φιλάκια νατάσα μου μη χαθούμε
φιλάκια νατάσα μου μη χαθούμε
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Έπειτα από την δραματική αυτή έκκληση της αγνής αυτής κορασίδας, έλαβα αμέσως δια ταύτα μία Προφητεία από τις αρχέγονες δυνάμεις της Φύσεως, τους αρχαίους υμών Πρόγονους, οι οποίοι μου εκμηστηστρεύτηκαν (sp?) πως η ισoρροπία του φυσικού μας οικοσυστήματος έχει φρικάρει τα μάλλα από την στριφνή και εγωιστική αυτή απόφαση των σύγχρονων βάρδων και υμνητών της πρασινάδας όλης της γης, Wolves in the Throne Room, να μη μοιραστούν με όλη την οικουμένη τα τεράστια αυτά μυστικά που τους παραδόθηκαν από άγνωστες okkvlt obskure fago πηγές για τηνθεματοποίηση του αριστουργήματος τους, "12 Vikotniks in a Circle Jerk".
Αφού ζήτησα την άδεια από τον αρχιερέα, πρόεδρο κεντρικής επιτροπής και σπαμερ του κινήματος του λεσβιακού χίπικου οικολογικού μπλακ μέταλ, Καντίρου, πήδηξα μέσα στην υπερμεγέθη στολή γορίλα μου και ανέβηκα την ψηλότερη κορφή του άγριου, παρθένου Όρους της Πεντέλης. Αφού κάπνισα μία γύρα μόνος μου την πίπα της ειρήνης, άναψα μια τελετουργική φωτιά (φωτίτσα ε) και έβγαλα μερικά λευκά σεντόνια με τα οποία έφτιαξα ένα ωραίο αυτοσχέδιο ψηλό καπελάκι για να μη με χτυπάει το ρεύμα, αποφάσισα επιτέλους να τηλεφωνήσω κατευθείαν τον αρχηγό και δημιουργικό μυαλό της μπάντας, Nathan Weaver.
(Οικία-Κοτέτσι Αδελφών Weaver, 4 το πρωί ώρα αργόσχολων)
Εγώ: Έλα ρε!
Nάθαν: γσφ.. φρρρ... τι.. ποιός?
-έλα, εγώ είμαι!
-ποιος? εεε?
-εγώ ρε, ο φθόγκον, ο μεγαλύτερος οπαδός σας, τι με ξέχασες κιόλας?
-όχι έλα... να σου πω, έχεις καμιά ιδέα τι ώρα είναι εδώ?
-εμ πως, περίπου τέσσερις το απόγευμα είναι, GMT-7 λέει, όχι GMT+7. Τι μωρέ κοιμόσαστε? Στο αγρόκτημα δε πρέπει να δουλεύετε κανονικά τέτοια ώρα?
-α ναι, σωστά.
-βέβαια.
-ναι, οκ, ήθελες τίποτα?
-Ναι! Λοιπόν, γράφτηκε ένα γκομενάκι που λες στο γαμηστερότερο φόρουμ της υφηλίου, το Electric Requiem, και πόσταρε πως θέλει κάποιος να της βρει τους στίχους του Τεράστιου Έπους Σας, "Face in a Night Time Mirror, Part One".Τώρα γιατί τους θέλει, για να τους γράφει στο θρανίο της την ώρα των θρησκευτικών (σ. αλητεία) για να τους διαβάζει στο κομμωτήριο, για να τους νιαουρίζει χάριν διασκευής με τη χιπστεροψευτο-bm μπάντα της που παίζει στο σκούλγουέιβ, δε ξέρω.
-ναι.. ενδιαφέρον... ώπα κάτσε, λίγο ανησυχητικό το τελευταίο.
-το θέμα είναι όμως, πως σαν μία μπάντα η οποία πάντοτε σεβόταν τη γυναικεία δύναμη, αγαπούσε το φεμινισμό, τα προοδευτικά κινήματα, τους τροτσκιστές ζαχαροπλάστες, τον καπνιστό σολωμό νορβηγίας, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αρνηθείτε το απλό και συνάμα βαθιά ανθρώπινο, αυτό αίτημα. Μου είπε πως θα μου πάρει και πίπα άμα τους βρω.
-Τι?
-Τροτσκιστές ζαχαροπλάστες.
-Τι, όχι αυτό, το άλλο.
-Α, πίπα. Μπλόουτζαμπ, φελάσιο, γκόιντγκ ντάουν, πως το λέτε εσείς στα Γιου Ες οφ Έι.
-Α.. δε ξέρω ρε συ, μου ακούγεται κάπως, λίγο σεξιστικό όπως το λες.
-Τι?
-Ε, ξέρεις... δεν είναι τώρα και πολύ ρομαντικό να βάζεις κάτω την άλλη... σαν στις τσόντες που τις μισώ...
-Τι?
-Ε, θέλω να πω, οι γυναίκες, αυτά τα πράγματα που τις βάζουν να κάνουν.....
