Δεν εχει σολο λεει ο αλλος και γι αυτο ειναι μαλακια. Τεσπα, το κομματι γαμαει. Το βιντεο ειναι απο γελοιο εως αστειο εως τραγικο,.
Δεν εχει σολο λεει ο αλλος και γι αυτο ειναι μαλακια. Τεσπα, το κομματι γαμαει. Το βιντεο ειναι απο γελοιο εως αστειο εως τραγικο,.
οι paradiselost που λέτε παίζει να είναι η μπάντα που έχει τους πιο μπαχαλεμένους(μουσικά) φανατικού οπαδούς.Άντε μαζί με τους anathema. Γι αυτό δεν παίζει να συννενοηθούμε για το τί μας αρέσει από paradiselost.
το κομμάτι είναι μια απλή παπαριά παίδες και πρέπει να το παραδεχτείτε. Είναι ανύπαρκτο ρε αφού είναι πολύ άνευρο! Άνευρο ναι , και αυτό διότι το ρίφφινγκ αλλά και ο ρυθμός των drums είναι απίστευτα βαρετοί κατεμε. Τα φωνητικά έτσι και έτσι ,η εναλλαγή της χροιάς με κουράζει.
αν θέλετε αληθινό ντόμπρο paradiselost feeling ακούστε το As Horizon Ends που γαμάει σπιτάκια. Οι κιθάρες έχουν την θέση που τις αρμόζουν με την lead guitar να είναι ξυράφι και ο καράφλας να χώνει δυνατά, τα ντραμς επίσης είναι πολύ γαμάτα και ναι το γουστάρω γιατί έχει και σόλο φίλε φίξξερ που φτάνει σε κορύφωση το τραγούδι σε αντίθεση με την μονοτονία της ομώνυμης παπαριάς του δίσκου. Tα φωνητικά είναι και ολίγον από firsteraparadiselost. ε τι άλλο να ζητήσουμε εν έτη 2009 από το συγκρότημα ?
Να ρωτήσω κάτι για καθαρά ανθρωπολογικούς σκοπούς (δε μ' αρέσουν οι Paradise Lost) εσείς που σας φαίνεται μία μαλακία και μισή το βίντεο του Faith Divides Us κλπ, την βρίσκετε με αυτό ας πούμε?
http://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4&feature=fvw
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
στα υπερθεϊκά εγώ πάντως κέντησα με το γκοθ μωρό με τα μπουτάκια
χασμουρητά για το καινούργιο pl εν έτη 2009 απλά έτσι ποστάρουμε για να τσιγκλίσουμε κανέναν μωρέ
εδώ είστε
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε τέτοιες φάσεις έρχονται παραδείγματα 10ετίας και βάλε. Αρχίζω να νοιώθω ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ για ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΜΟΥ.
Ούτε αυτό μου αρέσει, αλλά τουλάχιστον βλέπεις τη μπάντα και κανά τρωγεύσιμο κομμάτι. Το άλλο θέλει να περάσει κρυφά μηνύματα (και καλά) με τον πιο αποτυχημένο τρόπο. Οπότε μπακ του δε πίπινς, καλή η κουλτούρα, αλλά φώτα και γκλαμουριά equals προτιμότερα κι αυθεντικότερα.
Τώρα που το σκέφτομαι, θα προτιμούσα ένα βίντεο με σάπιους επιχειρηματίες να νταμπεύουν ευάρεστες κορασίδες με κουλή κατάληξη κι έναν Χολμς σε ένα σοκκάκι στο πλάι φάση τραγουδιστής - αφηγητής. Κλισέ όσο δε πάει, αλλά να μια καλύτερη ιδέα, η οποία βγήκε σε 10'' και μάλιστα από Έλληνα. Πόσο πιο πάτος.
το είπα λάθος.
εννοούσα μπαχαλεμένο κοινό με την έννοια διαφορετικών γούστων και όχι μπαχαλεμένους οπαδούς ,έκανα μαλακία
(όχι πως δεν έχει και μπαχαλεμένους δλδ αλλά τεσπα, πήγαινε δες μόνο το dvd , the anatomy of ....)
δλδ ξεκινάμε από deathiarides και φτάνουμε μέχρι και love~nu~mpliax~metallades
Μπον, δε σαρεσει ρε παιδι μου το κομματι οκ, μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι αντικειμενικα μαλακια γιατι παραβιαζεις πολλους κανονες του ΕΡ, καπου υπαρχει λινκ σχετικο. Παντως οποτε το τραγουδαω βαζω και σολο σφυριζοντας και το κομματι απογειωνεται!! Καλη η προταση του Βαιρους, αλλα πολυ αργα για κατι τετοιο. Το The Enemy ας πουμε μπορει να ηταν πολυ μετριο κομματακι, αλλα ειχε γαματο video, οπως ειναι και πολλα αλλα βιντεα των Paradise Lost.
Δεν υπάρχει αντικειμενικά ούτε άσχημο ούτε όμορφο κομμάτι. Απλά άλλα συγκεντρώνουν μια Α πλειοψηφία ευχαριστημένων ακροατών και άλλα το ανάποδο. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό εδώ, το σίγουρο είναι ότι αν ο δίσκος κάθεται επάνω του, δεν κόβω να τον ακούω πολλές φορές, δεδομένου και του πυροβολισμού από καλές κυκλοφορίες τον τελευταίο καιρό.
Ξαναέβαλα λοιπόν για τρίτη φορά το βιντεοκλίπ, αλλάζοντας ταμπ για να μην βλέπω το μάθημα για αρχάριους κομμωτές ώστε να επικεντρωθώ στο μουσικό της υπόθεσης αμιγώς αυτήν την φορά. Και πριν το βάλω διάβασα ως εδώ το θρεντ και ντοπαρίστηκα στην φάση "αυτήν την φορά θα μου αρέσει ρε πούστη, δεν είναι δυνατόν".
Και δεν. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μπάσο και ρυθμική είναι στα τέρματα για να καλύψουν μελωδική επανάληψη, έλλειψη έμπνευσης, ΚΑΚΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, η μάλλον, ακόμα χειρότερα, ΚΟΙΝΟΤΥΠΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ανυπαρξία ντράμερ (καλά, μόνιμο πρόβλημα γι' αυτούς εδώ, η έκπληξη θα ήταν το ανάποδο εδώ που τα λέμε) και, το χειρότερο για εμένα, o Μάκιντος επέλεξε αντί να ηχογραφήσει κιθάρα για αυτό το κομμάτι να πάει και να τραβήξει μια παχιά μαλακία (κατά τα άλλα τον αγαπάμε τον μαλάκα).
ο δίσκος παντως διερευσε ε.
Να το τσέρετε παιζάκια.
Paradise Lost - Faith Divides Us - Death Unites Us
Μα που είναι ο Σπύρος με τις ακατασχετες φλυαρίες απανωτων διαφανων layers με μαχαιρια και κοκκαλα να τους κανει εξωφυλλο? Και τι ειναι αυτό το ICXP στο πανω μερος? Αμα αξιωθώ και τον ακούσω θα ρίξω μια κουβεντα.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Ποιος καλός άνθρωπος θα μου στείλει πιεμ με λινκ του άλμπουμ σε καλή ποιότητα.
Όλο μαλακίες βρίσκω.
Το ομώνυμο κομμάτι πάντως είναι μια από τα ίδια και όλα αυτά αλλά φοβερά κολλητικό, μας θυμίζει τα γκόθικ μέταλ γυμνασιοχρόνια μας και χαιρόμαστε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.