εχτές το απόγευμα είχαμε συλλαλητήριο οι φίλαθλοι του Ιωνικού εναντίον του Κανελλάκη
σήμερα λοιπόν γράφει ένας ranger στο φορουμ μας
ενα συλαλητηριο καναμε και επεσε η κυβερνηση
ρε πουστη μου αλλον θελαμε να διωξουμε και αλλος φευγει
εχτές το απόγευμα είχαμε συλλαλητήριο οι φίλαθλοι του Ιωνικού εναντίον του Κανελλάκη
σήμερα λοιπόν γράφει ένας ranger στο φορουμ μας
ενα συλαλητηριο καναμε και επεσε η κυβερνηση
ρε πουστη μου αλλον θελαμε να διωξουμε και αλλος φευγει
αχαχαχαχχαχ
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
http://www.justin.tv/footycaster_fifa2
70' argentina-brazil 1-3
edit : έφτασα στο 70 να βρω link και μόλις το βρήκα το μπαναρανε fml
Τον Τιερί Ανρί είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Μάντσεστερ Σίτι η Μπαρτσελόνα, για να πάρει ως αντάλλαγμα τον Ρομπίνιο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Sunday Mirror” ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βάλει στο στόχαστρό του το διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό, για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της επίθεσης των Καταλανών.
Οι «πολίτες» από την πλευρά τους δε δίνουν τον 25χρονο φορ για τον Ανρί, αφού ο 32χρονος στράικερ δεν ανήκει στον τύπο των παικτών που θέλουν πλέον στην αγγλική ομάδα. Η αντιπρόταση της ομάδας του Μαρκ Χιουζ, για να παραχωρήσει τον Ρομπίνιο είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποτελεί το «διακαή» πόθο, των Αράβων ιδιοκτητών του συλλόγου της Premier League.
![]()
εντάξει , εγώ City Till I die κιετς , αλλά οι άραβες έχουν ξεφύγει , και εμείς οι αγνοί οπαδοί έχουμε χάσει το κέφι μας
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Από σπορφμ:
Η οικογένεια του Τζιμπρίλ Σισέ θα αποκτήσει και πέμπτο μέλος. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «walesonline.co.uk», η γυναίκα του επιθετικού του Παναθηναϊκού, η Ουαλή Τζουντ, είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο τους παιδί. Να σημειώσουμε ότι με την ίδια γυναίκα έχει ακόμη δύο παιδιά, τον Λίαμ (14ων ετών) και την Ιλόνα (7 ετών).
![]()
Έλα μωρή Εργοτέλης!
e re pousti den fortwnei tipota allo logw vroxis kai oi edw gayroi exoune kryftei. Aisxos. H8ela poly na akousw gia to aristero extrem.
Ε καλά έπαιξε με μαρεσκα στόπερ. Δεν κατάλαβα γιατί βέβαια, από τη στιγμή που υπήρχε ο γκαλιτσιος ξερωγώ και δεξιά μπορούσε να παίξει ο νικλητσιωτης (ή ακομα και οι οσκαρ, ματ). Εκτός αν οι φοβεροί μικροί δεν είναι ούτε για τα φιλικά.
Για τα δικά μας τι να πω, είμαστε για τον Μπέο. (καλό ε; )
Last edited by Odonian; 07-09-2009 at 02:00.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club