Φάντομντακ, εγώ παραδείγματα φέρνω. Μπορεί να είναι ότι θέλει. Και το παρεμφερές.

Το ερώτημα παραμένει. Εσείς δεν θα ακούσετε το ΧΨΖ album που γουστάρετε γιατί ο παραγωγός του είναι ασφαλίτης πχ; Δεν θα στηρίξετε μια μπάντα γιατί ειναι φασίστες πχ; Δεν θα πάτε σε μια συναυλία που γουστάρετε γιατί ο διοργανωτής είναι ασφαλίτης;

Δηλαδή για σας τους ERίτες, τους φιλαράκι-τέχνη-μου-σι-κή, όλα αυτά θεωρούνται αυτόματα σκουπίδια αν κάποιος στην γραμμή παραγωγής/προώθησης είναι ενάντια στα κοινωνικοπολιτικά σας πιστεύω/γραμμές/οτιδήποτε, με τη μία εσείς καταδικάζετε την ίδια την τέχνη που σίγουρα απέχει από αυτά;

Ο κάρχαρτ κι ο φθόγγον να πετάξουν/κάψουν ότι έχουν από μπούρζουμ πχ γιατί ο τύπος είναι αποδεδειγμένα κατακάθι/σκουπίδι/κλπ στα πιστεύω του; Φοβάσαι πως αν ακούσεις το φιλόσοφεμ θα ξυπνήσει ο φασίστας μέσα σου και θα καις εβραίους και κομμουνιστές και όλα αυτά; Σας τα έλεγε κι η γιαγιά σας αυτά όταν πέφτατε για ύπνο για να είστε καλά παιδιά ή για να τρώτε όλο σας το φαΐ;

ΥΓ: Το λάιβ δεν γίνεται εξάρχεια. Δε νομίζω να θεωρείτε εξάρχεια εκεί που γίνεται τουλάχιστον. Δεν ξέρω κι ακριβώς, εγώ είμαι από χωριό.
ΥΥΓ: Όσοι ξέραν κάποια πράγματα και καταστάσεις ξέραν τι είναι αυτός από παλιότερα, δεν περιμέναν το ιντιμίντια να τους ανοίξει τα μάτια. Αλλά ούτε μπύρες μαζί του πίναν, ούτε συζητήσεις τέτοιες είχαν, ούτε τίποτα. Δεν είναι κολλητικό ξέρετε ούτε "πρόσεχε παιδάκι μου θα σου ρίξει κανά ΓΑΔΑ στο ποτό" κι έτσι.
ΥΥΓ: Σταμ, για πες μου μια ανάλυση συντακτικού/γραμματικής για τις αντωνυμίες. Σε παρακαλώ δηλαδή. Έτσι για το οφφ τόπικ.