Ικονο δε ξέρω, ίσως. Πιστεύω πλέον ότι αν ψηφίζω, πρέπει να ψηφίζω για να βγει ένα κόμμα εξουσίας. Δε θα είχα πρόβλημα να το έριχνα ΕΝΑΝΤΙΑ όπως παλιότερα, απλά νιώθω ότι χάνεται η ψήφος μου, γιατί το να ρίξω αυτό που θέλω δεν αρκεί για να λέω ότι έχω ήσυχη τη συνείδησή μου -_-

Σταμ, είσαι ένας ηλίθιος. Όχι ότι θέλω να το παίξω με στυλ καρχαρτ "είμαι η ελίτ και σας κατουράω" και απλά να κράξω χωρίς νόημα, απλά δε μπορείς να λες ότι μιλάς πολιτικά, πόσο μάλλον να ισχυρίζεσαι κιόλας ότι έχεις δίκιο, και να κράζεις τον Πολυζωγόπουλο. Όχι ότι το άτομο δεν έχει κάνει λάθη ή είναι άγιος. Δε καταλαβαίνω τι σε καίει τόσο πολύ με τον τύπο. Συγκράτησε λίγο το κνίτικο ύφος στην άκρη, ΟΚ; Αν θες, κράξε τον σημερινό πρόεδρο και τη ΓΣΕΕ του -_-

Ντάιθορ, εντάξει, γι'αυτό λέμε να μιλήσουμε πολιτικά. Μετά τη ΔΕΘ προφανώς δημιουργείται πλεόνασμα ευκαιριών για χαβαλέ ("χέυ, ας κάνουμε σκληρή δεξιά πολιτική καταπιέζοντας ακόμα περισσότερο τις ασθενέστερες τάξεις με σκοπό να τις σώσουμε από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης") αλλά ξέρεις, πίσω απ'όλα υπάρχουν πολιτικές και πίσω από τις πολιτικές υπάρχουν άτομα που τις εφαρμόζουν. Το να εμφανιζόμαστε εδώ και ο ένας να χαϊδεύει τα αυτιά του άλλου ή να αναλωνόμαστε σε one-liners είναι μαλακία.

Βασικά γουστάρω συζήτηση με ικονο.