ασπρη μου φαινεται στη πικ![]()
καλησπερα
τι εγινε
κανενας ακομα ρε κονταρια;
μ' αρεσει που καποιοι μιλανε και στο μσν με το συγκροτημα!!
απευθειας συνδεση με οκλαχομα!!
καλα ας μην ειναι μσν, τουλαχιστον ενα μαιλ του συγκροτηματος παιζει για να τους ζητησω να μου πουν τα γαμημενα λιρηξ;
υ.γ. δεν ειμαι κλωνος, καχυποπτες κατινες, ειμαι η νατασσιγια και ειμαι φρεσκο μελοςειμαι μπλακμεταλου αλλα γαματο ατομο γενικα
Σάλτα γαμήσου που θέλεις και λυριξ καρια ε καρια
Terminator is a pussy
γιατι τα ξερεις;
(το "κάρια" έγραψε, σε φανταζομαι κατακουζηνα φαση να μιλας επιτηδευμενα, λες και "καρΙόλα" αντί ΚΑΡΓΙΟΛΑ;; )![]()
μανάρι μου, οι γουλβς ιν δε θρόουν ρουμ δε ποστάρουν τα λύρικς τους επειδή θέλουν ο κόσμος να χρησιμοποιεί τη φαντασία του και να κάνει την προσωπική του νοηματοδότηση και μπλαμπλαμπλα, με λίγα λόγια υπάρχουν μόνο στο two hunters επειδή τους είχε έρθει και τα ποστάρανε στο σάιτ κάποτε και σε ένα άλλο κομμάτι επειδή κάποιος έχει πολύ καλό αυτί από τι φαίνεται. Κατα τ' άλλα, σε αυτό το φόρουμ υπάρχει η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία των wittr (παριπτόντως ποια οκλαχόμα μωρή, ολύμπια, όρεγκον!) οπότε οποιαδήποτε αιτήματα σου μπορούν να προωθηθούν με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα (που είναι ένα myspace πχ να δούμε αν αληθεύουνε τα τάγκς?)
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
που τα ξερεις ολα αυτα δερβιση μου;
εισαι εις εκ των αντιπροσωπων;
επισης που ειναι η αντιπροσωπεια τους;
μη μου πειτε σε τιποτα φαναρια στην κηφησιας
το δανείστηκα από τον τζακ δε ριππερ που του ρίχνω και αυτουνού ένα γρασσοφλόκι
Terminator is a pussy
ax-ax-ax-ax-ax-ax
δεν έχουμε περιττό λίπος ανθρωποειδές, ρομπότ είμαστε.
στην τελική, άντε και γαμήσου
Terminator is a pussy