Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 190

Thread: DOMINE LIVE IN ATHENS - 25/9/2009

Δράκος ikonoklast's Avatar

Μεταλλαγμένος γαρ!! Δεν έχω ιδέα πως προκύπτει στο εν λόγω θρεντ αλλά τι να κοιτάξω ξερωγώ, στο εκλογικό θρεντ λέω ανοιχτά για ψήφο στο κκε, σερλοκ.

α, μου ξέφυγε, και εις ανώτερα λοιπόν!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

A rock, an island Drumsick's Avatar

Άσχετο, αλλά με την ίδια λογική (τη δική σου,ναι), ικόνοκλαστ, είναι βρεφικό το σκεπτικό "δεν κατεβαίνω σε διαμαρτυρία/πορεία με τους τάδε παρόλο που στηρίζω το σκοπό" που συζητούσαμε κάπου αλλού. Βλέπεις τη σύνδεση?

Συμφώνω μαζί σου εδώ πάντως.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Άσχετο, αλλά με την ίδια λογική (τη δική σου,ναι), ικόνοκλαστ, είναι βρεφικό το σκεπτικό "δεν κατεβαίνω σε διαμαρτυρία/πορεία με τους τάδε παρόλο που στηρίζω το σκοπό" που συζητούσαμε κάπου αλλού. Βλέπεις τη σύνδεση?
    Η αλήθεια είναι πως όχι. Συγκεκριμένα εγώ για μουσικά ζητήματα λέω ακριβώς το αντίθετο, με ένα τρόπο. Θα πήγαινα σε live φασιστομπάντας (drudkh πχ) αν γούσταρα τη μουσική τους, τα έχω σκάσει συνειδητά στον ντιντη και στην alterground (που τους σιχαίνομαι περισσότερο απο ό,τι έναν random μεταλά ασφαλίτη μικροδιοργανωτή όπως ο ΞΗΓΑΣ) όταν έστησαν lives που δεν ήθελα να χάσω, έχω αγοράσει επίσης συνειδητά αλμπουνς απο μεγαλοκαταστήματα, έχω φάει και συνειδητά βρώμικο απο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ακροδεξιό σαντουιτσά!! Αν χρειαστεί να αλλάξουν αυτοί οι κακοί, δεν θα αλλάξουν με μποικοτάζ να είστε σίγουροι.

Για το άλλο με τις πορείες και την ΓΣΕΕ, έτσι κι αλλιώς ούτε οι σκοποί μας είναι ίδιοι.

Senior Member

Ας πω κι εγω την αποψαρα μου... Το ασχημο με το οτι ειναι ασφαλιτης και οχι οπαδος τους ΛΑ.Ο.Σ. ξερωγω ειναι οτι ετσι δεν ξηγιεται απο την αρχη. Να μπορεις να πεις δυο-τρια πραγματα... Ναι ειμαι ακροδεξιος πχ. Η ιστορια ασφαλιτης εχει απο την αρχη την φιλοσοφια του 'κινουμαι υπογεια', πως να το πω. Γι' αυτο και δεν μπορεις να το συγκρινεις με τον Burzum. Οταν μαθεις οτι ο αλλος σε κοροιδευει μες τα μουτρα σου ειναι πιο ευκολο να τον κανεις περα απο καποιον που το ξερες απο παντα οτι δεν συμφωνειτε. Νιωθεις λιγο κερατας σε τετοιες περιπτωσεις.
    with change we'll explode and live

Senior Member Strasnic's Avatar

Quote Originally Posted by Live_by_honour View Post
    exete skeftei o xigas na einai katskopos/iperaspistis tou metal kai na thelei na dialisei to astynomiko swma paristanontas ton asfalith?
    xaxaxaxxaxa sas svinei olous

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Strasnic View Post
    Quote Originally Posted by Live_by_honour View Post
    exete skeftei o xigas na einai katskopos/iperaspistis tou metal kai na thelei na dialisei to astynomiko swma paristanontas ton asfalith?
    xaxaxaxxaxa sas svinei olous
    +1

