View Poll Results: ?

Voters
113. You may not vote on this poll
  • ΠΑΣΟΚ

8 7.08%
  • ΝΔ

8 7.08%
  • ΚΚΕ

10 8.85%
  • ΣΥΡΙΖΑ

12 10.62%
  • ΛΑΟΣ

5 4.42%
  • Οικολόγοι

6 5.31%
  • Άλλο

14 12.39%
  • Άκυρο

13 11.50%
  • Λευκό

1 0.88%
  • ΔΓ / ΔΑ

5 4.42%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12 10.62%
  • Αποχή

19 16.81%
Page 12 of 78 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 1167

Thread: Εκλογές 2009;

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Midnight View Post

Με συγκινείς! Εγώ μπορεί να 'μαι βλάκας, αυτό πάντως δεν αναιρεί το ότι ο Καρατζαφέρης και οι γαμιόλιδες του κόμματός του πηδάνε από όλες τους τις τρύπες όλους τους Έλληνες πολιτικούς αυτή τη στιγμή (εκτός ίσως από κάποιους λίγους της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά μιλάμε για κόμματα της Βουλής). Εδώ είμαστε και θα το δούμε μαζί και μακάρι να είμαι απλά εγώ βλάκας, μακάρι! Αλλά και για το Χίτλερ ο προηγούμενος αρχηγός (του οποίου το πρόσωπο υπήρχε σε γραμματόσημα) έλεγε πως τον θεωρούσε ηλίθιο και πως ήθελε να τον διορίσει σε Ταχυδρομείο για να του γλύφει τη φάτσα 1000 φορές τη μέρα...φυσικά, όταν ο "βλάκας" Χίτλερ πήρε την εξουσία, έξι μήνες αργότερα, μάλλον ο άλλος έγλυφε τον πούτσο του κάθε SSίτη παρά ο Αδόλφος γραμματόσημα!
    Βασικά όταν βλέπω 300 παραπλήγες δεν μπορώ να διακρίνω ποιος πηδάει ποιον.
    Επίσης έχω πάθει πλάκα με την ρητορική του Άδωνη και του Βαίτση ....
    Το ότι ο Καρατζαφύρερ είναι γάτος στο μαρκετινγκ δεν σημαίνει ότι έχει και "ρήτορες" στο καφενείο του.
    Αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ "συζητήσεις τους" απλά δεν λένε κάτι διαφορετικό από ότι θα έλεγαν 2 γερόντια σε ένα καφενείο , και μέχρι εκεί αναλώνετε η πολιτική τους , το κακό είναι ότι υπάρχουν και "νοήμονες" άνθρωποι που βρίσκουν τα λεγόμενά τους λογικά ....
    Δεν τους χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν ανώτερο λεξιλόγιο και, ναι, είναι μια χαρά ρητορία το να ξέρεις να μιλάς ακριβώς όπως μιλούν και καταλαβαίνουν οι "νοήμονες", οι οποίοι αποτελούν μια τεράστια μειοψηφία (ή μικρή πλειοψηφία ίσως) των εκλογέων και της κοινωνίας επίσης.
    ART IS A BLAST!!!

Πουλο απο δω μεσα Boris-san's Avatar

Nαι ο Χιτλερ πηρε την εξουσια γαιτι ηταν χαρισματικος και εξυπνος και οχι γιατι το κεφαλαιο της Γερμανιας της Αγγλιας της Αμερικης και της Γαλλιας του εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε γιατι τους εξυπηρετουσε.Πολυ λογικο
    Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ

Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Δύο πράγματα αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου: Το ΘΡΥΛΟ και το Θοδωρή Ρακιντζή.
    κλειδωστε το κυριοι,ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar

Quote Originally Posted by Boris-san View Post
    Nαι ο Χιτλερ πηρε την εξουσια γαιτι ηταν χαρισματικος και εξυπνος και οχι γιατι το κεφαλαιο της Γερμανιας της Αγγλιας της Αμερικης και της Γαλλιας του εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε γιατι τους εξυπηρετουσε.Πολυ λογικο
    Γενικά παίζουν "επιχορηγήσεις" από άλλα κράτη σε τέτοιες φάσεις, αυτό δε σημαίνει ότι θα τα σκάγανε στον πρώτο τυχόντα αν δεν πίστευαν ότι είναι ικανός να τους κάνει τη δουλειά. Πχ, ρωσσικό ντοκυμαντέρ που είχα δει πριν κανα μήνα, η μεταφορά του Λένιν στη Ρωσσία μέσω Φινλανδίας με δρομολόγια τρένων και έξοδα καλυμένα από τη γερμανία. Όλα αυτά εν μέσω πρώτου παγκοσμίου πολέμου γιατί πολύ απλά μια επανάσταση στη ρωσσία θα έκλεινε αμέσως το ένα μέτωπο, οπότε και ο κάιζερ έκοβε επιταγές του στυλ 5 εκατομμύρια μάρκα εκείνης της εποχής και αξίας (δεν το λέω εγώ, τα γερμανικά αρχεία το λένε και αν υπάρχει λαός πορωμένος με την αρχειοθέτηση αυτοί είναι οι γερμανοί).

