Results 1 to 15 of 75

Thread: 6 Iouniou, Eightball, Atsali, Kserete, Twra

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Izolde View Post
    Σαν μέλος της Μπλε Τοστιερας θα ηθελα να αναφερθω στα ατομα τα οποια αναφερθηκανε κ αυτοι σε εμας.. (ξερουν ποιοι ειναι αυτοι)

Οταν πηγαινεις σε ενα λlive , στο οποιο παιζει η αγαπημενη σου μπαντα και κατω από αυτουσ παιζουν κ αλλεσ μπαντεσ , ειτε σαν support, ειτε σαν κατι αλλο, δε γυρνασ να πεισ '' α) υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που έπαιξαν οι Μπλε Τοστιέρα? και μάλιστα ένα 40λεπτο?''
    Η απαντηση μου σε αυτη την ερωτηση ειναι οτι ο ιδιαιτεροσ λογοσ δεν ειναι αλλοσ απο το οτι ξερεισ κατι?? ειναι μια καινουργια μπαντα η οποια παιζει αυτο το στυλ που παιζει, κ σαν μπαντα κανει καποια live, αν οχι απο το πρεπει να κανει live.. Απο εκει και περα για να φτασουμε σε σημειο να κλεισουμε ενα live σε ενα τετοιο μαγαζι με τετοια ονοματα παει να πει οτι σε καποιουσ αρεσουμε, αρεσαμε κ θελησαν να μπουμε κ εμεισ.. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ειχαμε μεσον ή οτι ειχαμε γνωστο το αφεντικο του μαγαζιου κ τον πεισαμε να μασ βαλει.. αυτο λοιπον ειναι η απαντηση στο ''τώρα, αν μπήκαν γιατί είναι γνωστοί με τον ιδιοκτήτη ορ σάμθινγκ, εντάξει, τι να πω''..

Το τι ρολο βαρουσαμε δε χρειαζεται να το πω.. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ μπορειτε να το καταλαβετε απο τα παραπανω που ειπα..

Το να μη θελει καποιοσ να μασ περιγραψει , και απλα να μασ αποκαλει απεριγραπτουσ οκ.. δικο του θεμα ειναι, κ δεν θα τον πεισουμε για τιποτα..

Αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ζουμε στην ΕΛΛΑΔΑ.. σε ελευθερη χωρα που ολοι εχουμε ελευθερο λογο κ μπορουμε να πουμε οτι θελουμε.. Αλλα μερικοι πρεπει να σκεφτουνε πωσ αυτα που λενε ισωσ να προσβαλουν τον αλλον για τον α η β λογο και επισησ (δεν εισαι υποχρεωμενοσ βεβαια) σκεψου καποια παιδια που εχουν καποια ΟΝΕΙΡΑ και προσπαθουν να τα κανουν πραγματαικοτητα.. ΕΣΥ δεν εισαι κανενασ ο οποιοσ μπορεισ να τουσ προσβαλεισ κ να τουσ λεσ τι πρεπει να γινει κ πωσ πρεπει να γινει..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.. δε μπορουμε ολοι να εχουμε τα ιδια γουστα ειτε ειναι αυτο θεμα μουσικησ ειτε ειναι κατι αλλο.. δε σου αρεσουμε??? οκκκκκκ μη μασ προσβαλεισ κ μην προσπαθεισ να περασεισ την γνωμη σου σε αλλουσ..

Απο το συγκεκριμενο live ημαστε πολλοι ευχαριστημενοι, κ απο τον συγκεκριμενο κοσμο που μασ δεχτηκε κ του αρεσαμε γιατι αυτο μασ εδειξαν κ μασ επεισαν γι'αυτο , και απο το μαγαζι ΑΛΛΑ και απο Ανοριμουσ κ Δεμαξιμαμ που μασ δεχτηκαν σε ενα live τους..

Δε θα σασ κουρασω αλλο.. εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω απο το να τρωω τον χρονο μου με ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑΑΑΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑΑΑ ΚΑΙ
    Α Ν Ο Ρ Ι Μ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ:Αν καποιοσ απο εσασ τουσ δυο η τρεισ (δε πολυ καταλαβα ποσοι μασ ''κραξατε'' ) βρεθητε καταλαθοσ σε καποιο live στο οποιο παιζουμε κ εμεισ θα παρακαλεσω να ερθετε να μου ζητησετε τον λογο απο κοντα και να μασ κραξετε απο μπροστα.. κ αν τυχει να πεταξετε καμια ντοματα να μου το πειτε για να φερω κ κανενα μαρουλακι για σαλατα.. Κακια δεν κραταμε σε κανεναν και σε καμια.. κανουμε αυτο που θελουμε κ οπωσ το θελουμε.. αν δεν αρεσουμε σε καποιουσ απλα τον αγνοουμε κ του ευχομαστε αν δεν το εχει κανει ακομα , να προσπαθησει τουλαχιστον να πραγματοποιησει κ αυτοσ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ που σιγουρα θα εχει.. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ.. BYE BYE..
    καλά που μου το έστειλες και σε πμ για να το εμπεδώσω.
    πλήρωσα εισιτήριο για να σας δω, νομίζω ότι ήσασταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και από τις πιο τραγικές μπάντες που έχω δει λαιβ έβερ, και το έγραψα σε ενα φόρουμ. αν δεν μπορείς να δεχτείς την αρνητική κριτική, μπούχου.

τώρα αυτό,
    σκεψου καποια παιδια που εχουν καποια ΟΝΕΙΡΑ και προσπαθουν να τα κανουν πραγματαικοτητα.. ΕΣΥ δεν εισαι κανενασ ο οποιοσ μπορεισ να τουσ προσβαλεισ κ να τουσ λεσ τι πρεπει να γινει κ πωσ πρεπει να γινει.
    είναι τραγικά αστείο. εγώ ο κανένας έγραψα απλά τη γνώμη μου ως κάποιος που ασχολείται λίγο με το άθλημα και έχει δει αρκετά λάιβ στη ζωή του, τώρα αν εσείς έχετε συνηθίσει σε αποθεωτικά σχόλια από γονείς φίλους και γκόμενες, στα παπάρια μου ε. αν έχετε όνειρο να κάνετε καριέρα στη μουσική, τι να πω, καλή τύχη και ροφλ.

edit: διαβάζοντας και το ποστ του άλλου τραγελαφικού, πρεπει να πω ότι για 3 άτομα που έκραξαν και είναι η μειοψηφία του κατα τα άλλα ευχαριστημένου συνόλου, σε πολύ μεγάλο κόπο έχετε μπει. ποιος τη χάρη μας.
    Last edited by fandango; 10-09-2009 at 09:58.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.