Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Καμία απολύτως σχέση όμως. Πήγαινε αν δεν βαριέσαι στο thrylos-fans.net, δεν είναι τα πρόβατα του επίσημου olympiacos και του πρωκτάθλητη εκεί. Υπάρχουν και υγιώς σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί, δεν είναι όλοι παπαγαλάκια των πρωτοσέλιδων, αντιθέτως, είναι πιο πολλοί που βλέπουν τα αυτονόητα.
ναι, δε λέω για τον ίδιο προφανώς, μιλάω γενικά για άτομα μέσα στις κερκίδες και στα φόρουμς και παντού.

και ο ίδιος μια-δυο μπαρούφες τις λέει με τη σειρά του και καλά να πάθει εδώ που τα λέμε που έβλεπε λογική στις κινήσεις της ομάδας στις αρχές του καλοκαιριού, εγώ πχ δε θεωρώ λογική επιλογή τον Τιμούρ, αλλά ούτε τον Ζαϊρί και τον Πάρντο εκτός αν ο δεύτερος τερματοφύλακας και ο πίσω_από_τον_Γκαλέτι ήταν οι βασικές μας προτεραιότητες. εκτός αν μπερδεύουμε τη λογική με τη φτήνια, που κακό πράγμα δεν είναι η φτήνια, δε λέω εγώ να αρχίσουμε να μοιράζουμε φράγκα δεξιά κι αριστερά μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε και μπορούμε και σκορπάμε, αλλά.

αλλά το ζήτημα εγώ λέω ότι είναι αλλού. τα τελευταία χρόνια, ας πούμε χοντρικά τον καιρό του νέου καραϊσκάκη, αναγνωρίζω σαν πραγματικά καλή σαιζόν μόνο τη χρονιά του Λεμονή. που και δυο διπλά είδαμε στην ευρώπη (περιττό να αναλύσω φαντάζομαι πόση σημασία είχαν αυτά τα δυο διπλά ε), και στους 16 του τσλ παίξαμε, και δυο-τρεις μεγάλες ομάδες είδαμε στο φάληρο, και μια ωραία τεσσάρα ρίξαμε στον παθαναϊκό και γενικά πέρασα φίνα εγώ ο νάθινμαν με την ομάδα. και τον διώχνουμε τον τάκαρο και δεν ακούγεται κιχ ρε φίλε. και όλοι μαζί, πανηγύριζαν το πρωτάθλημα του σεγκούρα σα να μη συμβαίνει τπτ. σα να μην έκανε πλάκα ο κωλοφάκιν ο κωστένογλου ρε μλκ μέρες νωρίτερα. καλά τα λέγαμε και σιχτιρίζαμε με τα πληκτρολόγια εμείς αλλά το γήπεδο γεμάτο ήταν, με ζήτω και μπράβο και απ'όλα. και είναι δλδ, δεν άλλαξε τπτ.

οι υγιώς σκεπτόμενοι ολυμπιακοί, έτσι τουλάχιστον όπως τους αντιλαμβάνομαι εγώ, χωρίς να εννοώ ότι όποιος δε συμφωνεί είναι αυτομάτως και βλάκας/πρόβατο/ρουφιάνος, δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνουν. εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι δεν έπρεπε να συμμετέχουν στα πάρτυ τους, στις φιέστες τους. δε θα έπρεπε να βλέπουν λογική στην κοροϊδία. δε θα έπρεπε να συνειδητοποιούν ορισμένα πράγματα τώρα αλλά πολύ νωρίτερα. ωραία τα λέμε τώρα για ισοσκελισμούς και ανοίγματα και τέτοια κόλπα αλλά πχ η ιστορία με τα μέλη ξεχάστηκε πολύ γρήγορα. και αν τα λεφτά από τα μέλη συντηρούσαν τους ερασιτέχνες, τώρα που οι ανανεώσεις των μελών δεν είναι ούτε το 10% του αρχικού συνόλου, δε θα κατεβάζουμε ομάδες στο κολύμπι και το στίβο;

σκάω γιατί όλο και κάποιος εξυπνάκιας βάζελος θα πεταχτεί και θα πει τη μαλακία του και γιατί γράφω και μια εργασία στο παράλληλο και γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΚΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. θα υπάρξει και ιδρυτική διακύρηξη σε λίγο καιρό.

(την απουσία λογικής επί Λεμονή δεν έπιασα πως ακριβώς την εννοούσε ο τύπος, αλλά μικρή σημασία έχει)