δεν επαιζε ο βυντρα
δεν επαιζε ο βυντρα
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΚΛΑΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΚΟΣΜΟ
Rock or Nothing
Και στον Ολυμπιακό, και στον Ολυμπιακό!
πάμε μωρή Έβερτον όμως.
(2 Δεκέβρη)
Τι να πω ρε γαμω την τρέλα μου, τι να πω;;;; Πόσες κατάρες, πόση γκίνια, και πόση γκαντεμιά έχει συσσωρεύσει μέσα της αυτή η ομάδα; Φάγαμε 3 γκολ απο μια ομάδα που ούτε λεπτό δεν είχε τον έλεγχο και την κυριαρχία του αγώνα, με 2 γκολ (πρώτο και τρίτο) τόσο απίθανα που ούτε οι ίδιοι οι Τούρκοι δεν θα περίμεναν οτι θα τους τύχουν. Χάσαμε ένα σκασμό ευκαρίες, χάσαμε πράγματα που δεν χάνονται!!! Ρε δε γίνονται αυτά λέμε!! Και θα δει κανείς το σκορ και θα νομίσει οτι διασυθήκαμε κιόλας, κι οτι η Γαλατά είναι και καμια υπερομάδα! Απίστευτο ψυχοβγάλσιμο. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ ρε πουστη μου.... Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε τυχεροί.Κι αν αυτή η ομάδα παίξει όπως μπορεί και σταθεί και λίγο τυχερή πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους. Κρίμα που το ματς που συνδέθηκε με τον αποχαιρετισμό των παλικαριών που χάθηκαν, δεν συνοδευτηκε απο νίκη...
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
με συγχωρείς ρέηβερ αλλα μοιαζει πιο πολυ με τομ τζόουνς σεξ μπομπ. Σημερα τουλαχιστο φχαριστήθηκα ματς, είχε φασεις πανω κατω, λιγο αγωνία ρε παιδί μου.
Και ενταξει ο γκαυλίνοβιτς εφαγε γιούχα με (λανθασμένη) αφορμή το σημερινό και αιτίες το χρόνιο προβλημα ασταθειας του.
αλλα τουλαχιστον δε βαρεθηκαμε πιστευω ε? Γιατι χτες με το γαυρο κοντεψα να πεθανω....
Τωρα λεει η αεκ 1-0 χανει?
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
θα το ρίξω στο πιοτό και στο μπουζούκι για να ξεχάσω.....
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
παιδια ο κλαριτζης που φταιει σημερα?
Γιατι ποτε υπηρχε στην ευρωπη???
ισως το πιο γελοιο στοιχειο στην ιστορια του ελληνικου οπαδισμου, ειναι αεκτζηδες οπαδοι, να κρεμονται απ την ποδια των παναθηναικων και να κοροιδευουν τα ευρωπαικα αποτελεσματα του οσφπ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
να πω την ψύχραιμη άποψή μου. μέχρι τώρα τους τελευταίους 15-16 μήνες φταίνε οι παίκτες. μία ο σαριέγκι, μία ο μόρις, μία γκαλίνοβιτς, μία ότι δεν έχεις αριστερό χαφ, μία ότι δεν έχεις δεξί μπακ, δεκαπέντε ο βύντρα. 2 σημαντικά ματς πήρες πέρσυ +1 στα πλέι οφ, σύνολο 3 με τον ΜΑΕΣΤΡΟ τεν κάτε. εκεί δεν έπαιζαν παίκτες προφανώς. και τώρα τι έχουμε πάλι? ο βύντρα δεν έπαιζε, ο μόρις έχει φύγει, σε όλες τις θέσεις έχουμε τουλάχιστο 1 καλό παίκτη. τα ίδια παντελάκη μου όμως. μυρωδιά...μόλις έρχεται ένας σχετικά σοβαρός αντίπαλος... ΠΟΥΛΟ! αυτή ειναι η νοοτροπία της ομαδάρας μας. μπορούμε να αναλωθούμε όλο το βράδυ και να λέμε ότι οι τούρκοι είχαν μια κωλοφαρδία από εδώ ως την ιστανμπούλ και ότι χάσαμε τα άχαστα και μπήκαν αυτά που δεν υπάρχουν, αλλά η ουσία είναι μία. σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. η γαλατά πολύ καλά έπραξε και μας άφησε τον έλεγχο αφού προηγήθηκε στο 5ο λεπτό! εμείς τα ίδια με πέρσυ συν την καραμέλα "παο γερά πρωτάθλημα ξανά". αλήθεια, ποιος σοβαρός παναθηναϊκός πιστεύει ότι με τέτοια μπάλλα θα πάρουμε πρωτάθλημα?
κύριοι, οι κατάσταση, δυστυχώς, θυμίζει - ή μάλλον είναι ολόιδια - με τις χρονιές μαλεζάνι. αρνούμαι να τυφλωθώ και να βρίσω γκαλίνοβιτς, μαρίνο, βύντρα ή όποιο άλλο εξιλαστήριο θύμα. χαίρομαι που λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να κατέβω για γήπεδο... αυτά.
Rock or Nothing