Αντίστοιχα, για τον Shitler δεν ξέρω από ποιους και για ποιο λόγο τα πήρε, αλλά προφανώς
    1) τους συνέφερε να πάρει τα πάνω του και
    2) εφόσον παίζει συμφέρον και επένδυση, ε δεν βάζεις και τα λεφτά σου σε κουτσό άλογο, πρέπει να το έχει λίγο

Για τα δικά μας και ον τόπικ τώρα, γενικά έχω φάει αρκετή απογοήτευση ανά τα χρόνια με τον απόλυτο τρόπο που λειτουργούν όλα στο ελλάντα. Από τα "δικά μας παιδιά" και τους "αν όχι μαζί μας, τότε αυτόματα εναντίον μας", μέχρι τους γενικεύοντες ξερόλες του τύπου "'ολοι οι παπαδες/άθεοι/έλληνες/μετανάστες/the one i love or love to hate ομάδα του πλυθησμού είναι αυτομάτως καλοί/κακοί/άπλυτοι/ρεμάλια/δολοφόνοι/πρότυπα/κλπ". Θα μου πεις πέφτω και γω στη λούμπα να τους βάζω όλους σε ένα τσουβάλι. Ε,όχι ακριβώς, γιατί θα κατέβω σε μια πορεία για κάτι που με προβληματίζει χωρίς να με νοιάζει ποιανού το σημαιάκι θα είναι μπροστά και γενικά δεν πιστεύω ότι είναι όλοι έτσι. Απλά αυτοί που είναι έτσι φωνάζουν και ακούγονται περισσότερο και επειδή συμφέρει κάποιους να γίνεται ντόρος και αποπροσανατολισμός από τα προβληματα, σιγοντάρουν όλοι αυτό το γαϊτανάκι του κακώς εννοούμενου τζερτζελέ χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι με προβληματίζει η οικονομία, η καταστολή και η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν αναιρεί το γεγονός ότι με προβληματίζουν και διεθνή θέματα που αφορούν αυτό το πράγμα που λέγεται ελλάδα, γιατί πολύ απλά ΟΛΑ έχουν αντίκτυπο στη ζωή μου. Το αστείο είναι ότι αν κάτσεις να τα συζυτήσεις αυτά με συγκεκριμένο κόσμο, οι μισοί θα σε βγάλουν εθνίκι και οι άλλοι μισοί κουκουλοφόρο χωρίς να είσαι τίποτα από τα δύο, γιατί πολύ απλά δεν υπόκεισαι στον τρόπο που έχουν μάθει να κατηγοριοποιούν τα πράγματα

Προβλέπω να κάνω όπως στις ευρωεκλογές που πήγα και δούλεψα exit poll αντί να ψηφίσω, ή στην καλύτερη να ρίχνω ένα λευκό/άκυρο. Θα προτιμούσα να ψηφίσω βέβαια για να κάνω έστω το κομμάτι μου αυτό και να δείξω την απέχθειά μου για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, αλλά το βλέπω να είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Black Snake Moan View Post
    Γενικά παίζουν "επιχορηγήσεις" από άλλα κράτη σε τέτοιες φάσεις, αυτό δε σημαίνει ότι θα τα σκάγανε στον πρώτο τυχόντα αν δεν πίστευαν ότι είναι ικανός να τους κάνει τη δουλειά. Πχ, ρωσσικό ντοκυμαντέρ που είχα δει πριν κανα μήνα, η μεταφορά του Λένιν στη Ρωσσία μέσω Φινλανδίας με δρομολόγια τρένων και έξοδα καλυμένα από τη γερμανία. Όλα αυτά εν μέσω πρώτου παγκοσμίου πολέμου γιατί πολύ απλά μια επανάσταση στη ρωσσία θα έκλεινε αμέσως το ένα μέτωπο, οπότε και ο κάιζερ έκοβε επιταγές του στυλ 5 εκατομμύρια μάρκα εκείνης της εποχής και αξίας (δεν το λέω εγώ, τα γερμανικά αρχεία το λένε και αν υπάρχει λαός πορωμένος με την αρχειοθέτηση αυτοί είναι οι γερμανοί).

