Θενκς σε ολοι.
Λυθηκε απο αυτο το σαητ, κατεβασα (αρκετα) παλιοτερη εκδοση των Forceware Drivers, ολα ρολοι.
Θενκς σε ολοι.
Λυθηκε απο αυτο το σαητ, κατεβασα (αρκετα) παλιοτερη εκδοση των Forceware Drivers, ολα ρολοι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Τελικά Μιτς σε ποιον σερβερ πήγες? τι έκανες?δώσε στον λαό σου ινφο
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
loipon ypenthimizw oti eimai kerkyra gia praktiki edw kai 3 mines kai exw na paiksw apo aprilio!
alla xthes eixa repo kai den anteksa allo! ligisa!
eida ta nea forms stous druids kai kavlwsa! lew tha ksanarxisw me druid!
mexri pou...ROOTS??? ON MY EARTHBIND TOTEM????
opote mallon me vlepw pisw sto shamanaki mou!!!
eseis ti lete? mono gia pvp tha ksanapaiksw! ti leei to elemental pvp atm?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Έχω ξαναλυγίσει κι εγώ εδώ και μια βδομάδα και ξανάρχισα warlock απ'την αρχή! Human αυτή τη φορά.
Πρώτον, πόσο γαμαάει το mount στα 20.
Δεύτερον, πόσο γαμάει το νέο sacrifice του voidwalker (όταν το είχα αφήσει εγώ ο vw πέθαινε)
Τρίτον, πόσο γαμάει (ως διαφορετικό αφού δεν το είχα παίξει ποτέ, ως βαμμένος horde) το levelling σε Westfall, Loch Modan, Redridge Mountains, Duskwood!
Για raids, tier και μαλακίες μη με ρωτάτε, εγώ πάντα ήμουν casual gamer
Άντε, από βδομάδα χτυπάω και το Lich King, να δούμε και λίγο Death Knight.
kai ti pathainei tora o VW?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
den pame oloi s enan server na kanoume ena ER guild?