ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΑΙ. ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΤΗΝΩΔΙΑ
αμνήζιακ μερσί όπως και μιλτον και προηγουμενοι με υπερκαλυψατε
απο δω και περα θα σε λεω "μαναρι μου".
Το επόμενο ποστ μου εδω ελπίζω να είναι ριπόρτ.![]()
ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΑΙ. ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΤΗΝΩΔΙΑ
αμνήζιακ μερσί όπως και μιλτον και προηγουμενοι με υπερκαλυψατε
απο δω και περα θα σε λεω "μαναρι μου".
Το επόμενο ποστ μου εδω ελπίζω να είναι ριπόρτ.![]()
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Καναδυο σελίδες πίσω περιγράφω την εμπειρία-φρίκη μου με τις χρεωστικές, διάβασε το μπας και βοηθήσει. Ίσως η Κύπρου να μην έχει πρόβλημα αλλά πριν πας ρώτησε τους οπωσδήποτε. Και επειδή ακόμα και τότε παίζει να σου πουν μαλακίες όπως σε μένα βάλτους να σου ορκιστούν ότι λένε αλήθεια και ότι ξέρουν τη δουλειά τους (...)
Γενικά φρόντισε να έχεις καβάτζες (πιστωτική, μετρητά) γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
12 Νοεμβρίου απολύομαι, στις 15 θα κάνω ένα ταξιδάκι για 7 μέρες Λονδίνο για να γιορτάσω που θα είμαι πάλι πολίτης. Αρχικά, θα πάμε να δούμε Louis CK και Riverside.
Σημειώνω τα εξής που διάβασα στις τελευταίες σελίδες:
-Oyster card για 7 ημέρες. Τέλεια.
-http://www.timeout.com/london/
-mastercard over συνάλλαγμα για να μην έχω άγχος. Τη Δευτέρα που έρχεται βέβαια θα βγάλω νέα χρεωστική κάρτα από Εθνική οπότε νομίζω και πάλι θα είμαι κομπλέ, non?
-hare and tortoise (εμπιστεύομαι τον μπάντι 100% σε οτιδήποτε γαστρονομικό)
Μερικά post στο thread είναι πραγματικά επικά. Μακάρι να προλάβω να τα δω όλα.
\ο/
τελικα με τη χρεωστικη της κυπρου ολα κομπλε..ενα ερωτημα θελω να θεσω μηπως και ξερει να απαντησει κανεις:
καθε φορα που παω να σηκωσω φραγκα με την visa electron μου λεει στο μηχανημα οτι η τραπεζα σας μπορει να σας χρεωσει για αυτη τη συναλλαγη...ποσα φραγκα παιρνει για καθε συναλλαγη ξερουμε(περιπου προφανως)
Πρέπει νάχε γράψει κάποιος για περίπου 1,5-2 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Τσέκαρε προηγούμενες σελίδες. Πάντως με πιστωτική δεν έχεις καμία έξτρα χρέωση.
ntaks 1.5-2 eurw mia xara einai..perimena xeirotera
thanks amnesiac![]()
ξερετε κανενα καταστημα με μουσικα οργανα εντος της πολεως?
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
rwtisa tous goneis pou pige i miniaia kinisi kai mou pan 2.5 eurw .. ntaks kala einai eutuxws![]()
Για πείτε, πλάκα πλάκα, καμία βολική-φτηνή-ασφαλή περιοχή για διαμονή, γιατί τελευταία φορά στο st. pancras βόλευε αλλά τα βράδια χεζόμασταν μέχρι να περπατήσουμε τα δύο (2) τετράγωνα από το σταθμό στο ξενοδοχείο.
ksenodoxeio ypothetw gia diakopes oxi monima e?
Ναι ναι διακοπούλες, αργά ή γρήγορα θα ξανατιμήσουμε.
xm i kalyteri perioxi einai xalara south kensington!dld exeis ola ta aksiotheata dipla kserw gw trigyrw parka kai tetoies istories...st pancras ontws einai skata...alla paradoksws i amesws epomeni stasi(caledonian road) pou menw egw den einai etsi...de sou lew oti einai kai paradeisos alla einai normal perioxi...
kai konta se oxford circus kai bond street einai kali perioxi kai episis voliki alla kai ekei opws kai south kensington prepei na einai akriva....tsekare pantws
Paddington που έμενα πάντως είναι μια χαρά περιοχή, δίπλα στο Notting Hill και το Hyde Park και κυρίως έχει το σταθμό του Paddington που είναι ψιλοκεντρικός και έχει και τραίνα για εκτός Λονδίνου και έχει και το Heathrow Express που σε πάει στο Heathrow σε ένα τέταρτο. Και έχει και πάμπολλα ξενοδοχεία.