Αντίστοιχα, για τον Shitler δεν ξέρω από ποιους και για ποιο λόγο τα πήρε, αλλά προφανώς
    1) τους συνέφερε να πάρει τα πάνω του και
    2) εφόσον παίζει συμφέρον και επένδυση, ε δεν βάζεις και τα λεφτά σου σε κουτσό άλογο, πρέπει να το έχει λίγο ;-)

Για τα δικά μας και ον τόπικ τώρα, γενικά έχω φάει αρκετή απογοήτευση ανά τα χρόνια με τον απόλυτο τρόπο που λειτουργούν όλα στο ελλάντα. Από τα "δικά μας παιδιά" και τους "αν όχι μαζί μας, τότε αυτόματα εναντίον μας", μέχρι τους γενικεύοντες ξερόλες του τύπου "'ολοι οι παπαδες/άθεοι/έλληνες/μετανάστες/the one i love or love to hate ομάδα του πλυθησμού είναι αυτομάτως καλοί/κακοί/άπλυτοι/ρεμάλια/δολοφόνοι/πρότυπα/κλπ". Θα μου πεις πέφτω και γω στη λούμπα να τους βάζω όλους σε ένα τσουβάλι. Ε,όχι ακριβώς, γιατί θα κατέβω σε μια πορεία για κάτι που με προβληματίζει χωρίς να με νοιάζει ποιανού το σημαιάκι θα είναι μπροστά και γενικά δεν πιστεύω ότι είναι όλοι έτσι. Απλά αυτοί που είναι έτσι φωνάζουν και ακούγονται περισσότερο και επειδή συμφέρει κάποιους να γίνεται ντόρος και αποπροσανατολισμός από τα προβληματα, σιγοντάρουν όλοι αυτό το γαϊτανάκι του κακώς εννοούμενου τζερτζελέ χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι με προβληματίζει η οικονομία, η καταστολή και η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν αναιρεί το γεγονός ότι με προβληματίζουν και διεθνή θέματα που αφορούν αυτό το πράγμα που λέγεται ελλάδα, γιατί πολύ απλά ΟΛΑ έχουν αντίκτυπο στη ζωή μου. Το αστείο είναι ότι αν κάτσεις να τα συζυτήσεις αυτά με συγκεκριμένο κόσμο, οι μισοί θα σε βγάλουν εθνίκι και οι άλλοι μισοί κουκουλοφόρο χωρίς να είσαι τίποτα από τα δύο, γιατί πολύ απλά δεν υπόκεισαι στον τρόπο που έχουν μάθει να κατηγοριοποιούν τα πράγματα:rofl:

Προβλέπω να κάνω όπως στις ευρωεκλογές που πήγα και δούλεψα exit poll αντί να ψηφίσω, ή στην καλύτερη να ρίχνω ένα λευκό/άκυρο. Θα προτιμούσα να ψηφίσω βέβαια για να κάνω έστω το κομμάτι μου αυτό και να δείξω την απέχθειά μου για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, αλλά το βλέπω να είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.
    Φίλε Skeftomai Kai Grafo, θα σου εκμυστηρευτώ κάτι που θα υπάρξει γενικά χρήσιμο για την καριέρα σου στο ER: Στ' αρχίδια μας ;-)

Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar

Πραγματικά δεν απογοητεύεις φίλος. Περίμενα και έλπιζα σε τέτοιο σχόλιο από σένα συγκεκριμένα
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

Senior Member Midnight's Avatar

Σταματείστε να θεοποιείτε και να δαιμονοποιείτε τις Μεγάλες Δυνάμεις, έλεος!!! Φυσικά και στήριξαν το Χίτλερ, αυτό είναι λογικό, γιατί επιθυμούσαν από κοινού την πάταξη της Σοβιετικής Απειλής (για εκείνους απειλή, δλδ), και ο Χίτλερ είχε ως βασική προτεραιότητα να τσακίσει την ΕΣΣΔ. Αλλά καμιά δύναμη δεν ανεβάζει με συντρηπτική πλειοψηφία έναν άχρηστο στις εκλογές, ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! Ο τύπος και το επιτελείο του φυσικά και ήταν χαρισματικοί, όσο ήταν και τρελοί, και όποιος αρνείται οποιοδήποτε από τα δυο μάλλον δεν την παλεύει και πολύ. Και φάνηκε κάλλιστα πως οι Ναζί γράφανε στ' αρχίδια τους τις ευεργεσίες των Μεγάλων προς το πρόσωπό τους όταν τους γαμήσανε στις αεροπορικές επιδρομές (τη Γαλλία, μιας και την ανέφερες, την γονάτισαν σε μια μόνο μέρα, σόρυ κιόλας). Εννοείται πως ήταν και χαρισματικοί και έξυπνοι και εννοείται επίσης πως είχαν αρχικά στήριξη, την οποία φυσικά και δεν θα κέρδιζαν αν δεν ήταν χαρισματικοί και έξυπνοι!
    ART IS A BLAST!!!

