Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 133

Thread: Pro Evolution Soccer 2010

raz smash Abruzzi's Avatar

Solid snake says:
    "DEMO comes out tomorrow.Can't wait

The demo features two club sides; Liverpool FC and FC Barcelona as well as four national sides; Spain, Italy, France and Germany. PESFan have updated their site.

Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.

The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game’s Exhibition mode. "

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Βγήκε. Λοιπόν έχει αλλάξει , το έχουν κάνει αισθητά πιο αργό (για μένα σωστή κίνηση), αλλά σε σημεία που φεύγει η μπάλα απ'τα πόδια αλλάζει η ταχύτητα. Έχει φτιάξει στο θέμα της ανάπτυξης, αυτά με τον έναν vs όλους που γίνονταν πέρυσι φέτος έχουν κάπως ελαττωθεί. Τα γραφικά στους παίκτες είναι καλά αλλά τα animations παραμένουν κακοφτιαγμένα, με αποτέλεσμα να το χαλάει και να μην έχει σχέση με την εικόνα των παικτών, ειδικά όταν τρέχουν φαίνεται πολύ άσχημα. Επίσης παραμένει το πρόβλημα με τα σουτ, είναι υπερβολικά δυνατά από όπου και με όποιο τρόπο και αν σουτάρεις.
    Γενικότερα πάντως φαίνεται ότι πάνε να το αλλάξουν αρκετά το παιχνίδι, αλλά φέτος τουλάχιστον φαίνεται ότι πάει για ψιλοπροχειροδουλειά. Τα σχόλια γενικά είναι άκρως αρνητικά και για αυτό βγήκε developer στο wenb και δήλωσε ότι "η έκδοση αυτή του demo είναι η έκδοση του Ιουλίου, όταν βγει θα είναι αισθητά βελτιωμένο", αλλά εμένα μου φαίνεται ότι τουλάχιστον η κατεύθυνση που πάνε θα οδηγήσει σε αποτελέσματα, του χρόνου περιμένω ένα πολύ καλό pro (βέβαια με τη λογική που έχει πει ο SpiritCrusher). Φέτος όμως αν το κυκλοφορήσουν έτσι είναι πολύ πίσω.

Επίσης γράφουν γενικά για πρόβλημα στο response time, αλλά εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχει βγει και για pc το demo από χθες.

καλα ποτε προλαβες ρε...πριν καμμια ωρα τσεκαρα pc&psn και δεν ειδα τιποτα(για χτες pc που λες δε παιζει)

τεσπα,θα τσεκαρω αργοτερα παλι

Χμ στο live υπήρχε από τις 11 περίπου. Αλλά επειδή το κάνουν συχνά, τσέκαρε αλφαβητικά γιατί πολλές φορές δεν τα βάζουν στο "new releases". Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς πως είναι το menu του psn

παντως οκ και το fifa ειχε glitches χοντρα τα οποια δε τα παρατηρησα μεχρι να τα διαβασω,για παραδειγμα αν κανεις λομπα απο μια συγκεκριμενη αποσταση μπαινει παντα γκολ λογο τοποθετησης του gk κτλ και παλι βγηκαν και κει οι τις ea και δηλωσαν πως προκειται για demo 3 build πριν και πλεον ειναι οκ και θα τo δειτε στην τελικη εκδοση

ε λογικα ετσι θα ειναι...θα δουμε
    Last edited by Abruzzi; 17-09-2009 at 15:29.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Εναρκτήριο Λάκτισμα
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

R U OK Esteban's Avatar

Στο προ έπαιξα 2 παιχνίδακια.

Μου φάνηκε πιο αργό από πέρσι, αλλά πολύ πιο γαμάτα γράφικα κυρίως στις φάτσες.
    (Ο ριπμερί έχει σημάδια and stuff)

Δεν απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια. Έχουν αλλάξει τα καραγκιοζιλίκια της άμυνας και μόνο το τρέξιμο μου φάνηκε λίγο γελοίο και ότι ο χρόνος αντίδρασης είναι ψίλο γτπ κάτι που λογικά θα διορθωθεί στη τελική έκδοση.

Μάλλο και φέτος pro (Θα γράψω σίγουρα και μετά το fifa)

παιζει φετος να ειναι η πρωτη φορα που νιωθω οτι επαιξα ενα ελαφρως πατσαρισμενο pes -insert random προηγουμενη χρονια-

τουλαχιστον η εκδοση για pc ειναι η πιο κοντινη σε next gen που θυμαμαι,σε ολους τους τομεις

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Μάλλο και φέτος pro (Θα γράψω σίγουρα και μετά το fifa)
    Δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει φέτος, αλλά στο pc (υποθέτω εκεί παίζεις) μέχρι πέρυσι είχαν τη version του fifa 06 με updated γραφικά, κλασσική σιχαμένη ea. Τώρα βέβαια επειδή δεν διαβάζω παράπονα γενικά ίσως να το έχουν αλλάξει.

Abruzzi, γενικά εγώ βλέπω αλλαγές προς το καλό φέτος, άσχετα αν δεν υλοποιούνται σωστά, και μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή για μένα πολύ πίσω από το fifa αλλά αν συνεχίσει έτσι του χρόνου μπορεί να βγάλει κάτι πολύ καλό. Και ας αποφασίσουν να αλλάξουν τη μηχανη του 2001 επιτέλους

R U OK Esteban's Avatar

Δεν ξέρω τι σκατά έχουν κάνει.

Πάντως ΟΚ γραφικά, κινήσεις κλπ γαμώ.

Αλλά στα αρχίδια μας γι' αυτά. ο γαμημένος ibrahimovic έκανε 3 μέτρα για να κοντρολλάρει την μπάλα σαν να είναι ο Χριστοδουλόπουλος.

Δηλαδή όσοι γούσταραν αυτό το demo του fifa ή είναι απελπιστικά άμπαλοι ή γουστάρουν να βλέπουν ωραίες σκηνές εισόδου των ομάδων.

Εϊπαμε ρεαλισμός αλλά όχι κι έτσι.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Α είσαι από αυτούς τους περίεργους εσύ που έδινες πάσα μέχρι να φτάσει η μπάλα σε ronaldinho/messi/ibrahimovic/Eto ανάλογα στη χρονιά και προσπαθούσες να περάσεις όλη την υπόλοιπη ομάδα, έτσι γιατί μπορούσες.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

R U OK Esteban's Avatar

Ναι ρε το βρήκες, ακριβώς αυτό.

Ρώτα και τον Sabbatack τη γνώμη μου για τον etoo.

Εγώ αυτό που είδα στο φίφα ήταν σέντρες και σουτ σαν τσαρούχια και οτι σε όποιον έδινες την μπάλα, έπρεπε να του φύγει 3 μέτρα για να κάνει κοντρόλ σαν να παίζεις με τον Ηλυσιακό.

ΑΛλά γουάου, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

όσοι γούσταραν αυτό το demo του fifa είναι απελπιστικά άμπαλοι
    Εϊπαμε ρεαλισμός αλλά όχι κι έτσι.
    i see what u did there

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Ναι ρε το βρήκες, ακριβώς αυτό.

Ρώτα και τον Sabbatack τη γνώμη μου για τον etoo.

Εγώ αυτό που είδα στο φίφα ήταν σέντρες και σουτ σαν τσαρούχια και οτι σε όποιον έδινες την μπάλα, έπρεπε να του φύγει 3 μέτρα για να κάνει κοντρόλ σαν να παίζεις με τον Ηλυσιακό.

ΑΛλά γουάου, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    emena mh me anakateuete sta problhmata sas, eimai ka8ysterhmenos kai mishtos user.