Έχω ένα βιντεάκι που θα κάνει κόσμο να δακρύσει, αρκεί να ξεβαρεθώ και να το ανεβάσω.![]()
Auto exei mpei?
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Last edited by When Black Roses Bloom; 17-09-2009 at 00:22.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Ώ παναγία μου.
Μάγισσα Κλο-Κλό ενοείς.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
συγγνώμη λιγο ρε ΓουΜπου
Το Καστρα και πολιορκητες μου φαινεται λιγο ίδιο με ενα που παίζαμε και λεγότανε Πολιορκία.
Ποιο είναι ποτε?
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Κάστρα και Πολιορκητές, του 1984-1985.
Η πολιορκία που λές ήταν αυτό:
Και ήταν με κανόνια και ιππότες και πίπες. Νον-τρού πράγματα, ήταν μετά το Θρύλο του Ζαγκόρ να φανταστείς και το Dragon Game System.
ε δε θα πω όχι
εσυ σιγουρα θα τα ξες καλύτερα. ναι οντως ήταν με κανόνια και τετοια που πετουσες μπαλα και εσπαζε το τείχος και τετοια.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.