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

ειδικά από το 0:30 κει μετά
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Φίλε Skeftomai Kai Grafo, θα σου εκμυστηρευτώ κάτι που θα υπάρξει γενικά χρήσιμο για την καριέρα σου στο ER: Στ' αρχίδια μας
    Ρε μαλάκα κουράζεις, το ξέρεις;
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Λοιπόν μάγκες, θέλετε να κάνουμε σοβαρή πολιτική κουβεντούλα ή να αφήσουμε τον candiru και τον stam να ξερνάνε; Ωραίος ο χαβαλές αλλά οι εκλογές θα γίνουν σε λιγότερο από 1 μήνα και πρωθυπουργός θα είναι ο Παπανδρέου (όποιος πιστεύει/ελπίζει κάτι άλλο χρειάζεται :reality check: επειγόντως). Και πρέπει λίγο να δούμε τι πρόγραμμα θέλει να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ, τι δεσμεύσεις θα κάνει για το τελευταίο 3μηνο του χρόνου κτλ και τι πρέπει εμείς ως λαός να κάνουμε ώστε να πιέσουμε και να δούμε βελτίωση άμεσα. Είναι προφανές πχ ότι πρέπει από τώρα να προετοιμάσει τη διαχείριση μίας κρίσης που έρχεται μες τον χειμώνα. Και η κρίση θα είναι πολυδιάστατη. Θα είναι οικονομική, πολιτική, πολιτειακή. Και τον ΝΔίτικο τρόπο αντιμετώπισης με ατάκες "Η προηγούμενη κυβέρνηση φταίει" δε νομίζω ότι θα τον ανεχτεί κανείς. Ήδη το Μενίδι γαμήθηκε από μία καλοκαιρινή μπόρα, και τα νερά ήρθαν από Πάρνηθα (εεεεεεέλεοςςς).

Τι να σας πω ρε μάγκες... Για μένα είναι μερικά πράγματα που πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να λύσει άμεσα ή έστω να θέσει ισχυρές βάσεις ώστε να λυθούν βραχυπρόθεσμα. Οικονομία, παιδεία, απασχόληση, ασφαλιστικό, διαφάνεια. Αν αποτύχει προσωπικά νιώθω ότι πλέον θα οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση το πολιτικό σύστημα (ήδη σου λένε τα στατιστικά για περίπου 1 στους 4 Έλληνες λέει ότι τα μεγάλα κόμματα δε μπορούν να φέρουν αλλαγή σε τίποτα :/) και τότε είναι που απλά θα βάλουμε ταφόπλακα σε όλα όσα ελπίζουμε (ουσιαστικά φαντάζομαι υψηλά ποσοστά αποχής σε όλες τις εκλογές - USA style). Θέλω να δω σε μερικά πράγματα αλλαγές ΑΜΕΣΑ (πριν το τέλος του χρόνου), ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την απασχόληση, τις αποδοχές, τις κρατικές επιχορηγήσεις κτλ. Τα ξέρετε.

Αν θέλετε να μιλήσουμε/βριστούμε γι'αυτά εγώ καραγουστάρω. Διαφορετικά να πάω πάλι να συρθώ στη τρύπα μου -_-

η επομενη κυβερνηση θα παραλαβει χαος και θα παραδωσει χαος στην μεθεπομενη . αυτο γινετε σαυτη τη χωρα
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Δράκος ikonoklast's Avatar

Phoebus, θα το ρίξεις ΠΑΣΟΚ;

ΧΑΒΟΚΑΡΑ, θες να γίνουμε μπονι και κλάιν (μαιν);

Σαμπρέλα, έχεις υπάρξει τιμημένο ΕΕΚ;

Dythor, εσύ ΣΚΑΣΕ.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Phoebus ευτυχώς που έκανες πολιτική παρέμβαση αντί να μας αφήσεις να ξερνάμε. Πότε ξανακούστηκε να συζητάμε για κόμματα.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Phoebus δεν κατάλαβα πως είναι όλα αυτά που είπες αρχή "σοβαρής πολιτικής κουβέντας". Δεν έχεις καν ένα πόιντ, στην ουσία τις ελπίδες και τους φόβους σου μας παραθέτεις.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Είναι σοβαρή πολιτική κουβεντούλα.

δήθεν asimoulis's Avatar

θέλουμε φότο σταμ να ξερνάει πάνω σε σημαία πασόκ.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".