-Ρε συ, μήπως πρέπει να είσαι τελικά και λίγο κουνιστός για να παίζεις ατμοσφαιρικό παγανιστικό μπλακ μέταλ μέσα στα δέντρα και τις λίμνες και τα λοιπά? Και ο άλλος εδώ στην αντιπροσωπεία τα ίδια μου έλεγε, γαμώ το φελέκι μου.
-Όχι όχι!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα, εφόσον υπάρχει κόνσεντ, ολά καλά, δε με αφορά εμένα...
-Ωραία, τους στίχους λοιπόν.
-Α οκ.. λοιπόν κάτσε λίγο να θυμηθώ, πάει καιρός που το 'χουμε παίξει αυτό.
-Ναι οκ, χαλαρά.
-Ξέρεις τώρα πως είναι με τους στίχους στο ποστ μπλακ μέταλ.. μετράει πιο πολύ το φήλινγκ των λέξεων και έτσι, η ατμόσφαιρα... (σ. χαϊδεύει σκεπτικά το μούσι του)
-Ναι, οκ ξέρω.
-Για αυτό και δε τους βάζουμε στο μπούκλετ, για να έχει έναν προσωπικό νοηματικό χώρο να εκφραστεί ο κάθε ακροατής.. να ξεδιπλώσει την υποκειμενική του ερμηνευτικότητα πάνω στην τέχνη μας..... (σ. συνεχίζει σκεπτικιστικά το χάιδεμα)
-Ναι, σωστά, σωστά.
-Και γενικά δεν είναι τόσο συγκεκριμένοι οι στίχοι, είναι πιο πολύ συμβολικές λέξεις με φορτισμένη συναισθηματικότητα, τεχνηέντως τοποθετημένες έτσι ώστε να ερεθίζουν πνευματικά το συλλογικό γίγνεσθαι, ξέρεις πως κάνουν οι Weakling... (σ. ξύνει ανέμελα τα αρχίδια του)
-Ράιτ όν. Να σου πω, όχι ότι έχω αρχίσει να ζεσταίνομαι μέσα στην υπερμεγέθη στολή γορίλα και την αυτοσχέδια κουκούλα από λευκό σεντόνι, αλλά για προχώρα, το μούσι σου έχει μεγαλώσει δύο χιλιοστά από τότε που ξεκίνησες.
-Πως? Εμ... I am.. in the forest... my heart... winter.. πω ρε πούστη μου, δε με θέλει σήμερα.
-Τους θυμάσαι βρε μαλάκα τους στίχους?
-Λοιπόν κοίτα, πάρε frost moon epicwarrior nature forest wolf winter sorrow ανακάτεψέ τα μεταξύ τους, άνοιξε και το black metal lyrics generator να πάρεις καμιά ιδέα και θα 'ναι αρκετά κοντά, δε θα κάτσουμε να ξημερωθούμε εδώ κιόλας, κάπως έτσι το 'γραψα ιν δε φερστ πλέις έτσι κι αλλιώς.
-Καλά, είχα ένα φήλινγκ ότι θα καταλήγαμε εδώ τελικά. Τέλος πάντων, οκ, και να σου πω, με το σπλιτ τι θα γίνει?
-Τι?
-Το σπλιτ.
-Στλίπ?
-Το σπλιτ!
-Χάιντουκ σπλίτ?
-Σπλίτ άλμπουμ.
-Σπλίτ Άλμπατρος? Έλα ρε, με ποιους, με τπτ Circle?
-Split Αlbum. Με τη δική μου Υπερμπαντάρα.
-Α.... ε, μην ανησυχείς το θυμάμαι... έχω ξέρεις να συνδυάσω δυο τρία ριφ μαζί, να βάλω έναν μετρονόμο, να γράψω έναν οδηγό, να το δώσω στον άαρον να σκεφτεί τι blastbeat θα βάλει.. είναι λίγη δουλειά, αλλά ξέρεις η αρχή είναι η δύσκολη που λέμε..
-Ωραία, ωραία, ωραία δε μπορώ να περιμένω, πωπωπω ήδη το βλέπω πρώτο θέμα στο Pitchfork, εξώφυλλο στο Wire, συνέντευξη στην Athens Voice, ακόμα κι ο Γιωργάκης θα μας γράψει στο μπλόγκ του, τι μεγαλεία θα 'ναι αυτά!!! Σε ευχαριστώ Νάθαν, είσαι ο καλύτερος!!
-Ναι, ναι ναι.. θα τα πούμε, φιλάκια!
-Φιλάκια αγάπη μου!
.
A, και παρεπιπτόντως, οι στίχοι του κομματιού:
Wolves in the Throne Room - Face in a Night Time Mirror, Part One
Last edited by phthoggon; 16-09-2009 at 07:45.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
κι εγώ έψαχνα στίχους τους και πουθενά! Ευτυχώς είχε μερικα΄κομμάτια τους το μεταλ αρκάιβς για να κάνω την παρουσίαση
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
ξεκαρδιστικο τοπικ παιδια
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ληριξ ο αντιοχευς
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Phthoggon στειλε π.μ. για μπίρες
γιατί εκτός από τα καλά λίριξ
εκτιμώ και το καλό χιούμορ!