σκέφτομαι τους απηυδισμένους πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ που στρέφονται στο ΛΑΟΣ για ένα καλύτερο μέλλον να ακουνε για υποψηφιοτητα ψινακη και χασκογελαω
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΚΚΕ
ΣΥΡΙΖΑ
ΛΑΟΣ
Οικολόγοι
Άλλο
Άκυρο
Λευκό
ΔΓ / ΔΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αποχή
σκέφτομαι τους απηυδισμένους πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ που στρέφονται στο ΛΑΟΣ για ένα καλύτερο μέλλον να ακουνε για υποψηφιοτητα ψινακη και χασκογελαω
Vielen Dank für alles was mal war
Αυτό βασικά. Δεν καταλαβαίνει πόσους ελληνάρες θα χάσει λόγω Ψινάκη;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
μπουρδέλο και το λάος.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Δύο πράγματα αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου: Το ΘΡΥΛΟ και το Θοδωρή Ρακιντζή. Και με αυτές του τις κινήσεις το ΛΑΟΣ μου απέδειξε ότι ενδιαφέρεται για ανθρώπους σαν και μένα, είναι παρήγορο μέσα στα γενικότερα σκατά της πολιτικής να υπάρχει ένας ΗΓΕΤΗΣ που μπορεί να αφουγκραστεί τις επιθυμίες του λαού, έστω και ενός τμήματος αυτού. Στηρίζουμε Καρατζαφέρη.
έντιτ : Ελπίζω αν τελικά βγει ο Ηλίας ένα από τα πρώτα μέτρα που θα πάρει να είναι η καθιέρωση των μεσημεριανάδικων σε πράιμ τάιμ για να μπορούμε να τα παρακολουθούμε και εμείς οι εργαζόμενοι. Έστω μαγνητοσκόπημενα, για να μη σταματήσουν να είναι μεσημεριανάδικα.
Last edited by Amnesiac.; 05-09-2009 at 14:49.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Τα αρχίδια μου θα χάσει, όπως και με τη σαρρή. Ο καρατζαφέρης αν ξέρει να κάνει κάτι πολύ καλά (γιατί στο πολιτικό είναι άχρηστος ακόμα και για φασίστας - άλλη κουβέντα αυτό) είναι να παίζει μπάλα με τα μίντια. Σε αυτή τη φάση ο πολύ σκληρός πυρήνας ακροδεξιών έχει απογοητευθεί απο το λαος εδώ και καιρό αλλά κλαιν, πραγματικά μια τεράστια δεξαμενή ψήφων είναι ο κόσμος 2-5 το μεσημέρι. Για να κερδίσεις αυτό το κοινό το να κατεβάσεις ψινάκη είναι η απόλυτη κίνηση ματ. Και γενικώς ο λεπενισμός είναι λίγο μπαναλ, το νεο τρεντ ίσως είναι ο μπερλουσκονισμός. Θεα!
Θες να σου κάνω μια λίστα με το τι έχει κατεβάσει το πασοκ όλα αυτά τα χρόνια απο την kylie μέχρι τη σελήνη;
Α μωρή κουλή κι εσύ!
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτή τη στιγμή, αν δεν το 'χετε καταλάβει, έχει τους ικανότερους πολιτικούς στην Ελλάδα. Είτε αυτό σημαίνει πως οι πολιτικοί του είναι πολύ ικανοί είτε πως όλοι οι άλλοι είναι πανάχρηστοι, πάρτε το όπως θέλετε, πάντως αδιαμφισβήτητα δεν υπάρχουν ικανότεροι αστοί πολιτικοί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Όσο και να κοροϊδεύουμε τον Καρατζαφέρη και τους παρατρεχάμενούς του, Άδωνι και ΣΙΑ, είναι κάτι παραπάνω από πανέξυπνοι πολιτικοί. Δεν είναι τυχαίο ούτε το λαϊκό λεξιλόγιό τους ούτε οι υποψήφιοι που χρησιμοποιούν. Δεν είναι σημάδια βλακείας ή αχρηστίας αυτά, τουναντίον, ξέρουν πολύ καλά που να χτυπήσουν για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα!
ART IS A BLAST!!!
ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΣ ΚΛΩΤΖΙΕΣ ΝΤΑΛΣΙΜ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ
Επισης 5 ΚΚΕ στο ΕΡ σας?
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
Όχι, απλά είσαι 12 και θα πας γυμνάσιο.
Αυτο που λεει ο ικονοκλαστ.Με μια διορθωση.Το κοινο 2-5 προσπαθησαν απο παλιοτερα να το προσεγγισουν με τις συνεχεις προβολες και τις κοσμικες εμφανισεις του ζευγους Μπουμπουκος-Γιουτζιν.Με τον γαμο?Τους μαντρωσαν για τα καλα.Ε και ερχεται τωρα η προταση στην Θεα και ολα δουλευουν ρολοι για τους απογονους του Λεωνιδα.Το ΛΑΟΣ ειναι το νεο τρεντ.
Мама Люба давай, давай, давай
giati koulh mwrh?
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Με συγκινείς!Εγώ μπορεί να 'μαι βλάκας, αυτό πάντως δεν αναιρεί το ότι ο Καρατζαφέρης και οι γαμιόλιδες του κόμματός του πηδάνε από όλες τους τις τρύπες όλους τους Έλληνες πολιτικούς αυτή τη στιγμή (εκτός ίσως από κάποιους λίγους της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά μιλάμε για κόμματα της Βουλής). Εδώ είμαστε και θα το δούμε μαζί και μακάρι να είμαι απλά εγώ βλάκας, μακάρι! Αλλά και για το Χίτλερ ο προηγούμενος αρχηγός (του οποίου το πρόσωπο υπήρχε σε γραμματόσημα) έλεγε πως τον θεωρούσε ηλίθιο και πως ήθελε να τον διορίσει σε Ταχυδρομείο για να του γλύφει τη φάτσα 1000 φορές τη μέρα...φυσικά, όταν ο "βλάκας" Χίτλερ πήρε την εξουσία, έξι μήνες αργότερα, μάλλον ο άλλος έγλυφε τον πούτσο του κάθε SSίτη παρά ο Αδόλφος γραμματόσημα!
ART IS A BLAST!!!