εγώ πριν επιστρέψω εδώ χτύπησα ένα ντονέρ κάτσε καλά στο Σουλταν κεμπάπ Β. Ολγας στην ευζώνων)
εγώ πριν επιστρέψω εδώ χτύπησα ένα ντονέρ κάτσε καλά στο Σουλταν κεμπάπ Β. Ολγας στην ευζώνων)
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Eγω ειμαι κοπελινο, μια χαρα ειναι το burger μου, μουχαχαχαχα![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Γλυκο κερασι, σπιτικο, κολασις.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
πάω να χτυπήσω μπουγάτσα απ'όξω και κανα διπλό λουκάνικο ναούμ
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Δυο double cheeseburger και ενα angry whopper (που απλα γαμαει, ειναι σαν το el diablo απο το simply burgers). Αυτο σημαινει 5 μπιφτεκια. Ηταν γαματα βεβαια, αλλα νιωθω λιγο τυψεις για τη μιση αγελαδα που εφαγα. Ολα αυτα με 8,5 δολλαρια ε, Burger King rulz
Eτοιμασου για κοινωνικη κατακραυγη, χαχαχαχαχα![]()
Τεραστιου μπιφτεκ', δυο κουμματια ψιλουκουμεν' αγγουρ', τυρι και πατατς, ουλα αναμεσα σι δυο κουμματια ψουμι.
κουράζεις, επέστρεψε στα τσιπ'ρα σου πληζ
α ρε μανα που με κανς ταπεινα φαγια που δεν ειναι για photo....που πας με πατατες μπλουμ
Eιχε κι απο αυτες, αλλα και παλι θα ψηφισω Simply γιατι αυτο εμαθα αυτο εμπιστευομαι και ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο (αλλα το αλλο εκανε μονο 4 δολλαρια, χωρις πατατες ομως, το μενου εκανε 7, αλλα οι πατατες σιμπλι ειναι καλυτερες, το κουρασα το ξερω)
οι πατάτε fridays όμως είναι καλύτερες απ'όλες.
μια και είσαι new york, ψάξου με τα επεισόδια man vs. food και στείλε μια κούτα soul food Ελλάδα. αλλεώς περίμενε να σκάσω κ εγώ απάνω πράγμα πιθανότατο για του χρόνου(ρότσεστερ γαρ).
i need feminime venoms in order to function with the system.