Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
vasika mou eipan oti ektos ki an thelw na pethanw einai axrista ta 120+ aloga!
isxyei?
epeisis ematha oti se xtypaei leei o ilios me panoramic view!
den peirazei!oti kovoume kalo einai (gia tin tZepi (tou mpampa))
Λοιπόν εγώ έχω fiat 500 με ηλεκτρική γυάλινη οροφή και 100 άλογα (τηρουμένων των αναλογιών και του βάρους, αντίστοιχα με 120 σε άστρα, ίσως και παραπάνω). Από άλογα δε θα με χάλαγε καθόλου να έχω και παραπάνω. Βασικά δεν είναι τόσο θέμα αλόγων, είναι μάλλον θέμα ροπής. Δεν έχω θέμα στην τελική ας πούμε, αλλά σε κάτι προσπεράσεις που θες από 110 να πιάσεις 140 στα γρήγορα αργεί αρκετά - και πολλές φορές είναι θέμα ασφάλειας το συγκεκριμένο, όχι "αργεί και μου τη δίνει". Οπότε ναι από μένα στα περισσότερα άλογα, το επόμενό μου αυτοκίνητο θα κοιτάξω να έχει 150. Θα καίει όμως παραπάνω. Τα 120 τέσπα μου φαίνονται μια χαρά, μη σε προβληματίζει, σε κάποια προσπέραση θα χαρείς που έχεις 120 κι όχι 80. Όσο για την οροφή, εξαρτάται από το υλικό που έχει από μέσα. Στο δικό μου είναι φιμέ και όντως δεν κρατάει πολύ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ούτε το κουρτινάκι κρατάει πολύ, με αποτέλεσμα μεσημέρι στην εθνική να σπάει αρχίδια λίγο. Δεν το έχω μετανιώσει ωστόσο, είναι ωραίο πράμα το απογευματάκι να την ανοίγεις.