δεν νομίζω ότι κορόιδεψε κανέναν , με την έννοια ,
    - "Γειά , είσαι Ασφαλίτης?"
    - "όχι"
    (αυτό θα ήταν κοροϊδεύω)
    Το ότι δεν τον πας επειδή είναι ασφαλίτης είναι θεμιτό , αλλά ειλικρινά , ΑΝ αποδειχτεί ότι άνοιξαν το μαγαζί για "να χωθούν στους κύκλους" , είναι uber fail. Και όχι μόνο γελάει ο κόσμος , αλλά και ο κόσμος θα γελάει.
    Επίσης η αρχή σε κάθε "μυστικό" είναι να μην δίνει στόχο, όχι να φέρνεις SODOM (ρε μουνιαααααααααα , πάει μαζί)

Στα δικά μας τώρα

ΦΕΡΕ BOLT THROWER KAI ΘΑ ΕΡΘΩ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Rad Child Nasum's Avatar

ΞΗΓΑ,φερε μας SODOM!
    Мама Люба давай, давай, давай

Senior Member Strasnic's Avatar

Sodom me support

Last edited by Strasnic; 09-09-2009 at 23:20.

High on Life VirusXI's Avatar

'ακούει ruffians'. 'θρέντ για δυνατούς λύτες'. εποc.

■■

Senior Member

Default ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

Kαλησπερα!!!

Ηρθε η ωρα να πω δυο λογακια!!!

Απο την αρχη που ξεκινησαμε τις συναυλιες,δηλωσαμε οτι ειμαστε underground , δηλαδη δεν εχουμε κανενα χορηγο ,ειμαστε αυτονομοι , δεν συνεργαζομαστε με κανενα και το promotion της συναυλια το κανουμε μονοι μας.Δηλαδη στην ουσια δεν εχουμε αναγκη κανενα περιοδικο-σταθμο-καναλι.
    (Mονο σε ενα Web Magazine που τωρα ξεκινησε,εχουμε δωσει την αποκλειστικοτητα.)

Απο την πρωτη συναυλια που διοργανωσαμε φαγανε Χ ολα τα περιοδικα που προσπαθησαν να μπουν μεσα και να καλυψουν την συναυλια με το ετσι θελω αφου ουτε καν επικοινωνησαν μαζι μου αλλα με τον Μanager των GRIM REAPER.(METAL HAMMER,ROCK HARD,ΧΑΚΟΣ....).(Εχω κρατησει και το χαρτακι που μου ειχε δωσει ο μανατζερ και μου ελεγε ποιους να βαλουμε μεσα,τους παραπανω)

Εννοειτε οτι λατρευουμε το ΜΕΤΑΛ και προωθουμε την ελληνικη underground σκηνη και αυτο φαινεται απο τις κινησεις μας!!!

Σε ολα μας τα live παιζουν support μικρα συγκροτηματα της ελληνικης underground σκηνης και οχι mainstream ελληνικα συγκροτηματα που εχουν τα κονε με αυτους που φερνουν μεγαλα ονοματα!!!!!

Καποιοι απο οτι φαινεται ενοχληθηκαν που κλεινουμε τοσες συναυλιες γιατι αρχισαν φαινεται να χανουν αφου αυτοι το κανουν μονο για το χρημα και οχι για την καυλα τους και ειπαν να μας βγαλουν απο την μεση!!!!!

Τα περισσοτερα συγκροτηματα που φερνουμε ειναι της UNDERGROUND ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ εκτος απο τους SODOM .

TOΥΣ SODOM ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ MAINSTREAM ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 50 ΚΑΙ 60 ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ DOMINE,ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2005 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΕΞΟΔΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ UNDERGROUND ΣΚΗΝΗ!!

ΞΗΓΑΣ ΤΗΕ UNDERGROUND POWER

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

kale mou mpatsoulh, eimai pisw apo 9 proxies. den mas eipes omws, ti sou leei o 7os orofos ths ΓΑΔΑ?

Δε νομίζω ότι κανείς αναφέρθηκε σε ακριβό εισιτήριο ή mainstream μπάντες ή οτιδήποτε σχετικό με αυτά που γράφεις.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

καλό κεφάλαιο πάντως ο ξήγας με τόσα λαιβ ταυτόχρονα

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

alan turing hyatari's Avatar

ΞΗΓΑΣ ΤΗΕ UNDERCOVER POWER