Page 464 of 609 FirstFirst ... 364414454462463464465466474514564 ... LastLast
Results 6,946 to 6,960 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Rad Child Nasum's Avatar

Αλεξης Σπυροπουλας

Αν σταθούμε λόγω της επικαιρότητας στον Τζιόλη και στον Μάντζιο που ξέμειναν, από τον Τζιόλη π.χ. ο Σιμάο κάτι έχει να μάθει, ο Τζιόλης από τον Σιμάο... δεν βλέπω τι.

Οταν ο Σισέ κάνει, δίχως να μπουρδουκλωθεί, μόνο μία (οποιαδήποτε) από τις ενέργειες-χάιλαϊτ του Μάντζιου στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, θα παιανίσει το άγημα!
    Мама Люба давай, давай, давай

γκεστάλ nothingman's Avatar

όντως πολύ ωραίο ποστ
    ειδικά αν σκεφτούμε ότι τέτοια τυπάκια πριν δυο χρόνια πανηγύριζαν μεγάλες νίκες επί της Λάρισας στο ενενηντακάμποσο και πριν δυο μήνες ψάρωσαν από τα "αν με γιουχάρουν φεύγω" και έβγαλαν το σκασμό στη φιέστα. αλλά πολύ ωραίο ποστ, μπράβο του, να το στείλουμε και στην πλατεία να τους κάνουμε τη μούρη κρέας των μπάσταρδων αφού ΤΩΡΑ το καταλάβαμε ότι γράφουν τον κόσμο σταρχίδια των.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by Nasum View Post
    Αλεξης Σπυροπουλας

Αν σταθούμε λόγω της επικαιρότητας στον Τζιόλη και στον Μάντζιο που ξέμειναν, από τον Τζιόλη π.χ. ο Σιμάο κάτι έχει να μάθει, ο Τζιόλης από τον Σιμάο... δεν βλέπω τι.

Οταν ο Σισέ κάνει, δίχως να μπουρδουκλωθεί, μόνο μία (οποιαδήποτε) από τις ενέργειες-χάιλαϊτ του Μάντζιου στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, θα παιανίσει το άγημα!

Ο Σπυρόπουλος έχει πει ότι ο Σισέ πρέπει να κλειστεί σε ένα δωμάτιο και να μελετήσει Ζήση Βρύζα

Vic Ford Prefect's Avatar

Καμία απολύτως σχέση όμως. Πήγαινε αν δεν βαριέσαι στο thrylos-fans.net, δεν είναι τα πρόβατα του επίσημου olympiacos και του πρωκτάθλητη εκεί. Υπάρχουν και υγιώς σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί, δεν είναι όλοι παπαγαλάκια των πρωτοσέλιδων, αντιθέτως, είναι πιο πολλοί που βλέπουν τα αυτονόητα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member warlord mkII's Avatar

Ο Σπυροπουλος πρεπει να κοψει τα ναρκωτικα.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

επίσης όλες οι φεράρι δεν θα ήταν τίποτα αν δεν είχαν μελετήσει ζάσταβα και γιούγκο
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Rad Child Nasum's Avatar

Παντως εμενα η αγαπημενη μου ενεργεια χαι-λαιτ του Vangelis ηταν στο τελικο κυπελλου με τη λαρισα.
    Last edited by Nasum; 02-09-2009 at 16:06.
    Мама Люба давай, давай, давай

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Καμία απολύτως σχέση όμως. Πήγαινε αν δεν βαριέσαι στο thrylos-fans.net, δεν είναι τα πρόβατα του επίσημου olympiacos και του πρωκτάθλητη εκεί. Υπάρχουν και υγιώς σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί, δεν είναι όλοι παπαγαλάκια των πρωτοσέλιδων, αντιθέτως, είναι πιο πολλοί που βλέπουν τα αυτονόητα.
    ναι, δε λέω για τον ίδιο προφανώς, μιλάω γενικά για άτομα μέσα στις κερκίδες και στα φόρουμς και παντού.

και ο ίδιος μια-δυο μπαρούφες τις λέει με τη σειρά του και καλά να πάθει εδώ που τα λέμε που έβλεπε λογική στις κινήσεις της ομάδας στις αρχές του καλοκαιριού, εγώ πχ δε θεωρώ λογική επιλογή τον Τιμούρ, αλλά ούτε τον Ζαϊρί και τον Πάρντο εκτός αν ο δεύτερος τερματοφύλακας και ο πίσω_από_τον_Γκαλέτι ήταν οι βασικές μας προτεραιότητες. εκτός αν μπερδεύουμε τη λογική με τη φτήνια, που κακό πράγμα δεν είναι η φτήνια, δε λέω εγώ να αρχίσουμε να μοιράζουμε φράγκα δεξιά κι αριστερά μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε και μπορούμε και σκορπάμε, αλλά.

