μην σκαλώνετε. Ο Μπάμπης Μπακάλης είναι Τουρκοκύπριος, οπότε δεν παίζει πρόβλημα

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Έχουν μια κουλτούρα σοβαροφανή και συντηρητικοστρεφή, έναν εθνικιζμό στο αίμα τους και τα λοιπά, δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.

Τώρα όσοι γράφετε "ναι ρε παιδιά, όχι όλοι", "μην είμαστε ρατσιστές και δαιμονοποιούμε" σοβαρευτείτε λίγο, πώς θα γίνει τζέρτζελο, στο ηάρ είμαστε.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

δήθεν asimoulis's Avatar

μπράβο

και τώρα επίσης εξήγησε στα παιδια πως θα κάνουν triforce

και μετά αποκάλυψε τους ότι ότι ο άντμιν είναι στην πραγματικότητα γένους θηλυκού να τα ξέρουν όλα τα νιουμπάδια.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Έγραψα την τελευταία πρόταση ακριβώς έτσι για να δω πόσες απαντήσεις αυτού του τύπου θα μαζέψω.

Προβληματίσου.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.
    Μην εισαι απολυτος ρε μπουστη να'ουμ
    Last edited by μπιζαριος; 20-09-2009 at 22:29.
    υπομονή

Μωρέ αυτές τις κλίκες τους να μην είχαν στη σχολή...εμείς θέλαμε να τους κάνουμε παρέα αλλά ήταν αδύνατον. Έναν Κύπριο θυμάμαι μόνο που ήταν πολύ cool ατομάκι και μίλαγε με όλους.

Α επίσης, πώς μπορούν και τρώνε την σεφταλιά και το χαλούμι?! Όταν τα μύρισα νόμιζα ότι θα ξέρναγα πάνω στον μπουφέ.

Tags for this Thread