ότι ο κετσπάγιας ήταν κανονικός προπονητής και ο λεμονής λίγο της πλάκας; αυτό λες;
Αύγουστο
28η
Χριστούγεννα
25η
Θα τη βγάλει τη χρονιά
Θα γίνει ο δικός μας σεράλεξ
ότι ο κετσπάγιας ήταν κανονικός προπονητής και ο λεμονής λίγο της πλάκας; αυτό λες;
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Ναι αλλά το μένος που του έδειξαν από την πρώτη στιγμή δεν έκανε κανένα καλό, ίσα-ίσα έστειλε μήνυμα στους παίχτες ότι κανείς δεν τον πάει και με τα πρώτα του ξεσπάσματα άρχισαν τα όργανα. Εγώ πάντως τέτοια θλιβερή εικόνα παιχτών έχω χρόνια να δω, περιπατητές, ξυσαρχίδες η πλειοψηφία τους. Ό,τι και να ήταν ο Τιμούρης το πριόνισμα ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή. Αλλά ο πύρινος το μένος του αλλού έπρεπε να το στρέψει, όχι στον Κετσπάγια...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Συγκρινω και τους 2 τη στιγμη που ξεκινησαν στον ολυμπιακο, το t=0.
ο Κετσπαγια ειχε 3 η 4 χρονια θητεια σε παγκους συμπεριλαμβανομενων και συμμετοχης σε ομιλοι Τσου Λου, και ο Λεμονης ειχε θητεια σαν βοηθος του Ματζουρακη.
αυτο εννοω. Το "ενδιαμεσο" του Λεμονη εχει να κανει στο οτι ξεκινησε σαν κατηγορια Σεγκουρα και στην πορεια εγινε κανονικος προπονητης.
Ειναι προφανες οτι δε τους συγκρινω στο ποιον θελω απ τους 2 ε. Με βαζεις και εξηγουμαι σε αυτονοητα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μπάντοβιτς - Νινιάδης λοιπόν. ΟΚ προσωρινή λύση αλλά σκάουτερς δεν είναι αυτοί;
(Τι ρωτάω τώρα θα μου πείτε)
Πάντως θάναι κρίμα να τα ρίξουμε όλα στον ΤΙΜΟΥΡ, τα πραγματικά εγκλήματα γίναν απτη διοίκηση και αυτούς πρέπει να συνεχίζουμε να κράζουμε (απτο ίντερνετ φυσικά).
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ε, από τον Σεγκούρα πόσο χειρότεροι να είναι; Τεσσάρα φάγαμε από ΑΕΚ, στο τσου λου θα κολλήσουμε που είμαστε και μαθημένοι;
Ο Σώκος λάδι θα βγει. Αφού τον έδιωξε ο άνθρωπος μετά που συναντήθηκε λέει με την λ7, ακούει τις προσταγές μας ο καψερός, τι άλλο θέλουμε επιτέλους; Άλλα 200 μύρια; Ε, ντροπή.
Τώρα κυκλοφορεί το δίδυμο Αναστό-Αλέφα και ψαρεύουν αντιδράσεις. Για Μπάντοβιτς - Νινιάδη λέει θα κάτσουν για 4-5 παιχνίδια. Που σημαίνει ότι αν κερδίσουν και κανένα δεν θα έχουν και χολέρα οι άνθρωποι.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
τον σιχαμενο δεν τον εδιωξε ουτε η εφτα ουτε ο σωκος αλλα 5 παιχτες(και η μαλακια που τον δερνει φυσικα)
ο ντουντου χτες το πρωι πριν τη συναντηση σωκου-7 ειχε παει ρεντη(δεν υπηρχε προπονηση και τα ειπε με αυτους που επρεπε.
φυσικα και τον βολεψε τον κοκκαλη η απολυση αφου και ανεβηκε στα ματια της πλειοψηφιας των οργανωμενων(ασχετο αν δικη του μαλακια διορθωσε) και δεν του κοστισε φραγκο αφου υπηρχε ορος στο συμβολαιο με τον αρχιδα οτι αν απολυθει δεν δικαουται ουτε ευρω
αν και ειπαμε οτι ειμαστε μονο υπερ λυσης αλεφα να τα κανουμε πουτανα ολα και να παρουμε κανονικο προπονητη του χρονου
γνωστοι ΑΡΔ λενε οτι με δαχτυλο φιχερ κοιταζουν και για τον
ειναι καυλα ο θρυλος λεμε,δεν σε αφηνει σε ησυχια
περναει στο αψε σβησε η ωρα στο γραφειο![]()
Ρε σεις, σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι παιζει τοσο μεγαλο ρολο ο προπονητης σε τετοιες περιπτωσεις κατα τις οποιες η ομαδα ειναι σε μεταβατικο σταδιο (ή σε αλλες περιπτωσεις που η ομαδα ειναι στρωμενη)? Δηλαδη οταν ειχε φυγει ο Μπαγιεβιτς και ο οποιοσδηποτε Μπαγιεβιτς απο οποιαδηποτε ομαδα, δεν ειναι λογικο η ομαδα με τους πρωταγωνιστες της (Τζορτζεβιτς ας πουμε) να συνεχιζει να εχει την ιδια δομη και το ιδιο δεσιμο με πριν, ακομα κι αν εχουν αλλο προπονητη που θα μπορει να αλλαξει μονο λιγα πραγματα?
Δηλαδη ανησυχουν τωρα μερικοι επειδη εχουμε προσωρινα Μπαντοβιτς λεει. Λες κι αν παρουμε ΑΜΕΣΩΣ κανονικο προπονητη θα μπορει να παιξει η ομαδα... Η συγκριση Λεμονη/Κετσπαγια ειναι ακυρη ε. Χιλιες φορες ο πρωτος κι ας μην ειναι "κανονικος προπονητης".
Ναι ρε, τι κανονικός προπονητής και παπαριές; Κατ'αρχάς η απόδοση θα ανέβει γιατί κάποιοι περπατούσαν εσκεμμένα και γιατί το τσου λου είναι βιτρίνα και πρέπει να προβληθούν. Δεύτερον, μέχρι να μπαγιατέψει η καραμέλα της καμμένης γης που άφησε ο Τιμούρης θα έχουμε Μπάντοβιτς για τουλάχιστον καμιά δεκαριά ματσάκια, αν δε ο βάζελος τιμήσει την ιστορία του θα πάρουμε και κεφάλι, ου, μια χαρά.
Μέχρι να φύγει ο Σώκος φρενοκομείο θα είμαστε, όπως πάντα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Συμφωνώ με φίξξξερ.
Με το σκεπτικό ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για το ελλαδιστάν (αφού στην ευρώπη σου έχουν τόσο πολύ ξεφτιλίσει το ΠΑΤο που δεν μπορούν να σου κάνουν τπτ περισσότερο) ο θρήλος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν απαιτείται προπονητής για να φτάσεις στο στόχο σου.
Μικρό το κακό λοιπόν.
Μισή ώρα νωρίτερα αύριο στη τηλεόραση, ούτε για κατούρημα δε σηκώνομαι από το τιβί, ούτε διαφήμιση δε χάνω....
Ένα καφάσι μπύρες από δίπλα (και δε ξέρω αν θα φτάσουν) και το τηλέφωνο αγκαλιά.
Μόνο εσύ θρήλε μου τέτοια χαρά, μόνο εσύ
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
sostos o daffis
mpantovits skorarei stin toumpa kai swzei paok se mats me kavala
doksa kai timi