Load karfoto!
prwti agapi kai pantotini!
Kill 'em All
Ride the Lightning
Master of Puppets
...and Justice for All
Black Album
Load
ReLoad
Garage, Inc
S&M
St.Anger
Death Magnetic
Load karfoto!
prwti agapi kai pantotini!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
master an k patisa katalathos to justice![]()
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
MASTER! MASTER!
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Kill Em All χωρίς δεύτερη σκέψη
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Μαστερ οφ παππετς για να τρωω τα κοκονατς μου φωναζοντας "μπαττερυ. μπα-τε-ρυ"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αχαχαχαχαχαχ μπα-τε-ρυ
χαχαχ ΚΙΛΛ ΕΜ ΟΛ εδώ![]()
metallica και ΚΟΥΦΟνήσια![]()
Τον Άγιο Θυμό.
Μάστερ. Και έναν δίσκο μόνο να έπαιρνα κάπου, πάλι αυτός θα ήταν.
1. Μάστερ.
2. Κιλεμώλ.
3. Ράιντ.
4. Τζάστις
------------
5. Μπλακ.
------------
6. Λόουντ.
Έτσι πάει. Στα 4 πρώτα επιτρέπεται η ανακατανομή. Αν η λίστα σας διαφέρει σας γαμώ τους μετάλικά σας.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Eννοείται πως δε σοβαρολογούσα..