Page 10 of 48 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 716

Thread: Fringe

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ok, ύστερα από προτροπή Αμπρούτζι είδα το 1ο κύκλο. Οκ σειρά μέχρι στιγμής αν και προσωπικά το τέλος με ψιλοξενέρωσε γιατί περίμενα-κάποιο-λιγότερο-προβλέψιμο cliffhanger.

Ανεξαρτήτως της υπόλοιπης παραγράφου ( ) βλέπεται ευχάριστα και έχει έναν πολύ καλό John Noble στο ρόλο του Walter αλλά από εκεί και μετά αρκετά επεισόδια τα κρατάει μόνος του, κάτι που ώρες ώρες κάνει τη σειρά σαν να βλέπεις Sci-fi Monk. Επίσης πολλές σεναριακές ευκολίες, από το κλασσικό "α είχα κάνει ένα ίδιο πείραμα πριν από ΧΥ χρόνια" μέχρι το πως η Άστριντ είχε κάνει αποκρυπτογράφηση σαν μάθημα επιλογής στο 3ο εξάμηνο της σχολής της ή είχε κάνει Αστρολογική Βιοχημεία του Πλατύπους από χόμπυ για να λύσει ένα δύσκολο σταυρόλεξο. Μπορούσαν κάλλιστα να τους βάζουν να λένε "ξέρω την απάντηση γιατί έτσι". Επίσης μπορούσαν να φτιάξουν λίγο ακόμα τον Πήτερ (ίσως στη 2η season αν κρίνουμε από το τελευταίο ep της 1ης; ) μιας και από τη μέση και μετά ήταν εκεί για να λέει "That's my father" μετά από ατάκες Walter ή να έχει "μυστήριους" φίλους.

Α και

Spoiler
    Οκ μόνο εγώ είχα ψυλλιαστεί (sp? ) ότι ο Πήτερ δεν ήταν ο κανονικός Πήτερ, από το επεισόδιο που του είπε ο Γουόλτερ για το ατύχημα; Βέβαια νόμιζα για κλωνοποίηση ή κάτι τέτοιο μιας και ο Πήτερ δεν είχε καμία ανάμνηση από εκείνες τις εποχές. Στο τελευταίο επ, αφού μας δείξανε ότι η σειρά παίζει με παράλληλα σύμπαντα, όταν μιλήσαν Γουόλτερ και Πήτερ για τη συλλογή με το νόμισμα ε μου ήρθε με τη μία ότι τον πήρε από παράλληλο σύμπαν επειδή είχε πεθάνει σε εκείνο το ατύχημα. Το ότι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν τα πράγματα μπορεί να είναι έτσι διαφορετικα το ξέραμε πριν το Fringe οπότε no surprises το τέλος. Οι δίδυμοι πύργοι ήταν ομολογουμένως nice touch.
    Last edited by SpiritCrusher; 07-07-2009 at 04:56.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

raz smash Abruzzi's Avatar

πανω κατω μαζι σου ειμαι και τα εγραφα και μετα απο καθε επ (ειδικα τα περι walter που κρατουσε μονος τη σειρα σε φασεις) αλλα το φιναλε ηταν πολυ ανωτερο(προφανως στο "χαλασε" οτι το ψυλλιαστηκες απο πριν) και προδιαθετει για μεγαλα πραγματα στην 2η

Spoiler
    περα απο τους πυργους προσεξες την εφημεριδα ε;

Ναι αλλά όπως είπα το θέμα με παράλληλα σύμπαντα το ξέραμε πριν από Lost, Fringe κτλ οπότε η εφημερίδα μου φάνηκε κάτι το αναμενόμενο (αν και το JFK ήταν, ξανά , nice touch). Στη τελική και να μην είχε ξανακούσει κάποιος τίποτα, έχει μπει τόση προσπάθεια στα τελευταία 2 επεισόδια να σου δώσουν να καταλάβεις πως τα γεγονότα στο άλλο σύμπαν θα είναι διαφορετικά, που το τέλος θα ήταν πάλι δημιούργημα του Captain Obvious. Δεν ξέρω, εμένα έτσι μου κάθεται.

Τώρα που το σκέφτομαι το θέμα Πήτερ μου θύμιζε και λίγο Homonculi από Full Metal Alchemist όπου το κόνσεπτ μοιάζει. Ίσως να μου ήρθε κανένα hint από εκεί.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

για το θεμα πητερ ελεγα οτι στο χαλασε,το αλλο ειχε εννοηθει οσο καιρο ξεραμε για τον μπελ(και αναφερθηκε κιολας νωριτερα στο επεισοδιο)

Senior Member

τσανάιτ!

γουι νταιν ιν χελ

ωπωπωπωπω,γκουζμπαμπς που λεμε και στο χωριο

και οπως λεγαμε στο φιναλε της πρωτης,παμε για μεγαλα πραγματα φετος που ηδη ξεκινησαν

α και btw "να ειναι καλυτερο αντρωπο απο το πατερα του"

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

oooOOO
    kala arxisame .
    Spoiler
    to evlepa me agglikous ypotitlous ki epa8a mia emploki sto "Na Einai kalytero anthropo apo ton patera toy" grammeno se aptesta greeklish
    the game is the game

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Ανεξαρτήτως της υπόλοιπης παραγράφου ( ) βλέπεται ευχάριστα
    E πες το ντε και αναρωτιόμουν πως είδες το transformers ευχάριστα!

λολ. Ε το περίμενα πολύ χειρότερο

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Πολύ καλό επεισόδιο , βέβαια σε κάποια σημεία είχε λίγα κλισέ και

Spoiler
    προβλέψιμη τελευταία σκηνή

αλλά όντως πάει για πολύ δυνατή σεζόν φέτος

Ok για να δούμε που το πάει.

Spoiler
    Κρίμα πάντως τον Τσάρλυ, έζησε από τόσα και τόσα στη 1η season

Thumbs up

Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    oooOOO
    kala arxisame .
    Spoiler
    to evlepa me agglikous ypotitlous ki epa8a mia emploki sto "Na Einai kalytero anthropo apo ton patera toy" grammeno se aptesta greeklish
    Spoiler
    Εγω πάλι που το έβλεπα χωρίς subs, νόμιζα οτι ήταν αραμαϊκά or something μέχρι να το εξηγήσει....

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Quote Originally Posted by cyber_lingas View Post
    Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    oooOOO
    kala arxisame .
    Spoiler
    Spoiler
    Εγω πάλι που το έβλεπα χωρίς subs, νόμιζα οτι ήταν αραμαϊκά or something μέχρι να το εξηγήσει....
    Spoiler
    Heh, κι εγώ λατινικά!
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

Tags for this Thread