αλλά το ζήτημα εγώ λέω ότι είναι αλλού. τα τελευταία χρόνια, ας πούμε χοντρικά τον καιρό του νέου καραϊσκάκη, αναγνωρίζω σαν πραγματικά καλή σαιζόν μόνο τη χρονιά του Λεμονή. που και δυο διπλά είδαμε στην ευρώπη (περιττό να αναλύσω φαντάζομαι πόση σημασία είχαν αυτά τα δυο διπλά ε), και στους 16 του τσλ παίξαμε, και δυο-τρεις μεγάλες ομάδες είδαμε στο φάληρο, και μια ωραία τεσσάρα ρίξαμε στον παθαναϊκό και γενικά πέρασα φίνα εγώ ο νάθινμαν με την ομάδα. και τον διώχνουμε τον τάκαρο και δεν ακούγεται κιχ ρε φίλε. και όλοι μαζί, πανηγύριζαν το πρωτάθλημα του σεγκούρα σα να μη συμβαίνει τπτ. σα να μην έκανε πλάκα ο κωλοφάκιν ο κωστένογλου ρε μλκ μέρες νωρίτερα. καλά τα λέγαμε και σιχτιρίζαμε με τα πληκτρολόγια εμείς αλλά το γήπεδο γεμάτο ήταν, με ζήτω και μπράβο και απ'όλα. και είναι δλδ, δεν άλλαξε τπτ.

οι υγιώς σκεπτόμενοι ολυμπιακοί, έτσι τουλάχιστον όπως τους αντιλαμβάνομαι εγώ, χωρίς να εννοώ ότι όποιος δε συμφωνεί είναι αυτομάτως και βλάκας/πρόβατο/ρουφιάνος, δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνουν. εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι δεν έπρεπε να συμμετέχουν στα πάρτυ τους, στις φιέστες τους. δε θα έπρεπε να βλέπουν λογική στην κοροϊδία. δε θα έπρεπε να συνειδητοποιούν ορισμένα πράγματα τώρα αλλά πολύ νωρίτερα. ωραία τα λέμε τώρα για ισοσκελισμούς και ανοίγματα και τέτοια κόλπα αλλά πχ η ιστορία με τα μέλη ξεχάστηκε πολύ γρήγορα. και αν τα λεφτά από τα μέλη συντηρούσαν τους ερασιτέχνες, τώρα που οι ανανεώσεις των μελών δεν είναι ούτε το 10% του αρχικού συνόλου, δε θα κατεβάζουμε ομάδες στο κολύμπι και το στίβο;

σκάω γιατί όλο και κάποιος εξυπνάκιας βάζελος θα πεταχτεί και θα πει τη μαλακία του και γιατί γράφω και μια εργασία στο παράλληλο και γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΚΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. θα υπάρξει και ιδρυτική διακύρηξη σε λίγο καιρό.

(την απουσία λογικής επί Λεμονή δεν έπιασα πως ακριβώς την εννοούσε ο τύπος, αλλά μικρή σημασία έχει)
    ~
    ~

Senior Member Eulogy's Avatar

oti leei to post sas ta leme xronia
    before i pine away

είναι που γενικά δε σας δίνουμε σημασία, μην το παίρνεις προσωπικά και 'σύ.
    ~
    ~

Vic Ford Prefect's Avatar

Όπου λογική, βάλε "ρεαλιστική", ειδικά για μαθημένους σε Σώκο. Για το θέμα του Τάκαρου απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε. Το θέμα της φιέστας ήταν τεράστιο και το ξενέρωμα ότι Ο,ΤΙ και να κάνει ο κωλόγερος, η φιέστα θα πάει ρολόι. Βγήκαν κάποιοι να φωνάξουν το όνομα του Λεμονή, δεν το πήρε το σύνθημα η κερκίδα και μείνανε με το πουλί στο χέρι. Τα αρδάκια φροντίσανε να τα κάνουνε όλα γαργάρα. 35 χιλιάδες πρόβατα τα βρίσκεις άνετα, είμαστε πολύς-πολύς κόσμος.

Μπόνους για τις κρύες νύχτες του χειμώνα:
    Το τόπικ του Λεμονή στο συγκεκριμένο φόρουμ...
    http://www.thrylos-fans.net/forum/showthread.php?t=3076
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member Daffy's Avatar

Μουν: "Στον ΠΑΟΚ θα… γουστάρω ποδόσφαιρο"
    [...]Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.
    Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο[...]

o theoi!

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

στην αρχή πονάγανε μυαλά μας
    μετά τα ματιά μας
    και τώρα πλέον και τα αφτιά μας

DAFFY καλώς σας ήρθε ρε, έχει κάτι ψυχολογικά προβλήματα αυτήν την εποχή γι'αυτό ειναι λίγο down αγωνιστικά, αλλά στο δεύτερο γύρο θα παίξει μπαλάρα να μου το θυμηθείς
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

χαχ

Έχει κακή ψυχολογία τώρα, δικαστήρια για το τροχαίο το Νοέμβρη και μετά 2 μήνες με την εθνική του.

Τον έρμο.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    χαχ

Έχει κακή ψυχολογία τώρα, δικαστήρια για το τροχαίο το Νοέμβρη και μετά 2 μήνες με την εθνική του.

Τον έρμο.
    γεγονος:
    ο δικαστής στη χώρα του, του χει πει ότι αν δε σκοράρει με την εθνική την έχει άσχημα
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!