ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ![]()
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΚΚΕ
ΣΥΡΙΖΑ
ΛΑΟΣ
Οικολόγοι
Άλλο
Άκυρο
Λευκό
ΔΓ / ΔΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αποχή
Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα έχουμε πρωθυπουργό ένα διανοητικά καθυστερημένο άνθρωπο.
Ξέρω, δεν είναι καν πολιτική άποψη αυτό, αλλά δε μπορώ, ήμουνα γυμνάσιο όταν η καθυστέρηση αυτού του ανθρώπου άρχισε να ξεπροβάλλει έντονα και τώρα νοιώθω ένα μιξ δέους και απέχθειας.
Βασικά δεν έχω καταλάβει γιατί σοκάρεστε τόσο που θα βγούν οι -πρυτάνεις του λολ- πασόκοι. Δηλαδή τα ίδια λέγαμε και το 04 για τους νδιτες αλλά ενδιάμεσα έχουν περάσει αναίμακτα δύο εκλεκτές κυβερνήσεις αποκλειστικά με ανέκδοτα, με έναν πρωθυπουργό που σπάει πόδια στη μπάλα, υπουργούς τους λιάπη (ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΑΓΑΠΑΜΕ), πολύδωρα, μαριέττα, σουφλιά, σαμαρά, υφυπουργούς να σαλτέρνουν απο τις ταράτσες, δάση, δολοφονίες, ασφαληστρικά, ζημενς, βατοπαίδια, νόμοι πλαίσια, και γενικώς δε σας χάλασε. Δηλαδή ότι τι διαφορά εντοπίζετε γενικώς. Εκτός απο τον εντρανσετάδε που είναι δαπίτης δηλαδή.
η μόνη διαφορά είναι ότι τους είχαμε ξεχάσει τους άλλους, δε νομίζω (δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως!) ότι και οι υπόλοιποι γιούζερς λένε κάτι διαφορετικό.
το ίδιο θα μου συνέβαινε ακριβώς άμα ήταν 6 χρόνια πάνω το πασόκ και κάποιος πόσταρε φωτογραφία του Βαρβιτσιώτη.
.
άκυρο ή συριζα με πιθανότερο το πρώτο... θα αποφασίσω τελευταίες μέρες
Rock or Nothing
Κοίτα, το να προσπαθείς να αλλάξεις την αλυσίδα του ποδηλάτου σου όσο είσαι εν κινήσει, σε χρίζει ξεκάθαρα πιο άξιο για πρωθυπουργικό αξίωμα.
Σε λίγο θα χεις Sigur Ros στο Σύνταγμα, μην αγχώνεσαι.
.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Βασικά σταρχίδια μου, έτσι το πα. Αλλά btw αμα δεν έχω ΕΓΩ πολιτική άποψη ποιός θα έχει; ΕΣΥ;
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...