Έχει αποδειχθεί πως ο καλύτερος Mercenary είναι από Act II, Nightmare difficulty. Αν θυμάμαι καλά ο Defensive (Frost Aura νομίζω; ). Δε θυμάμαι ακριβώς το theorycraft αλλά κάνει το καλύτερο scaling με κάθε level που παίρνει.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ti enoeis naxei faei to pouli? afou einai kanoniko key.
katargei h blizzard ta keys?
kai kollimena paidia. DEN FTANEI OPWS EDEIKSE TO PEIRAMA mono to exp key.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Πείτε ένα παιχνίδι για εξμποξ360 που να έχει τα πιο εντυπωσιακά γραφικά έβερ (και να είναι και ωραίο εννοείται) για να τεστάρω την καινούρια μου τηλεόραση.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Batman: Arkham Asylum, Resident Evil 5, Gears of War 2, διαλέγεις.
Επίσης αν πήρες καινούρια τηλεόραση έχεις φτιάξει ρυθμίσεις και καλώδια για να πιάνει hd στα 1080p ε;
Ρυθμίσεις τηλεόρασης δεν έχω κοιτάξει καθόλου, τα βαριέμαι αυτά, θα χώσω κάνα Ντράγκονλορντ να το κάνει (αλλά μη του το πείτε)
Πέρα από το να συνδέσω με hd καλώδιο xbox και τηλεόραση και να βάλω στο console settings 1080p χρειάζεται κάτι άλλο;
Το gears of war 2 το έχω, to resident evil 5 ΧΩΝΕΙ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Νομίζω όχι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Το resi έχει πάρα πολύ καλά γραφικά που ζήτησες και σαν παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με τα προηγούμενα αλλά αυτό είναι κυρίως action και λιγότερο horror.
Πάντως για μένα το Batman: Arkham Asylum ΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
νταξ, μπορείς αισίως να αποσυνδέσεις τον εγκεφαλό σου. δεν παίζει να το είπες αυτό
δηλαδή σε λίγο θα πεις για το πόσο γαμάει το nba live τα nba 2k.
γελάω δυνατά.
πες μου τη γνώμη σου για το borne ultimatum και το metal gear του psp, σε παρακαλώ
Xμμ...το κακό είναι πως είχα την amazon για massive damage dealing machine, ειδικά με το fanaticism. δεν έχω μπροστά μου τους πίνακες, αλλά ξερωγώ ο τύπος έχει αμυντικό java. Έχω paly ειδικευμένο στο swift damage. FML
Last edited by sabbattack; 18-09-2009 at 11:57.
...που διαφωνείς; Μια χαρά είναι το resi 5, οκ προφανώς και θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά δεν το λες και μέτριο
(όσοι συγκρίνουν 2k με άλλο μπάσκετ game είναι γραφικοί)